Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 18.3.2011 11:09:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 18.3.2011 11:12:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Sanjice Baš mi je drago što ćeš doći, i to sa Idem odma' da te metnem na spisak
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 18.3.2011 11:13:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Neđo , dolazi u maju mesecu . A za sutra ne znam
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 18.3.2011 11:13:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Subota, 19.03. u 17h O Klub, Pozorište mladih Na vratima samo naglasiti da ste sa RR, ako ne možete da se snađete Karte za igraonicu su 250 din. Dolaze: Simke Olga RR Tash Buba Mira magiNS Nedja RR lanajelena bokicans jance New Mom Jele Snelle jovicaa majathegreat bojanica7 Dora Ako još neko želi da dođe, naravno da je dobrodošao
< Poruku je uredio Nedja RR -- 18.3.2011 11:14:00 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 18.3.2011 11:14:25
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Neđo , dolazi u maju mesecu . A za sutra ne znam Ahahaha, kako sam se ispalila
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 18.3.2011 11:14:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nedjo izbrisi me sa liste. Mislila sam maja da dodjem. Bas mi je zao sto sad ne mogu da dodjem.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 18.3.2011 11:15:46 >
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 18.3.2011 11:39:00
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira I ja imam Avent . Kupi u DM -u Bebilove termos , u njega može da stane čak i ona velika Aventova flajka , od 330 ml . Termos košta oko 400 dinži . nemamo dm u zru
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 18.3.2011 11:40:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Kupiš u NS . Ako budem išla napolje danas mogu ti ja kupiti pa ti doneti sutra (ako želiš , naravno) .
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 18.3.2011 13:11:35
|
|
|
|
jovicaa
|
vazi, ali onda cu svejedno morati da ponesem dve male u onom uskom termosu , tako da je svejedno. mi inace idemo u dm kada smo u vrscu, tamo ima, ili kazem mami da mi donese, ako mi treba nesto
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 18.3.2011 14:54:41
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR U igraonicu mogu deca ispod 2 ili 3 godine, ali samo sa roditeljima, koliko se ja sećam. Dakle, ako dete ne ume samostalno da se igra, ne može ni u igraonicu, jer ih te tete manje-više samo nadgledaju, ne sećam se baš da se nešto igraju sa njima, a sigurno ih ne animiraju Ali biće nas puno, povedite bebice pa ćemo se snaći Nedjo, onaj moj komentar za uvalljivanje deteta animatorkama je bila šala, pa ja bre ni u mm nemam poverenja kad je čuvanje deteta u pitanju, a ne u nekog nepoznatog
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 18.3.2011 15:09:59
|
|
|
|
Anoniman
|
99% dolazim, samo da mm dodje s posla na vreme. I bas se radujem! Jel treba nesto da se ponese? Msm imam neki buric pivE, istice mu rok...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 18.3.2011 15:11:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Magi , ponesi to pivo i "the best of EKV" i čekaj me kod Jove
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 18.3.2011 15:11:56
|
|
|
|
Snelle
|
Magi, meni ponesi 100evrića, čisto da imam za gorivo nazad
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 18.3.2011 15:23:17
|
|
|
|
jovicaa
|
dobila sam. jako sam ljuuuutaaaaa nadam se da ce me proci do sutra znate onaj osecaj kada mislite da ce vam se glava raspuci od besa!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 18.3.2011 15:24:33
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Magi , ponesi to pivo i "the best of EKV" i čekaj me kod Jove A vi ponesite svaka svoju slamcicu,crevce da cuflamo iz burica na smenu po sistemu - salji dalje
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 18.3.2011 15:33:12
|
|
|
|
jovicaa
|
magi i ja nosim slamcicu, jes' da dojim, al' jednom se zivi! doslo je vreme da se aleksandar napije prvi put u zivotu, pa vec je veliiikii
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 18.3.2011 15:42:42
|
|
|
|
simke
|
Dolazim i ja sutra,samo nisam još odlučila da li vodim i Simketa
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 18.3.2011 15:47:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Da , vodiš ga
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 18.3.2011 15:54:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Snelle, znam da si se šalila, nisi od juče tu pa da te shvatam ozbiljno Šalim se, napisala sam da ne bi neko pogrešno protumačio, brzinski pročitao ili pomislio da zaista postoje animatorke, eto, čisto da se zna da ih nema.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 18.3.2011 16:53:33
|
|
|
|
simke
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Da , vodiš ga Ti to meni
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 18.3.2011 19:12:24
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 18.3.2011 19:15:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Magi, šta je bilo?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 18.3.2011 19:17:41
|
|
|
|
Olga75
|
e , sad vise ni ja nisam sigurna da li cu stici ako mi odu majstori pre jedan sutra onda dolazim
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 18.3.2011 19:19:00
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR e , sad vise ni ja nisam sigurna da li cu stici
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 18.3.2011 19:28:04
|
|
|
|
majathegreat
|
IZVORNA PORUKA: magiNS Šta se desilo?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?