Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 15.3.2011 16:27:35
|
|
|
|
Maya21
|
ne treba nam druga solucija, imamo 20ak mesta u onom nepusackom delu decica ce placati kartu 250din, samo treba da naglasimo da smo sa RR, ali to znate kako funkcionise, kao i svaki put do sad
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 15.3.2011 18:20:17
|
|
|
|
lanajelena
|
...Mayo svaka cast
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 15.3.2011 18:22:27
|
|
|
|
Olga75
|
znaci vidimo se u subotu
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 15.3.2011 18:22:52
|
|
|
|
Dora
|
IZVORNA PORUKA: Maya21 veruskice Doro ti opet ovdi haa? *sam ti rekla
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 15.3.2011 22:38:34
|
|
|
|
jovicaa
|
meni ne dolazi mama jedino da povedemo i aleksandra, ali jos ga nikad nisam vodila medju toliko ljudi, bojim se kako ce da reaguje
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 15.3.2011 22:43:29
|
|
|
|
lanajelena
|
Posle sveg opisanog iznad i odrasli bi se prestravili ...ma nece mu nista biti ajd pali makinu i dolazi
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 15.3.2011 22:53:21
|
|
|
|
jovicaa
|
koje dete ti dovodis?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 15.3.2011 22:56:32
|
|
|
|
lanajelena
|
Za sada starije a mladje bas ako mm bude radio,nemam ja problem njega da vodim nego je Lana zahtevna i onda cu morati da jurim sa malcem pa ce biti a mm verovatno ne bi posao mada ne bi ga ja ni vodila mislim na muza
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 15.3.2011 22:59:18
|
|
|
|
jovicaa
|
aleskandar je mali, nece ni moci da se igra ... i jos ako bude zezao//
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 15.3.2011 23:01:41
|
|
|
|
lanajelena
|
Animiracemo ga nekako,a mozda bude svo vreme i spavao,pa ako te je strah nemoj dolaziti bice jos dana za megdana
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 15.3.2011 23:04:38
|
|
|
|
jovicaa
|
on da spava? tesko, ti dani su proslost ustvari ovaj smajli ovako ok prihvata ljude, ali tu ce nas bas biti gomila. bojim se da se ne uplasi. videcemo jos ostale mame, da li neko vodi ovako malu decu kao sto je moje?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 15.3.2011 23:05:13
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Za sada starije a mladje bas ako mm bude radio,nemam ja problem njega da vodim nego je Lana zahtevna i onda cu morati da jurim sa malcem pa ce biti a mm verovatno ne bi posao mada ne bi ga ja ni vodila mislim na muza Iskustvo je pokazalo da malac samo spava.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 15.3.2011 23:05:35
|
|
|
|
lanajelena
|
BM vodi Ninu a oni su vrsnjaci
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 15.3.2011 23:07:32
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: lanajelena Za sada starije a mladje bas ako mm bude radio,nemam ja problem njega da vodim nego je Lana zahtevna i onda cu morati da jurim sa malcem pa ce biti a mm verovatno ne bi posao mada ne bi ga ja ni vodila mislim na muza Iskustvo je pokazalo da malac samo spava. ...stvarno ovaj moj mali jos u hodniku zgrade zaspi i koliko god smo napolju on spava verujem da jos nije video grad ali zato kuci
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 15.3.2011 23:07:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja vodim Ninu ... Jovice , ide lepo vreme , kad tad ćeš morati da prelomiš i izvedeš ga među ljude . Ja kontam , ako već izvodim dete u gužvu , bar nek bude među iskusnim mamama , biće i lakše ako se ufrkiše nešto , uvek će ti neka priskočiti .
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 15.3.2011 23:09:10
|
|
|
|
IVA 11
|
Blago vama mamike, dako i mi nesto ovamo organizujemo za nas koje smo blizu.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 15.3.2011 23:10:48
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Blago vama mamike, dako i mi nesto ovamo organizujemo za nas koje smo blizu. Ivo, jednostavno, otvori temu i pozovi mamike koje su blizu na kaficu. Kao devojke iz Bara -> klik
< Poruku je uredio New Mom -- 15.3.2011 23:12:02 >
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 15.3.2011 23:12:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Ivaaaa , pozovi mame da se nađete i idete u CARINEEEEEE (evo ja ću da dođem) ... Uf , kako mi fali ...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 15.3.2011 23:14:18
|
|
|
|
jovicaa
|
kazem vodim ga medju ljude, al ovo je mloooogooo ljudi e pa ako ide nina, ide i aleksandar! imace drugaricu svog uzrasta... kako mi to smesno zvuci... svog uzrasta
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 15.3.2011 23:15:03
|
|
|
|
jovicaa
|
a mi 18. imamo vakcinaciju.... mozda to odlozimo za sledecu nedelju.... ali jako me zanima koliko je tezak
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 15.3.2011 23:15:36
|
|
|
|
IVA 11
|
Hvala mamike! Hhehehe, Bubo, dodji ti, iste su Carine ostale, samo se ljudi promijenise!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 15.3.2011 23:18:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja Ninu svaki dan vodim kojekuda . Sve manje i manje se buni . Danas je zaspala u kafiću dok smo mi pili kafu .
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 15.3.2011 23:24:12
|
|
|
|
jovicaa
|
mi A od pocetka setamo i vodimo kojekuda danas smo bili do centra, seli da popijemo sok sa nekim mojim kolegama i bio je dobrica, smejao se sve vreme, na kraju se malo unervozio... pa smo otisli po tatu na posao , tako da smo 2 sata bili napolju inace obozava da seta!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 16.3.2011 8:33:42
|
|
|
|
Podrum Š.
|
Joooj i ja bih . Baš mi je je žao što neću moći. Darko je još rovit, a i ja i ne bi bilo u redu da prenesemo nešto nekome... Lep provod vam želim i nadam se nekoj novoj kafi i druženju uskoro .
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 16.3.2011 9:17:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ako dodjem - dosla sam. Mm crnci i u subotu,ko zna kad ce doci kuci. Ako dodje do 4 bice dobro i onda dolazim, a njega ostavljam da se druzi sa sinom. Bas mi se dolazi,al ko zna...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?