Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.3.2011 10:25:21
|
|
|
|
dunja RR
|
jel se dogovaramo za vikend koji sledi ili tamo neki naredni? nisam više u toku
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.3.2011 10:30:39
|
|
|
|
2TETKA0MAMA
|
Hocu i ja....samo nemojte ovaj vikend-selim se...rado bih da vas sve upoznam
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.3.2011 10:31:03
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: 2TETKA0MAMA Hocu i ja....samo nemojte ovaj vikend-selim se...rado bih da vas sve upoznam
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.3.2011 11:00:42
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR jel se dogovaramo za vikend koji sledi ili tamo neki naredni? nisam više u toku Neki naredni ako moze
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.3.2011 11:02:09
|
|
|
|
viking
|
Dakle, sva druženja ću da propustim!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.3.2011 11:07:46
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Dakle, sva druženja ću da propustim! što Viking, gde si?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.3.2011 11:09:46
|
|
|
|
viking
|
Ovog vikenda u Sloveniji, sledećeg u Srajevu a onog tamo u Cirihu... Nema veze, dolazi lepo vreme, valjda će biti češća ta druženja.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.3.2011 11:10:38
|
|
|
|
Jeca*
|
ajd se menjamo
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.3.2011 11:11:22
|
|
|
|
moja ciklama
|
a jel imamo mesto u Bgu ili i oko toga sledi glasanje_?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.3.2011 11:12:36
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Ovog vikenda u Sloveniji, sledećeg u Srajevu a onog tamo u Cirihu... Nema veze, dolazi lepo vreme, valjda će biti češća ta druženja. hihiihihihi, aj me ubaci u gepek da idem da vidim guppy
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.3.2011 11:14:06
|
|
|
|
minna
|
IZVORNA PORUKA: moja ciklama a jel imamo mesto u Bgu ili i oko toga sledi glasanje_? marija32 je predlozila adu, ali moze da da predlog svako ko ima neku ideju, pa cemo se dogovoriti sta vecini najvise odgovara
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.3.2011 11:14:29
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Ovog vikenda u Sloveniji, sledećeg u Srajevu a onog tamo u Cirihu... Nema veze, dolazi lepo vreme, valjda će biti češća ta druženja. znaš kada mi krenemo da planiramo, možda se i vratiš taman kada se dogovorimo
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.3.2011 11:15:11
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: minna IZVORNA PORUKA: moja ciklama a jel imamo mesto u Bgu ili i oko toga sledi glasanje_? marija32 je predlozila adu, ali moze da da predlog svako ko ima neku ideju, pa cemo se dogovoriti sta vecini najvise odgovara Ako bude Ada mooožda uspem i ja da svratim
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.3.2011 11:16:18
|
|
|
|
Olga75
|
Ana , nemoj da se najavljujes , samo ih iznenadi
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.3.2011 11:18:30
|
|
|
|
minna
|
samo dok se mi dogovorimo pasce opet sneg
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.3.2011 11:19:29
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR Ana , nemoj da se najavljujes , samo ih iznenadi e da
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.3.2011 11:25:25
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: minna IZVORNA PORUKA: moja ciklama a jel imamo mesto u Bgu ili i oko toga sledi glasanje_? marija32 je predlozila adu, ali moze da da predlog svako ko ima neku ideju, pa cemo se dogovoriti sta vecini najvise odgovara Ako bude Ada mooožda uspem i ja da svratim E sad mi reci da zivis na opstini Cukarica???
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.3.2011 11:25:27
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Ovog vikenda u Sloveniji, sledećeg u Srajevu a onog tamo u Cirihu... Nema veze, dolazi lepo vreme, valjda će biti češća ta druženja. Viking ko Boga te molim da te pošaljem kod mojih da malo kajmaka poneseš
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.3.2011 11:28:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Pa nego gde drugde, Verka
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.3.2011 11:29:08
|
|
|
|
Snelle
|
Ajmo na Adi, ali za Adu nam treba lepo vreme
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.3.2011 11:29:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Pa nego gde drugde, Verka Moj co'ek tj. komsija Ako me prodje ova sumorna bolestina, dolazim i ja....
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.3.2011 11:30:50
|
|
|
|
Ana RR
|
Najbolje je da bude oko podne, tad ima sunca i toplo je
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.3.2011 11:31:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za ovaj vikend vam pada kisa.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.3.2011 11:32:35
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Za ovaj vikend vam pada kisa. To ti "teraš vodu na svoju vodenicu" Čekaš da dođeš u naš kraj pa da se i ti pojaviš
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.3.2011 11:32:49
|
|
|
|
Jeca*
|
na adi je prevelika guzva (moje skromno misljenje, posto smo je posetili ovog vikenda)
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?