Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 9.2.2011 22:30:28
|
|
|
|
dunja RR
|
nisam draga u kontaktu sa DG, zadnje što znam je da je rekla da ima baš puno posla i da ne može da postigne i RR....... IZVORNA PORUKA: Tash Dunja, jel si u kontaktu sa Delijagirl? Kako je ona? Što je nema?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 9.2.2011 22:31:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Ako je čuješ, pozdravi je.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 9.2.2011 22:32:59
|
|
|
|
dunja RR
|
ok, mada evo baš sada pogledah, nema mi je čak više ni među prijateljima na FB IZVORNA PORUKA: Tash Ako je čuješ, pozdravi je.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 9.2.2011 22:37:13
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR večeras smo suncicabg, mrvicabg i ja pile kafu u Costi I bilo je lepo I meni nedostaje DG
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 9.3.2011 21:07:08
|
|
|
|
marija32
|
Hajde da pijemo kafu i u Beogradu
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 9.3.2011 21:08:36
|
|
|
|
minna
|
Hajdeeeeeeeee, jos samo da se dogovorimo
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 9.3.2011 21:10:09
|
|
|
|
marija32
|
Jupii, mozemo i na Adu, sada dolazi lepo vreme
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 9.3.2011 21:12:35
|
|
|
|
minna
|
Moze, sto se mene tice! Ja ne mogu nedeljom, ali bih i to mozda mogla da ispomeram u zavisnosti od dogovora. Tako da nek se javi jos neko, pa da vidimo kad cemo
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 9.3.2011 21:16:16
|
|
|
|
marija32
|
Pa ni ja ne mogu bas nedeljom....ali ako bas mora, mogu da se organizujem Nesto ih nema zainteresovanih
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 9.3.2011 21:20:59
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja hoću, samo ovaj vikend (ne znam još da li subota ili nedelja), idem na neku proslavu u jedan restoran. Ako okupljanje bude sledećeg vikenda računajte na mene. A ja računam na Sunčicu , ona je uvek za akciju
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 9.3.2011 21:26:21
|
|
|
|
marija32
|
Super, nije nista oglavu, ali dolazi lepo vreme i red je da se okupimo
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 9.3.2011 21:27:30
|
|
|
|
pepeljuga
|
evo i ja bih volela, samo ako mogu
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 9.3.2011 21:28:33
|
|
|
|
marija32
|
Juhuuuu, ma sve cemo nekako da se uskladimo
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 9.3.2011 22:17:36
|
|
|
|
Nensi*
|
Hocu i ja,hocu i ja Ali sledeci vikend,ne sad ovaj...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 9.3.2011 22:19:02
|
|
|
|
Jele
|
Opa, Beograđanke udarile kontru
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 9.3.2011 22:26:54
|
|
|
|
Nensi*
|
Pa zasto samo vama da bude lepo
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 9.3.2011 22:52:45
|
|
|
|
lesica
|
Hocem i jaaaa ali isto iduci vikend
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 9.3.2011 22:56:49
|
|
|
|
Snelle
|
Alo bre, pa kud ćete sledeći vikend!? Ne mogu da se kloniram pa da budem u dva različita grada u isto vreme
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 9.3.2011 22:58:02
|
|
|
|
lesica
|
Ja samo kazem da meni odgovara od iduceg vikenda,svaki naredni pa kako se dogovorimo
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 9.3.2011 23:00:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Mozda cu i ja moci da se pridruzim ove nedelhe bih mogla, ali sledece ne znam, u utorak ce mi raditi transfer pa je mozda bolje da sedim kod kuce
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 9.3.2011 23:04:24
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Alo bre, pa kud ćete sledeći vikend!? Ne mogu da se kloniram pa da budem u dva različita grada u isto vreme Mala ti si na spisku za NS
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 9.3.2011 23:34:58
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: lesica Ja samo kazem da meni odgovara od iduceg vikenda,svaki naredni pa kako se dogovorimo i meni isto, tako da - kada se dogovorimo dolazim
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 9.3.2011 23:50:47
|
|
|
|
Sakiedi
|
I ja bih dosla ako me primate.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 9.3.2011 23:51:59
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Sakiedi I ja bih dosla ako me primate. Naravno draga, u Beogradu si?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.3.2011 8:54:52
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: lesica Ja samo kazem da meni odgovara od iduceg vikenda,svaki naredni pa kako se dogovorimo I ja ovako,sad za vikend sam kod mojih pa ne mogu,ali svaki sledeci mogu..
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?