Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:54:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja cu da ispisem koja sam ,a i tesko da ce biti neko krupniji od mene, bas cu da dodjem do izrazaja jako se radujem!!! al msm da ipak necu voditi Pavla, posto ne vozim, a i da vozim nemamo kola trenutno...osim ako neko s naselja nije voljan da nas poveze
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:54:12
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Snelle sledece nedelje mozes. A, kako bi bilo lepo da dodjete po mene
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:54:31
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira IZVORNA PORUKA: jance ja sam i prosli put mislila da si ispisemo negde na neki papiric nase nickove pa zalepimo negde na majicu npr., cisto da se zna :) Pa to sam i ja mislila , ko na seansama za odvikavanje od alkoholizma Mi smo RR zavisnici koji ne žele da se izleče
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:57:23
|
|
|
|
isidora88
|
ima li nekog da je blizu socijalnog pa da zajedno idemo,ja cu mateju u kolica a kuci cemo taksijem ?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:57:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Aj bacite pogled na anketu "Da li vodite decu na RR NS druzenje", koliko da se zna odokativan broj RR drugarica i malih drugara
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:58:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Subota, 19.03. u 17h O Klub, Pozorište mladih Dolaze: Simke Olga RR Tash Buba Mira magiNS isidora88 Maya21 Nedja RR lanajelena bokicans jance New Mom Jele Snelle bubulence Spisak ću dopunjavati, ali kontam da završimo do kraja nedelje sa spiskom,makar okvirno, da javimo broj u igraonicu, pošto će nas biti poprilično mnogo
< Poruku je uredio Nedja RR -- 9.3.2011 21:59:11 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:58:59
|
|
|
|
simke
|
Eh komšinice nemam kola Možemo zajedno taksijem
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:59:00
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: magiNS Ja cu da ispisem koja sam ,a i tesko da ce biti neko krupniji od mene, bas cu da dodjem do izrazaja jako se radujem!!! al msm da ipak necu voditi Pavla, posto ne vozim, a i da vozim nemamo kola trenutno...osim ako neko s naselja nije voljan da nas poveze ja sam sigurnpo krupnija e zene nemojte da se utegnete pa da mi nabijate komplekse
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 22:00:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: simke Eh komšinice nemam kola Možemo zajedno taksijem Aj mozemo! Ja sam kod rodica, imas pp
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 22:03:01
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 ima li nekog da je blizu socijalnog pa da zajedno idemo,ja cu mateju u kolica a kuci cemo taksijem ? ja sam draga kod socijalnog, tj kod supa ali to ti je to... ali je za sada 99% da cu ici, onaj 1 ostavljam u rezervi
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 22:03:28
|
|
|
|
simke
|
Imaš i ti pp
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 22:05:19
|
|
|
|
isidora88
|
bebulence super saljem ti pp sad
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 22:05:47
|
|
|
|
Jele
|
Pa gledaću da dođem ako mm ne bude radio u subotu, a papirić mi ne treba, biću verovatno najkrupnija mama tamo...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 22:07:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Jele , met'i ti papirić za svaki čajslu , pogledaj šta vas je "krupnijih" . Moraće Neđa poseban spisak da pravi , svaka druga mama se izjasnila da je krupnija .
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 22:09:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Da, da, sve ste ogromne i grozne...hm...toga smo se naslušali pred svako druženje, pa sve mame lepojke. Nemojte da kakite Jele, ja sam tebe već uračunala u dolazeće, ne pitaš se mnogo
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 22:12:45
|
|
|
|
bubulence
|
sigurno niste velike kao trudnice koje vole da jedu... npr JA
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 22:12:47
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Jele , met'i ti papirić za svaki čajslu , pogledaj šta vas je "krupnijih" . Moraće Neđa poseban spisak da pravi , svaka druga mama se izjasnila da je krupnija . Ma videla sam slike, kakvi krupne, manekenke bre
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 22:14:39
|
|
|
|
isidora88
|
ajmo u temu vasa kilaza i visina da vidimo koja je najkrupnija
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 22:15:23
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Da, da, sve ste ogromne i grozne...hm...toga smo se naslušali pred svako druženje, pa sve mame lepojke. Nemojte da kakite Jele, ja sam tebe već uračunala u dolazeće, ne pitaš se mnogo Ma ja bih rado da dođem, ali moram da vidim sa mm-om da li radi, pa da me onda vozi sa sve decom da me dobaci, pa da se vrne sa sve decom sam.... Volela bih da se držimo, da se smejem malo
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 22:15:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni je brojka kilaže veća od brojke visine
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 22:16:57
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 ajmo u temu vasa kilaza i visina da vidimo koja je najkrupnija Ja sam ultra teška kategorija, odmah da kažem... Mislim da i vode kad pijem dobijem na butinama, metabolizam 0...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 22:28:05
|
|
|
|
JMPM
|
Druzila bih se sa vama,ali necu stici na start,jer mi je sledeca subota radna (do 16h) ...Nedjo,metni me na spisak,pa i ako okasnim,nije greda
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 22:31:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Meni je brojka kilaže veća od brojke visine
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 22:31:55
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 ima li nekog da je blizu socijalnog pa da zajedno idemo,ja cu mateju u kolica a kuci cemo taksijem ? Možemo da se nađemo da zajedno odemo, znaš da smo tu negde.
< Poruku je uredio New Mom -- 9.3.2011 22:32:15 >
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 22:32:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Jedva cekam da vas vidim da spojim smisao za humor s licem
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?