Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:41:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Sad cu ja da postavim anketu !
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:42:37
|
|
|
|
isidora88
|
jedva cekam da vas upoznam nego da li se u toj igraonici placa nesto,osim pica naravno
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:42:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Subota, 19.03. u 17h O Klub, Pozorište mladih Dolaze: Simke Olga RR Tash Buba Mira magiNS isidora88 Maya21 Nedja RR lanajelena bokicans jance New Mom Jele Snelle Spisak ću dopunjavati, ali kontam da završimo do kraja nedelje sa spiskom,makar okvirno, da javimo broj u igraonicu, pošto će nas biti poprilično mnogo
< Poruku je uredio Nedja RR -- 9.3.2011 21:50:59 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:43:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Plaćaš stripere , Isi
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:43:26
|
|
|
|
Maya21
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Može li neko da izračuna procenat vas koji vode decu ? ja vodim i ne vodim, jedog cu povesti a drugi je strasno nemiran pa necu jer meni je tako potrebno da popijem na miru kaficu
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:44:24
|
|
|
|
LillyT
|
Khm, ja sam htela da dođem u NS sa Larom, ali nije sigurno...
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:44:47
|
|
|
|
Anoniman
|
E , a šta kažete na onaj moj predlog za neko obeležavanje (nalepnice sa nikom sa RR , ili slično) ? Mislim , ako vam to nije glupo ...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:45:19
|
|
|
|
Anoniman
|
MAjo, vidimo se sutra, ali bez Neše. Ja njega svakako neću voditi na druženje Bubo, većina vodi dečicu
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:46:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Hm ... ja ću još da vidim da li ću voditi Ninu ili ne .
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:46:41
|
|
|
|
Anoniman
|
LiliT, da te mećem na spisak? Baš bi bilo lepo da dođete
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:46:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira E , a šta kažete na onaj moj predlog za neko obeležavanje (nalepnice sa nikom sa RR , ili slično) ? Mislim , ako vam to nije glupo ... Ja cu da s'istetoviram po sred cela ako treba-u znak dana kad sam izasla da popijem kafu zahvaljujuci RR
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:47:29
|
|
|
|
jance
|
i ja se prijavljujem. odgovara mi sledeca subota u 5, za sada.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:47:32
|
|
|
|
simke
|
Bubo ovima iz O kluba smo poznati Samo uđeš i pitaš osoblje gde su žene sa RR
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:48:42
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: simke Bubo ovima iz O kluba smo poznati Samo uđeš i pitaš osoblje gde su žene sa RR Ma ne to , nego KOJA JE KOJA žena sa RR . Otkud ja znam da si ti Simke ? Mož' mi priđe neka druga pa se podvali kao ti
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:48:54
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR LiliT, da te mećem na spisak? Baš bi bilo lepo da dođete Ne smem da obećam da ćemo doći jer moram do kancelarije u subotu, pa za ZR i onda u NS...
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:49:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Znak raspoznavanja - beba pod mišku Šalim se. Svakako, ako nas bude dovoljno, ćemo biti u onom izdvojenom delu. Svako nekog poznaje, pa mislim da ćemo se ukombinovati, jedino da se dogovorimo da nema stidljivosti, pa neke cure ostanu da se i ne upoznaju. Dakle, dođeš, pružiš ruku, kažeš ja sam Ta i Ta. Eto, šifra - Ta i Ta Prsla sam skroz
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:49:50
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Plaćaš stripere , Isi onda ne zalim novaca
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:49:56
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jance i ja se prijavljujem. odgovara mi sledeca subota u 5, za sada. MA ja tebe već metnula na spisak, kao da se ti nešto pitaš
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:50:00
|
|
|
|
Snelle
|
Aaaaaa, na spisku ima mnoooogo žena koje bih da upoznam!!!! Nije sto posto sigurno, ali, Nedjo turi me na spisak!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:51:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Aaaaaa, na spisku ima mnoooogo žena koje bih da upoznam!!!! Nije sto posto sigurno, ali, Nedjo turi me na spisak!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:51:46
|
|
|
|
jance
|
ja sam i prosli put mislila da si ispisemo negde na neki papiric nase nickove pa zalepimo negde na majicu npr., cisto da se zna :)
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:51:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Aaaaaa, na spisku ima mnoooogo žena koje bih da upoznam!!!! Nije sto posto sigurno, ali, Nedjo turi me na spisak! Divno, stavila sam te
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:52:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jance ja sam i prosli put mislila da si ispisemo negde na neki papiric nase nickove pa zalepimo negde na majicu npr., cisto da se zna :) Pa to sam i ja mislila , ko na seansama za odvikavanje od alkoholizma
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:53:21
|
|
|
|
bubulence
|
eeej pa i ja bih da se druzim sa vama, ali izgleda da taj vikend krecimo stan ... ali bih mozda mogla da se izgubim na koji sat...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:53:24
|
|
|
|
simke
|
Oooo Bubice ne brini upoznaćemo se
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?