|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Voda
16.2.2011 23:20:19   
Anoniman
Nije za ovu temu, ali neka... Danas Mare leži u kolicima, guče nešto, a ja se muzem. Sklanjam pumpicu, on video sisu, bacio cuclu koju je naopako pokušavao da nabode u usta i kaže HOOOOOO i maše ručicama! user posted image

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 226
16.2.2011 23:23:39   
Snelle
Još jedan ljubitelj sike user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 227
16.2.2011 23:24:12   
Anoniman
Strašno, Luka nije bio takav... user posted image

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 228
16.2.2011 23:25:50   
Maya21

IZVORNA PORUKA: Tash

Nije za ovu temu, ali neka... Danas Mare leži u kolicima, guče nešto, a ja se muzem. Sklanjam pumpicu, on video sisu, bacio cuclu koju je naopako pokušavao da nabode u usta i kaže HOOOOOO i maše ručicama! user posted image

Tasho ovo u anegdotu za mart!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 229
16.2.2011 23:43:32   
Podrum Š.
user posted image  mišić jedan dragi...

...s vrha brda svaka staza vodi nizbrdo...

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 230
20.2.2011 22:12:35   
Anoniman
Priča je počela od neredovne stolice a završila se na polemici oko vode...

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Ola zene! Sta moze osim cepica da se da bebi da ima stolicu? Teodora se stalno muci sa stolicom. Svaka tri dana ima stolicu. Ovo je treci dan i nema je. Inace ceo dan je nervozna i place.

IZVORNA PORUKA: bokicans

Sanjice ja znam za jakooooo slatku kamilicu,jednu ,dve kasike,i malo stiskanje nogica prema stomaku,i masaza stopala!

IZVORNA PORUKA: isidora88

i meni mateja ima problema sa stolicom,ja mu dam 100 ml vode koju prokuvam sa 2 kasike secera,uglavnom sutradan kaki i to bas bas obilno jer nekad i po 5,6 dana nema stolicu

IZVORNA PORUKA: minna

isisdora zar sme da se daje secer?mislim naravno nista mu nece biti nego se meni cini da ne preporucuju i V ima problema sa stolicom poslednjih dana, pa sam htela da vas pitam - ne znam da li je zbog uvodjenja cvrste hrane, trebalo bi da kaki od povrca zar ne a mozda zbog pahuljica ne kaki (pirinac zatvara?)

nama su u skolici rekli da dajemo zasecerenu vodu ako beba ne kaki ali ne valja davati svaki dan da bebi ne bi izrasli crni zubi,tako nam je zubarka u skolici rekla

IZVORNA PORUKA: maslachak

nama je doktorka rekla kada sam joj se zalila da Visnja kaki svakog 3. dana,ponekad prodje i duze,da se do 7 pa cak i 10 dana tolerise i da je normalno..do sad toliko dugo nismo izdrzali da ne kakimo..ali rekose da se cepici daju u zadnjoj nuzdi..

IZVORNA PORUKA: marija32

nama su u skolici rekli da dajemo zasecerenu vodu ako beba ne kaki ali ne valja davati svaki dan da bebi ne bi izrasli crni zubi,tako nam je zubarka u skolici rekla

Katastrofa za zasecerenu vodu sto vam savetuju!!!! Obicna voda je zakon. A terminologija te zubarke je vrhunska. Svasta.

IZVORNA PORUKA: jovicaa

i to sam cula, zasecerena voda i caj. ali isto mislim da ne treba davati bebi secer nikako! niti je navikavati na isti.. zato cak nisam htela ni da dajem hippov caj, bilibiribi i plantax protiv grceva, zato sto su preterano zasecereni-a pomagali su nam..

IZVORNA PORUKA: Vika

ma savetuju tu zašećerenu vodu na sve strane! I meni su rekli zbog glikemije, naravno nije mi padalo na pamet

Obična voda je zakon ako beba hoće da je pije.
Marko nije hteo. Morala sam da mu nekako uvalim vodu u bolnici jer mu je bila gusta krv zbog manjka tečnosti, i odlazile su mu braunile na 24h. Dr reče da mu dam sa šećerom, pitala sam koliko, kazala je supena kašika na 2dcl vode (to prokuvati). Par dana sam mu tako davala, pio je. Kada smo završili sa terapijom, i izašli iz bolnice, smanjila sam na kafenu kašiku  šećera na 2dcl vode, i onda izbacila šećer skroz. Sada je pije čistu. Možda nije loš recept za navikavanje bebe da pije vode, meni je upalilo.

IZVORNA PORUKA: Cindarella

Od kada je poceo da pije vodu,lepo kaki,pre je bilo povuci-potegni,po 4-5 dana,i na kraju je radio sapun.

Luka nije hteo da je pije ni sa šećerom. Kad je sastojak u flašici providan, on stisne usta i nema šaje da mu uvališ. 

Mateja popije oko 100ml vode dnevno.

Marko i više. Nego ne znam koliko "sme"? I danas nađem u nekim novinama da beba treba da pije 150ml na kg težine.  To bi u markovom slučaju bilo 1125ml dnevno!!! 

Ajoj,ja mislila da da mu je i ovih 100ml mnogo.

Pa, nešto tu nije ok, jer je nastavak konstatacije bio da bi po tome odrastao čovek trebao popiti 10 litara tečnosti na dan!  Ali ja zaista mislim da je to nezdravo. Mislim, ko još pije 10l vode dnevno? Mislim da ni beba ne treba da pije toliko baš. 

Mnogi lekari kazu da se bebama ne daje voda do 6 meseci,kazu da sve sadrzi mleko. Ja sam mu ponudila,i pio je lepo,nisam htela da preterujem,a dr nije bila za to. Na kontroli sam je pitala sta sa stolicom,posto nije redovna,rece mi da mu dajem vodu. Ajd' sad.

Nađoh da mala beba koja se hrani na bočicu do 125ml na 24h i to kada je jako toplo, a ako jede i čvrstu hranu nešto više ali nikako ne preterivati zbog tzv. intoksikacije vodom i pada natrijuma(razređivanje krvi koje beba ima malo). Olga?

Pa, nešto tu nije ok, jer je nastavak konstatacije bio da bi po tome odrastao čovek trebao popiti 10 litara tečnosti na dan!  Ali ja zaista mislim da je to nezdravo. Mislim, ko još pije 10l vode dnevno? Mislim da ni beba ne treba da pije toliko baš. 

Slazem se sa tobom. Mislim da je preteran.Po koliko puta dnevno bi pio tu vodu,ne bi stigao da sise,zeludac bi bio prepun vode.

Ni ja Marku nisam davala vodu dok nismo završili u bolnici sa 4,5 meseca. I sada se kajem, jer, možda bi se ekcem pre smirio da sam mu je davala. Od kada mu je dajem, koža mu je mnogo bolja. Mislim da taj savet "samo dojenje do 6 meseci" nije dobar!

Nađoh da mala beba koja se hrani na bočicu do 125ml na 24h i to kada je jako toplo, a ako jede i čvrstu hranu nešto više ali nikako ne preterivati zbog tzv. intoksikacije vodom i pada natrijuma(razređivanje krvi koje beba ima malo). Olga?

Baš zbog toga su je nama savetovali.

Slazem se sa tobom. Mislim da je preteran.Po koliko puta dnevno bi pio tu vodu,ne bi stigao da sise,zeludac bi bio prepun vode.

Ja nudim po satu. Sat vremena nakon flašice, pa opet sat vremena nakon toga, i onda sat nakon drugog pijenja ide opet klopa, i tako u krug.

IZVORNA PORUKA: IVA 11

Moj pije vodu od prvog dana od kad smo dosli iz porodilista . A posto sad pije sam, vec vidim da na ljeto ce poceti sam i frizider da otvara da se posluzi. 

IZVORNA PORUKA: olga75

samo da je uVatim i spremim za spavanje pa cu se ubaciti u divan oko vode
sa kojom jos uvek imam problema jer zvercica nece da pije cistu vodu pa joj razblazujem sok do gadosti samo da bi popila nesto.
Predpostavljam da je to zbog toga sto je uopste nisam nudila do petog meseca

Ja nudim po satu. Sat vremena nakon flašice, pa opet sat vremena nakon toga, i onda sat nakon drugog pijenja ide opet klopa, i tako u krug.

Ja mu dam posle podoja,i sat ipo nakon. I kada se zaukce,mislim da bi mogao da popije svih 100ml odjednom.
Meni su rekli ne vodu do 6 meseci,a sveki mi je pokazala njenu otpusnu listu iz porodilista gde pise da treba davati prokuvanu vodi izmedju podoja.

Evo čitam dalje: Veće količine vode npr. kad se kupaju dovode do te intoksikacije koja je opasna-mozak nabrekne, uznemirenost,slabost, muka, grčenje pa čak i koma!
Pa kako da znamo koliko smeju?

IZVORNA PORUKA: olga75

samo da je uVatim i spremim za spavanje pa cu se ubaciti u divan oko vode
sa kojom jos uvek imam problema jer zvercica nece da pije cistu vodu pa joj razblazujem sok do gadosti samo da bi popila nesto.
Predpostavljam da je to zbog toga sto je uopste nisam nudila do petog meseca

Mali od mm-ove ujne ima 10 god,ne moze da smisli vodu,nego i dalje razblazene sokice,njegova mama garantuje da je zbog toga sto mu do sestog meseca nije dala.

Tako je oko većine stvari- napreduje medicina pa malo malo nešto novo! Ranije su savetovali koliko mleka toliko vode, sada ništa do 6. meseci...

Bas....Mama kaze da sam od prvog dana pila prokuvanu vodu,sa par zrnca kima.I kaze da se od 3 meseca davali sokici,kasice..Sada samo mleko.

IZVORNA PORUKA: jovicaa

nije mi jasno to sa vodom! ma oni su bolesni, neka piju samo mleko bez vode, pa da ih vidim!
to propagiraju zato sto se plase da ce doci do nestasica vode, pa zato samo dojenje, OZBILJNO  TO MISLIM! a uopste inace ne verujem u teoriju zavere i sl sra_a! mislim nisam paranoicna da se razumemo
ja dajem vodu bez secera. nekad popije 20 ml na dan nekad 100.. sve zavisi koliko je zedan.
deluje mi kao ludost ne davati vodu... ona ne mozed a skodi, ubedjena sam, ali naravno ne litra dnevno!

Da li kuvate vodu Rosa kada dajete bebi?

Ja uzimam odmensku za bebe, tako da nju ne kuvam.

IZVORNA PORUKA: ivaj

Da,jos uvek.
A ovu vodu sto je Sanjica spomenula imam ceo paket,ali je ne koristim jos uvek zato sto je od nje Jelena imala strasne grceve.
Inace kosta oko 80 din.

Ne, ali Mare je već "velik". Mislim da se prvih 6 nedelja prokuvava voda.

BTW, ubiće nas moderatori jer postoji tema o vodi. Da kopiram pa da nastavimo tamo?

Da,jos uvek.
A ovu vodu sto je Sanjica spomenula imam ceo paket,ali je ne koristim jos uvek zato sto je od nje Jelena imala strasne grceve.
Inace kosta oko 80 din.

Jel to ta što je išla u RR paketu? Odmenjska? Jer i Marko je imao grčeve od neke baby vode, ne znam koje, mislila sam da tripujem, da se slučajno poklopilo, ali sad kad i ti kažeš.

Ja prokuvavam i dalje, a Odmenjsku samo ne 1 dan, posle takođe, kao i Humaninu

Da,jos uvek.
Inace kosta oko 80 din.

Jel to ta što je išla u RR paketu? Odmenjska? Jer i Marko je imao grčeve od neke baby vode, ne znam koje, mislila sam da tripujem, da se slučajno poklopilo, ali sad kad i ti kažeš.

Jeste,ta!
I ja sam mislila da umisljam pa sam je izbacila iz upotrebe na par dana i opet vratila,kad ono haos!
Iskoristicu je,samo cekam da se sredi stvar sa stomakom.

Dva put me odjavila Raja dok sam ovo kopirala! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 231
20.2.2011 22:39:37   
Anoniman

Ivaj, sad kad to rece..pa, ja dajem teodori (mrzi me da pisem velika slova)tu vodu. Sad si me bacila u rebus.

Sanjice, ne znam da li ti je isplativo jer je 81 din. a posle 2 dana takođe mora da se kuva. Takođe sam upoređivala sastav sa Rosom, i čak je Rosa manje mineralna

Pa ja ne bih ni primetila da mi inace ne koristimo rosu.Tako da sam odmah uocila razliku.
Probaj par dana da je ne koristis.Sta znas,jeste za bebe ali mozda ima nesto u sebi sto im ne prija.

Kad je Luka bio beba i prešao na ad mleko, mi smo isprobali razne vode, jedino Rosa nije imala kamenca pri prokuvavanju.

< Poruku je uredio Tash -- 20.2.2011 22:40:03 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 232
20.2.2011 22:52:18   
Nensi*

Ivaj, sad kad to rece..pa, ja dajem teodori (mrzi me da pisem velika slova)tu vodu. Sad si me bacila u rebus.

Sanjice, ne znam da li ti je isplativo jer je 81 din. a posle 2 dana takođe mora da se kuva. Takođe sam upoređivala sastav sa Rosom, i čak je Rosa manje mineralna

Pa ja ne bih ni primetila da mi inace ne koristimo rosu.Tako da sam odmah uocila razliku.
Probaj par dana da je ne koristis.Sta znas,jeste za bebe ali mozda ima nesto u sebi sto im ne prija.

Kad je Luka bio beba i prešao na ad mleko, mi smo isprobali razne vode, jedino Rosa nije imala kamenca pri prokuvavanju.

Ovo sam i ja probala,isto samo Rosa i jedino nju koristim za Vuka...Nego,ne znam da li ima potrebe da mu jos prokuvavam? Prvi dan kad je otvorim ne kuvam,ali kad prodje 24h da...

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 233
21.2.2011 15:07:53   
Smikica
Ja ne dajem ništa sem mog mleka. Moj Mihajlo ima 2 meseca i nedelju dana i još nije pio vodu, jer je do sada jako puno jeo. Od prve nedelje 90ml, a do pre nedelju dana je pio 150-180ml i sve pelene su bile jako teške i imao je kake u svakoj peleni, ali sada ću možda morati da mu uvodim vodu jer je počeo da jede dosta manje mleka, oko 100ml po obroku, i sad se plašim da ne dehidrira. user posted image   Zakazala sam sutra kod pedijatra sve ću da je pitam.

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 234
9.3.2011 18:19:22   
Nensi*
Danas smo bili na kontroli kod pedijatra,rekla mi je da nema potrebe da mu prokuvavam vodu ukoliko mu dajem flasiranu...Ja dajem Rosu...

(odgovor članu Smikica)
Direktna veza do poruke: 235
9.3.2011 18:36:42   
Anoniman
Moj je rosu slabo hteo. Od kako smo prešli na odmenjsku situacija se popravlja.

(odgovor članu Nensi*)
  Direktna veza do poruke: 236
9.3.2011 18:50:43   
pepeljuga
 i mi pijemo uglavnom odmenjsku, ja mrzim rosu pa ni njemu ne dajem, ima mi neki metalni ukus user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 237
9.3.2011 18:58:56   
Anoniman
Nensi , ja Nini ne prokuvavam Rosu nakon 24 h . Pa ne mora da bude sterilna , pa da se "desteriliše" nakon otvaranja . Nama Rosa traje 2 dana u proseku , i ne bacam je , i ne prokuvavam . Koristim je za AD , čajeve , umivanje , i da je pije .

(odgovor članu pepeljuga)
  Direktna veza do poruke: 238
9.3.2011 19:03:27   
magnetic
IZVORNA PORUKA: Nensi RR

Danas smo bili na kontroli kod pedijatra,rekla mi je da nema potrebe da mu prokuvavam vodu ukoliko mu dajem flasiranu...Ja dajem Rosu...

Dali je pri tome mislila da se samo Rosa ne treba prokuvavati ili bilo koja druga flasirana?

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 239
9.3.2011 20:27:50   
New Mom
Nisam joj nikad prokuvavala flaširanu vodu, nijednu (Rosa, Gala, AquaViva, Odmenjska).

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 240
9.3.2011 20:38:43   
New Mom

Marko i više. Nego ne znam koliko "sme"? I danas nađem u nekim novinama da beba treba da pije 150ml na kg težine.  To bi u markovom slučaju bilo 1125ml dnevno!!! 

Da, na pedijatriji su to isto rekli: 150ml (neki navode 100ml)/kgTT/24h za odojče.

Otprilike ide ovako:
Odojčetu od 3 do 10kg težine je potrebno 100ml (150ml) vode na 1 kg mase dnevno. Malom i predškolskom detetu težine (11-20kg) potrebno je 1000ml + 50ml vode na svaki kilogram preko 10kg. Detetu školskog uzrasta težine (21-50kg) potrebno je 1500ml +- 20ml na svaki kilogram preko 20kg. Adolescentima i odraslim osobama potrebno je prosečno 2 do 3l vode dnevno.
Najveći deo vode se eleminiše iz organizma odojčeta. Dnevni promet vode u odojčeta je od 10 do 15% njegove telesne mase  a u odraslog samo 2 do 4%.

< Poruku je uredio New Mom -- 9.3.2011 20:43:47 >

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 241
9.3.2011 20:43:09   
Anoniman
I dalje mi je to sumanuto puno. user posted image

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 242
9.3.2011 22:22:32   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: magnetic

IZVORNA PORUKA: Nensi RR

Dali je pri tome mislila da se samo Rosa ne treba prokuvavati ili bilo koja druga flasirana?

Pitala me koju mu vodu dajem,flasiranu ili cesmovacu,tako da nije bitno koja flasirana,mada mu ja dajem Rosu jer jedina nema kamenca...

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 243
21.3.2011 18:49:23   
Anoniman
Ženice , ja ne znam šta da radim sa mojom Ninom i sa njenom preteranom željom za vodom . Dete jednostavno obožava vodu . Odmah da napomenem da ona sasvim fino jede , da je vesela i aktivna beba , jede na 4 h ,popije po 200ml a vodu joj dajem u međuvremenu , između obroka , i uvek , i pored vode , lepo jede . Eto , mene brine što ona uveliko premašuje onu "dozvoljenu" količinu vode , koja je , čini mi se , 100ml dnevno . Ona popije više , 200 , najviše 300ml dnevno ... Traži , pa traži ... Dajem joj i cuclu , i mleko , i čajića (sve manje) , ali u većini slučajeva sve to odbije dok joj ne ponudim vodu koju sa oduševljenjem prihvati .
Da li preterujem sa vodom user posted image Mislim , ona ne popije u cugu sve to , nego 30 po 30 , 20 po 20 ... Savet ?

(odgovor članu Nensi*)
  Direktna veza do poruke: 244
21.3.2011 18:52:53   
Ana RR
Moje laičko mišljenje je - bolje voda nego sok ili čaj. Ako detetu prija, pa zašto da ne pije.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 245
21.3.2011 18:55:43   
Anoniman
Ja bih joj ukinula caj ako vise voli vodu, ali bih ogranicila makar na 200ml, mislim da joj je sve vise od toga previse...mada mozda i gresim, zaboravi se to brzouser posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 246
21.3.2011 19:00:18   
Anoniman
Neđo , ona čaj skoro da ni ne pije , evo danas samo vodu . Čaj više kuvam kad idemo negde , nemam pojma ni zašto tako radim . A ja ne znam da li je stvarno 200 ili manje ml , nikako baš da izmerim , samo znam da joj non stop otimam flašicu iz usta , da ona dreči , onda vratimo flašicu , a ona sva ozarena pridržava rukicama uz obavezno ama-amanjam i sva srećna user posted image . Nikad joj ne napunim punu flajku , neko po 40 ml otprilike , o onda ona to mrlja , pa tokom dana dosipam ... Evo danas mi se čini da sam bar tri puta dosula .

< Poruku je uredio BubaMira -- 21.3.2011 19:01:44 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 247
21.3.2011 19:02:58   
Ivanka 75
Iva je danas prvi put "htela" voduuser posted image
Reko ajd da probamo, i uzela nekoliko gutljaja, svidelo joj se...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 248
21.3.2011 19:03:21   
Anoniman
Meni, kad sam je gledala, se nekako cinilo da ona flasicu vise zvacka i gricka nego sto bas bas pije, kao da je zedna. Mozda mi se ucinilo, ali je l' postoji mogucnost da joj prija zato sto joj rastu zubi?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 249
21.3.2011 19:03:51   
Anoniman
Nina je na dohrani , a od prvog momenta kako je okusila vodu to je bilo oduševljenje .

(odgovor članu Ivanka 75)
  Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here