|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta radite....
19.2.2011 22:05:58   
minavb
Ah, Mika. Obozavam ga!
Ja nesto listala filmske vesti i smorila se-glupi ameri snimaju film o mom omiljenom strip junaku, Dilanu Dogu. Naravno sve su pokvarili tako sto su radnju smestili u NJujork i dali mu neko supernaoruzanje.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 576
19.2.2011 22:08:49   
Anoniman
Ja sam radila za jednu izdavačku kuću koja je izdala neku njegovu knjigu odabranih pesama, pa sam ga i upoznala, i dobila knjigu sa divnom posvetomuser posted image Do tad ga nisam baš nešto volela, al nekako mi se promenio u očima, i kao pesnik, i kao čovek, kad sam ga upoznala...baš uživam u njegovim pesmamauser posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 577
19.2.2011 22:10:07   
Anoniman
Ubedjujem mm da mi treba jos jedan time capsule user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 578
19.2.2011 22:10:18   
Jele

IZVORNA PORUKA: minavb

Ah, Mika. Obozavam ga!
Ja nesto listala filmske vesti i smorila se-glupi ameri snimaju film o mom omiljenom strip junaku, Dilanu Dogu. Naravno sve su pokvarili tako sto su radnju smestili u NJujork i dali mu neko supernaoruzanje.

user posted image I ja ga obožavam

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 579
19.2.2011 22:12:08   
Ana RR
Ja i dan danas volim da u svesku zapišem delove pesama, citate koji mi se jako dopadaju.. ono što sam u prethodnom postu napisala je Bećkovićevo. Moram izvući tu moju sveščicu malo da je prelistam user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 580
19.2.2011 22:13:07   
minavb
Mika je veciti decak. Na prvo citanje, jos kao bas mala, sam zavolela njegove pesme. Toliko sam se radovala kad sam za rodjendan dobila "Hodajuci na rukama"! user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 581
19.2.2011 22:18:01   
LillyT

Ah, Mika. Obozavam ga!

Ajme majko, ko će da ga glumi, Ben Aflek ili Kluni user posted image A Gruča će Sendler user posted image Holivud treba spaliti

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 582
19.2.2011 22:18:36   
Anoniman
Ana, i ja sam to radila dok sam čitala redovno, sad sam se totalno zapustila intelektualno, mozak mi je kao deponija smeća, tugauser posted image
Mina,i ja sam ga zavolela na prvo čitanje, osvojio me totalno, toliko osećam sve što on napiše, da ponekad totalno odlutam dok čitam, neku pesmu koju sam čitala već sto puta, i svaki put sve dublje doživljavam to što čitam...Mikauser posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 583
19.2.2011 22:18:42   
Ana RR
hahahaha, užas!!!

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 584
19.2.2011 22:19:36   
Alexis79
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ja i dan danas volim da u svesku zapišem delove pesama, citate koji mi se jako dopadaju..

Isto sam i ja radila.
A onda sam skapirala da sam neke Selimoviceve knjige maltene prepisala cele i od tad obicnom olovkom zabelezim sta mi se svidja.Naravno ako je knjiga moja.
A ako nije onda radi resavsko-prepisivacka skola

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 585
19.2.2011 22:20:32   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Nedja

Ana, i ja sam to radila dok sam čitala redovno, sad sam se totalno zapustila intelektualno, mozak mi je kao deponija smeća, tugauser posted image
Mina,i ja sam ga zavolela na prvo čitanje, osvojio me totalno, toliko osećam sve što on napiše, da ponekad totalno odlutam dok čitam, neku pesmu koju sam čitala već sto puta, i svaki put sve dublje doživljavam to što čitam...Mikauser posted image

Baš tako.. kad mi je teško, kad me uhvati tuga, pročitam Besmrtnu pesmu i nekako mi je lakše.. nekako kao da razumem user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 586
19.2.2011 22:22:33   
Anoniman
ha ha ha, ja sam pocela da kupujem vise knjiga nego carapa. Ne znam samo kada cu sve da ih procitam. I ja sam naravno imala takvu svesku. A sto je najgore bila sam i dezurna da svima za sve pisem posvete i slicna sr... Imala sam jednog lako zaljubljivog drugara user posted image

(odgovor članu Alexis79)
  Direktna veza do poruke: 587
19.2.2011 22:25:46   
Alexis79
I živi!
Sasvim živi!
Ne grickaj kao miš dane.
Široko žvači vazduh,
Prestiži vetar i ptice.

Jer svaka večnost je kratka.

Ana kao da mi citas misli ,ova pesma mi je kao jedan ceo zivot u malom.

< Poruku je uredio Alexx RR -- 21.2.2011 9:44:22 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 588
19.2.2011 22:29:02   
Alexis79
....Ne znam sta sam uradila ali ne  mogu da je preuredim user posted image

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 589
19.2.2011 22:29:18   
Ana RR
user posted image

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 590
19.2.2011 22:36:40   
minavb
IZVORNA PORUKA: LillyT

Ah, Mika. Obozavam ga!

Ajme majko, ko će da ga glumi, Ben Aflek ili Kluni user posted image A Gruča će Sendler user posted image Holivud treba spaliti

Gruca su ukinuli a Dilana igra neki sto je igrao SUpermena. Bljak!

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 591
19.2.2011 22:42:27   
Vika
Užas!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 592
20.2.2011 21:33:54   
Ana RR
Gledam P.S. I love you... i opet ću se rasplakati user posted image

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 593
20.2.2011 21:35:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Gledam P.S. I love you... i opet ću se rasplakati user posted image

Ja sam plakala od pocetka do kraja filma i nikada ga vise necu gledati...

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 594
25.2.2011 13:34:39   
Didy
Odoh da spavam dok mi dete spava... Imao je temperaturu već dve noći i budio se nekoliko puta, a ja sam se skroz odvikla od tih noćnih žurki.user posted image Samo kad pomislim da će od septembra opet da počnu...user posted image A i otkako sam zatrudnela, kao kokoška sam, samo mi se spava... Nadam se da će se to promeniti čim prođe ovaj prvi trudnički trimestar...

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 595
25.2.2011 14:18:34   
bebać
ja sam otišla do Tuša(da se izluftam malo,pošto sam se baš bila nakupila negativne energijeuser posted image ,sad privodim ručak kraju pa ću po malenog u vrtić.Kontam da prošetamo malo po ovom snijegu,bolje ćemo jestiuser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 596
3.3.2011 10:52:08   
Anoniman
Spijuniram teme o zatrudnjivanju , radujem se sto ce biti puno malenih bebica na rruser posted image

(odgovor članu bebać)
  Direktna veza do poruke: 597
3.3.2011 11:31:10   
bebać
u smrzla sam se,sad došla...čitav grad obišla tražeć nekakvu majicu Sergeju za priredbu....nreku malo elegantniju(da nije obična pamučna a i nisam htjela košuljicu...nešto izmedju)...jedva nadjoh...jedva....goli je Spiderman,Batman...i neke kucer mace...nekakvi šareni natpisiuser posted image ...uvijek se razočaram ponudom...jedino jedna radnja da valja...baš sam se i smrzla i nanervirala

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 598
3.3.2011 14:04:52   
prolece
na poslu sam, znaci, nistauser posted image

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 599
4.3.2011 23:31:45   
viking
Pijem vino, jedem sir i masline, gledam seriju... nije loše za stare kosti...

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu prolece)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here