Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 3.3.2011 15:31:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tash Ignorišite me, nervozna sam kao ker, nadala sam se da se neko ovde svađa pa da uletim. Kiiikiriki kokiceee
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 3.3.2011 15:33:52
|
|
|
|
lanajelena
|
Ovo su neki novi momenti...bas je nezahvalno biti na Vasem mestu...ja iskreno Tashu vise gotivim otkad me ne pecka tako da verovatno cemo se bolje slagati
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 3.3.2011 16:38:00
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: Tash IZVORNA PORUKA: minavb Ako budu oni na koje sumnjam, ja odoh. Šapni mi, ja ni ne slutim. Ni ja Recite i meni, budite drugari
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 3.3.2011 16:38:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma neće Mina da mi kaže.
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 3.3.2011 16:42:58
|
|
|
|
Snelle
|
Zašto li ti ne verujem Tasho
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 3.3.2011 16:57:59
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Snelle IZVORNA PORUKA: Tash IZVORNA PORUKA: minavb Ako budu oni na koje sumnjam, ja odoh. Šapni mi, ja ni ne slutim. Ni ja Recite i meni, budite drugari Kad Mina nanjusi tajnu,ne prica nikome
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 3.3.2011 16:58:57
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: minavb Kad Mina nanjusi tajnu,ne prica nikome Tajna nije tajna, ako se ne podeli sa nekim
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 3.3.2011 17:03:58
|
|
|
|
Anoniman
|
hahahahaha Snelle
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 3.3.2011 17:04:12
|
|
|
|
minavb
|
I don't kiss and tell.
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 3.3.2011 17:08:10
|
|
|
|
marija32
|
Ko god da bude vazno je da se ne istripuje da radi za DB
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 3.3.2011 17:10:59
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: marija32 Ko god da bude vazno je da se ne istripuje da radi za DB Ako je ta koju njusim,bas ce tako da se istripuje.
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 3.3.2011 17:13:09
|
|
|
|
marija32
|
Uzas.
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 3.3.2011 17:43:56
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ako budu oni na koje sumnjam, ja odoh. sapni i meni....
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 3.3.2011 18:08:44
|
|
|
|
Jeca*
|
E modovi, sad ste nagrabusili od mene
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 3.3.2011 18:10:31
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
pa siđe superstar nisam te prepoznala
< Poruku je uredio Vučko.ba. -- 3.3.2011 18:13:15 >
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 3.3.2011 18:15:34
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
oooooooooo a divi Alexx komada 2 nabacila zvjezdica...ej haj nek meni neko pojasni šta ove zvjezdice znače...jel to sad npr...nas prcenzi RR, a vi njih prc - prc...ili sorry na rječniku al sam za danas istrošila paletu finih izraza :)
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 3.3.2011 18:16:29
|
|
|
|
Trcosava
|
ja samo prpouštam stfari
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 3.3.2011 18:18:21
|
|
|
|
prolece
|
nisi jedina, ako te to teši
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 3.3.2011 18:18:36
|
|
|
|
*Alexx*
|
To znaci da nije bilo slobodno Alexx, pa sam morala nekako kompenzovati ono RR Sad smo obicna raja, Vule
< Poruku je uredio *Alexx* -- 3.3.2011 18:19:41 >
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 3.3.2011 18:21:33
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Jeca* E modovi, sad ste nagrabusili od mene Nadam se da ne pucas corke. Otkljucajte temu o gejevima!
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 3.3.2011 18:21:49
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
ozbiljno....aaaaaaaaaaaaaaaaaaa pa dobro nam došli nazad ja svakako nisam imala problema sa zakonom i organima gonjenja na rr-u
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 3.3.2011 18:23:47
|
|
|
|
*Alexx*
|
Bogami, Vule, ti i ja smo imale problem oko linkova
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 3.3.2011 18:24:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja navijam da nam bar jednom , jedan moderator bude muško . Nije interesantno da stalno budu žene , pa kad se pokokošimo ... Edit : Sad mogu napokon da pojedem Bambija
< Poruku je uredio BubaMira -- 3.3.2011 18:26:08 >
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 3.3.2011 18:25:58
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Bogami, Vule, ti i ja smo imale problem oko linkova pu majku mu koga ću sad maltretirati
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 3.3.2011 18:31:52
|
|
|
|
Jeca*
|
tek sad ne možete da me pojedete...sad ja ujedam
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?