Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 31.1.2011 14:07:32
|
|
|
|
maslachak
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 maslachak, a koliko puta je tvoj teca rekao da se espumisan kapi daju i po koliko? Pise u upustvu, ali bas me interesuje njegovo misljenje. od 25-30 kapi,ja joj u proseku dajem 5 puta dnevno,nekad i svaki put kad jede,zavisi od dana..a Visnjica jede 6-7 puta,zavisi kako kad.. i dajem joj pre jela jedno 5 minuta..pre jela joj dajem i kad pije moje izmuzeno,ne mesam kapi u flasici mada moze i tako..
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 2.2.2011 14:08:28
|
|
|
|
coka 2
|
nama espumisan kapi bas pomazu dajem joj posle dojenja i nema problema mada joj i u toku dana svremena na vreme dam i malo bibilibi caja,ali sve zavisi do deteta sa starijom cerkom sam sve i svasta koristila ali nista nije pomoglo!!!
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 8.2.2011 22:54:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi još uvek spavamo sa termoforima... evo punih 5 meseci!
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 9.2.2011 12:23:57
|
|
|
|
ivaj
|
A ja pojma nemam kako da joj stavim termofor kad sad ne nosi siroki povoj I kod nas grcevi ne prestaju...
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 9.2.2011 17:44:24
|
|
|
|
Anoniman
|
termofor u pelenu, spustis bebu na ledja i termofor na stomak.
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 9.2.2011 17:47:05
|
|
|
|
ivaj
|
Opisa ga ti detaljno!
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 9.2.2011 17:48:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja kupih danas taj termofor. Ajde da probamo i mi to cudo. Samo nije meda, nego slonce
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 9.2.2011 18:00:32
|
|
|
|
ivaj
|
Gde su mu smestili surlu? Ako si kupila,videces da je super stvar.
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 9.2.2011 18:02:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Danas sam se uzvrtela dok je spavala..taman krenem ona se probudi, ja jos jednu pesmicu otpevam i ona se uspava. Iskoristila sam priliku dok je mama tu i odem do apoteke.
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 26.2.2011 19:44:23
|
|
|
|
Happymum
|
Moje iskustvo je da ni Espumisan kapi ni Plantex ni Hippovi cajevi nisu efikasnio koliko je Milupin Milutee caj i Nurse H. sirup. Te dve stvari su nas sa cerkom spaisle grceva a tek danas primecujem da dvonedeljni sin ima grceve pa cemo nabaviti iste ;)
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 1.3.2011 12:50:06
|
|
|
|
jovicaa
|
do kada se daje espumisan?
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 1.3.2011 12:51:19
|
|
|
|
Olga75
|
dok ima potrebe
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 1.3.2011 12:52:14
|
|
|
|
jovicaa
|
a otprilike? posto on sada vise nema grceve, ali ne znam da li su sami prosli ili kapi i dalje rade svoje?
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 1.3.2011 12:55:26
|
|
|
|
Olga75
|
probaj da mu ne das pa ces videti , grcevi mogu da traju do sestog meseca , ako vidis da se muci daces mu
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 1.3.2011 12:56:27
|
|
|
|
kaca82
|
Pozdrav cure,jedan savet kad su grcevi beba u pitanju.Fenchel tee je najbolji lek za to.Provereno i dokazano.Svi pedijatri u inostranstvu preporucuju.Cak i ja matora ga pijem.
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 1.3.2011 12:57:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Jovice , koliko dana već nema grčeve ? Nemoj da se zezneš kao ja , Nina nije imala grčeve 4 dana i ja prestala sa Espumisanom - peti dan je opet vrištala od grčeva . Ako moraš , smanjuj postepeno .
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 1.3.2011 12:57:54
|
|
|
|
jovicaa
|
da li je bolje da prvo pocnjem da mu dajem svaki drugi podoj, pa tek onda da prestanem, ili je isti efekat ako samo prestanem?
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 1.3.2011 12:58:37
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Jovice , koliko dana već nema grčeve ? Nemoj da se zezneš kao ja , Nina nije imala grčeve 4 dana i ja prestala sa Espumisanom - peti dan je opet vrištala od grčeva . Ako moraš , smanjuj postepeno . vec par nedelja nema grceve, ustvari od kada dajemo redovno espumisan nema... a to je dugo
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 1.3.2011 12:58:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ti napisala gore ... Ja sam odjednom prestala da dajem i zeznula se . Ako nema par nedelja to je već druga priča .
< Poruku je uredio BubaMira -- 1.3.2011 12:59:45 >
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 1.3.2011 13:02:30
|
|
|
|
Olga75
|
jovice , mozda da mu dajes predvece a preko dana ces videti ja sam redovno davala do cetvrtog meseca
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 1.3.2011 13:03:18
|
|
|
|
gabrijelaaa
|
od prekljuce su nam poceli grčići ...poceli smo sa espumisanom i pomaze...
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 1.3.2011 14:33:42
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: olga75 jovice , mozda da mu dajes predvece a preko dana ces videti ja sam redovno davala do cetvrtog meseca do punog cetvrtog meseca?
< Poruku je uredio jovicaa -- 1.3.2011 14:34:00 >
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 1.3.2011 14:34:27
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: gabrijelaaa od prekljuce su nam poceli grčići ...poceli smo sa espumisanom i pomaze... ja ne znam da li se daje pre pune dve nedelje
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 1.3.2011 14:35:19
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: kaca82 Pozdrav cure,jedan savet kad su grcevi beba u pitanju.Fenchel tee je najbolji lek za to.Provereno i dokazano.Svi pedijatri u inostranstvu preporucuju.Cak i ja matora ga pijem. kakav je to caj, ima li secera u njemu? da li moze da se nabavi u srbiji?
|
|
|
|
RE: Pomoć bebi sa grčevima 2.3.2011 15:26:06
|
|
|
|
kaca82
|
Mislim da moze,ja ga kupujem ovde pa donosim u Srbiju.Ne sadrzi secer,vec je sama biljka slatka.Ne znam kako se zove na rpskom,ali videla sam da ima u merkatoru.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?