|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: BOLNICKA DIJETA
22.2.2011 20:44:38   
Didily
Devojke de steeee???

(odgovor članu Didily)
Direktna veza do poruke: 1526
25.2.2011 0:05:53   
1zvezdana1
meni je danas prvi dan i jako mi je tesko pojela bi masno cebeuser posted image

zivot je kratak-ili suvise dug -da bi sebi mogla da dozvolim taj luksuz da zivim lose

(odgovor članu Didily)
Direktna veza do poruke: 1527
25.2.2011 7:21:59   
marince1
IZVORNA PORUKA: minavb

Ce da bude sredjeno. Nervira me sto nisi neki mesojed i ribojed, ali dobro, bar rado brstis.

Minaaaaaaaaaa o's da budes policajac i meni?Trep,trep user posted image

Naprivicu ti zahvalniicu iz kluba debeih (trco,bambi i se ne brojite tu)

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1528
25.2.2011 8:00:37   
SUPER MAMA
Dobro jutro meni danas 12 dan ali slabo idu sada kilogrami.Izbacila sma verojatno u prvom krugu svu vodu sada masti tesko iduuser posted image user posted image
Ali nepredajem se.

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 1529
25.2.2011 9:33:05   
minavb
Merince, kad sredim bambija i kad od trcosave ostane samo trc, bacam se na tebe.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 1530
25.2.2011 9:39:34   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: marince

Ce da bude sredjeno. Nervira me sto nisi neki mesojed i ribojed, ali dobro, bar rado brstis.

Minaaaaaaaaaa o's da budes policajac i meni?Trep,trep user posted image

Naprivicu ti zahvalniicu iz kluba debeih (trco,bambi i se ne brojite tu)

Al se brojim ja user posted image Hajd u konkurentsku temu user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 1531
25.2.2011 9:44:28   
minavb
Daaa, i kad Alexx bude zgoljava kao Lenon.user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1532
25.2.2011 11:31:16   
Didily
Danas 5 dan... izdrzavam nekako... e sad napravila sam gresku jer nisam stala na vagu pre pocetka diete...a razlog je jer ne zelim da znam koju kilazu imam... a malo primecujem kao da mi je stomak splasnuo... neznam da li da pravim pauzu od 2 dana ili da nastavim sutra odma ??? devojke ???

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1533
25.2.2011 11:37:19   
marince1

Merince, kad sredim bambija i kad od trcosave ostane samo trc, bacam se na tebe.

Bog ti sreeecu dao user posted image
Drzim te za rec

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1534
27.2.2011 20:51:15   
Vika
Ja krećem u prvi krug od sutra! Valjda ću preživeti propisanu količinu namirnica jer kako sada jedem to mi je za 1 a ne 3 obroka dnevno! Nije ni čudo što sam ko šifonjer...
Pokupovala sam danas potrepštine pa nek mi je sa srećom, a ujutru ću se izmeriti i kačim ticker. Ako ima neke sapatnice, vidimo se na ovoj temi!

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 1535
27.2.2011 21:38:54   
Didily
meni je sutra osmi dan... prva dva dana je bilo tesko jer namirnice koje jedes bas i nisu neke...pritom sto je kolicina mala a i sam jelovnik je ... neznam ja sam napravila gresku nisam se izmerila kad sam krenula...nesto ne vidim da sam skinula,dal zato sto imam bas dosta da skinem ili ... cesto idem u wc...ali kako da ne idem kad pijem vode... ja planiram ako izdrzim ovu do kraja da posle nje krenem sa ATKINSONOVM dietom..neznam... ali tu sam ..aj da se bodrimo..bice nam lakse kad smo zajedno :D

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 1536
27.2.2011 21:42:16   
Vika
I ja imam bar 20 kg da skinem! Atkins mi je pomogao pre par godina i tada sam imala samo 4 kg viška a muškima je baš fantastično radio. MM je skinuo 30 kg posle ostavljanja cigareta i nije vratio!

(odgovor članu Didily)
Direktna veza do poruke: 1537
28.2.2011 1:32:48   
Klarita
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
MM i ja danas pokupovali sve i ujutru krecemo oboje....
Ranije mi bas pomagala ova dijeta, videcemo sadauser posted image ipak sad imam 20kg viska a ranije mi trebalo da skinem 3-5kg i uvek uspevalo jednom nedeljomuser posted image

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 1538
28.2.2011 17:15:33   
Didily
Drugarica me nije videla par dana..i kaze mi da sam smrsala..inace ne zna da sma na dieti user posted image user posted image user posted image
a cim je zavrsim idem na ATKINSONOVU... blizi se letooo.......kako vas dve napredujete??????

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1539
1.3.2011 0:02:20   
Klarita
prvi dan uspesanuser posted image user posted image user posted image
Uvek mi je bio najtezi ali moram da istrajemuser posted image
Didili, sta uradi ti sa pauzom od dva dana? Nisam najbolje razumela jesi pravila tu pauzu ili nisi...

(odgovor članu Didily)
Direktna veza do poruke: 1540
1.3.2011 8:31:38   
Didily
Klarita... ja nisam pravila pauzu..ja sam nastavila bez pauze...jeste da je tesko...ali mislim da je bolje bez pauze...uvece me jedino hvata kriza..u toku dana sve ok izguram,vecera mi u 6...e vec oko 9-10h mi je tesko...pa pijem vodu ali ni nju nemogu bas nesto mnogo jer mi onda bude muka... e sad neznam ja pijem dosta kafe u toku dana...a kao ne bi trebalo??? Nesto sam gledala po netu..pa planiram da kada zavrsim sa ovom da napravim par dana pauzu pa da idem na ATKINSONOVU ...mislim da je ona ok... jer ja imam veci visak da skinem,tako oko 20kg :(( a atkins mi deluje ok... sta ti mislis?? Lako je tebi jer ti u paru drzis dietu mislim sa svojim mm a moj mm i klinka bas ovih dana jedu i traze koje kake specijalitete..pa mi je malo bas zeznutoooo..ali moram da izdrzim :))

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1541
1.3.2011 8:32:14   
Didily
danas mi je 9 dan......... e sad ja jedem FETU kao kravlji sir..valjda je to ok???????'

(odgovor članu Didily)
Direktna veza do poruke: 1542
1.3.2011 10:36:05   
NadaR
Ja sam u 2 kruga skinula 9 kg!
Sada se pridrzavam kombinovanja namirnica o kome su djevojke pisale i ni gram mi se nije vratio!

Ne jedem hljeb , ne pijem sokove , izbjegavam slatkise ... zaista se moze kada se hoce!

Hvala djevojkama na podrsci!user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Didily)
Direktna veza do poruke: 1543
1.3.2011 10:39:58   
marija32
IZVORNA PORUKA: Didily

danas mi je 9 dan......... e sad ja jedem FETU kao kravlji sir..valjda je to ok???????'

Ne Fetu, vec onaj mladi sir.

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu Didily)
Direktna veza do poruke: 1544
1.3.2011 10:44:42   
minavb
IZVORNA PORUKA: nnaaddaa
Sada se pridrzavam kombinovanja namirnica o kome su djevojke pisale i ni gram mi se nije vratio!

Ne jedem hljeb , ne pijem sokove , izbjegavam slatkise ... zaista se moze kada se hoce!

Bravo Nadiceuser posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1545
1.3.2011 12:31:27   
Didily
ja sireve ne volim..i jedino koji sam mogla da jedem jeste SOMBORSKA FETA.....

user posted image user posted image user posted image

nije valjda da nju ne smem??? Jao blago tebi za tih 9kg... ja neznam koliko sam skinula...... a sutra mi je kraj II kruga..pa ne znam ni da li da nastavim III jer postaje mi monotono..pocinjem da sanjam pomorandzee....

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1546
1.3.2011 12:35:45   
Lu

Ja sam u 2 kruga skinula 9 kg!

Hvala djevojkama na podrsci!user posted image

Bravo NADOOOO vidjećeš kako se brzo navikneš user posted image

< Poruku je uredio Lu RR -- 1.3.2011 12:36:12 >

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1547
1.3.2011 13:02:34   
NadaR

IZVORNA PORUKA: Didily

ja sireve ne volim..i jedino koji sam mogla da jedem jeste SOMBORSKA FETA.....

user posted image user posted image user posted image

nije valjda da nju ne smem??? Jao blago tebi za tih 9kg... ja neznam koliko sam skinula...... a sutra mi je kraj II kruga..pa ne znam ni da li da nastavim III jer postaje mi monotono..pocinjem da sanjam pomorandzee....

uh , nisam se dobro izrazila!
Drzala sam 2 puta po 15 dana!
Prvi put > 5 ,5 kg , drugi > oko 4 kg

Meni je trebalo nesto rigorozno da se pokrenem , da dobijem neki rezultat koji bi me ohrabrio za nastavak!

Hvala djevojke!user posted image

Gdje nam je SM?

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Didily)
Direktna veza do poruke: 1548
1.3.2011 13:04:34   
Olga75
Nado , pa ti si se osusila user posted image
ja sam skinula 7 kg i pazim na UH i jos ih nema nazad user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1549
1.3.2011 13:04:53   
viking
Smršala i otišla u zezanje user posted image

Gdje nam je SM?

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here