|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Facebook
1.2.2011 14:59:59   
Anck Su Nmaun
kad otvoris imas opciju da ti vise ne pokazuje to uopste..kao i razne igrice...Block i nema vise!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 826
18.2.2011 16:50:58   
minna
Danas sam provitala ovo hehe user posted image

Uskoro ce vencanja izgledati ovako:
Maticar:
-Da li vi pristajete da promenite svoj "facebook" status iz "single" u "married"?
-DA!
Maticar:
-Molim kumove da pridju i kliknu "like"..........
user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 827
19.2.2011 20:26:41   
Anoniman
Prosvetlite me: kako da sakrijem ko su mi prijatelji, da to ne vidi niko, ni oni koji su mi prijatelji?

(odgovor članu minna)
  Direktna veza do poruke: 828
19.2.2011 20:28:09   
Brana
IZVORNA PORUKA: minna

Danas sam provitala ovo hehe user posted image

Uskoro ce vencanja izgledati ovako:
Maticar:
-Da li vi pristajete da promenite svoj "facebook" status iz "single" u "married"?
-DA!
Maticar:
-Molim kumove da pridju i kliknu "like"..........
user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 829
19.2.2011 20:31:23   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Nedja

Prosvetlite me: kako da sakrijem ko su mi prijatelji, da to ne vidi niko, ni oni koji su mi prijatelji?

U podešavanjima imaš opciju See your friend list, možeš da namestiš opcijom Customize.

< Poruku je uredio Ana RR -- 19.2.2011 20:34:41 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 830
19.2.2011 21:30:03   
Anoniman
Ja to ne mogu da nađem, ubih se već pola satauser posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 831
19.2.2011 21:33:34   
Ana RR
Draga, ideš u Account (tamo pored gde ti piše Home, Profil). Klikneš na jezičak i videćeš opciju Privacy set_tings, klikneš na to.

Onda će ti pisati Connecting on facebook i ispod toga sitnim slovima View set_tings. Klikneš na to i videćeš u ponuđenim opcijama ono što sam ti rekla.

< Poruku je uredio Ana RR -- 19.2.2011 21:34:16 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 832
19.2.2011 21:35:34   
Anoniman
Aaaaaa, našla sam, hvala puno Anči user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 833
19.2.2011 21:38:57   
LillyT
IZVORNA PORUKA: Nedja

Ja to ne mogu da nađem, ubih se već pola satauser posted image

I ja sve virkam ovde, ali ne nalazim tu opciju

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 834
19.2.2011 21:43:54   
Anoniman
Kuma i ja preko telefona pokušavamo da provalimo, a ne zna se koja je veći duduk za tu privatnost, al sad sam samo izdiktirala to što je Ana napisala i uspela je iz prve da namestiuser posted image

(odgovor članu LillyT)
  Direktna veza do poruke: 835
19.2.2011 21:53:01   
Ana RR
Jeeeeeeeej user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 836
21.2.2011 18:29:49   
eni26
e zene imam dobru foru za fb,al posto ja nemam nalog evo vama pa se zezajte. danas sam bila kod drugarice i ona mi je rekla da je samo potrebno da zeznete nekoga ko je online na chatu, da mu posaljete link.ako se snadjete dobro je , jer kad taj neko postavi pitanje za svoju proslost ili buducnost, vi ste ti koji odgovarate. user posted image Mozda se neko i primi;pa saznate nesto iz proslosti te osobe .user posted image

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwillthisbetheyear.com%2F&h=d0f09-MZiaacMsvpc7VIK4ngAhg

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 837
21.2.2011 18:31:39   
indy_25
Eni bas si kvarna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 838
21.2.2011 18:55:07   
eni26

IZVORNA PORUKA: indy_25

Eni bas si kvarna user posted image user posted image user posted image

Al traje samo 4 minuta user posted image steta!

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 839
23.2.2011 9:31:54   
eni26
Evo jedna pesma za sve fanove Fejsbuka ! user posted image user posted image

Facebook _Chupo Kalach

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 840
28.2.2011 21:30:08   
Nensi*
Devojke,treba mi pomoc...Danas sam se registrovala na FB,ali mi nista nije jasno...Trazi mi broj telefona i ne mogu da se prijavim,sta sam zeznula?

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 841
28.2.2011 21:31:27   
Anoniman
Ja nisam ostavila tel. Ne znam. Valjda će ti se javiti neko ko zna. I nađi meeeeee! user posted image

(odgovor članu Nensi*)
  Direktna veza do poruke: 842
28.2.2011 21:32:34   
Nensi*
Pa hocu,samo da uspem da udjem u moj profil user posted image
Pomagajteeeeeeeeeeeeeeee

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 843
28.2.2011 21:33:41   
Anoniman
Cekaj,napravila si profil preko e adrese ili mobilnog?

(odgovor članu Nensi*)
  Direktna veza do poruke: 844
28.2.2011 21:34:06   
Anoniman
U vrhu stranice se prijavljuješ, samo mail i lozinka, ne popunjavaš sve ono dole, to znaš?

Idem da uspavam Luku.

(odgovor članu Nensi*)
  Direktna veza do poruke: 845
28.2.2011 21:34:58   
IVA 11
Nensi, to je nesto novo vezano za tel. Kad se registrujes na mail trazi ti telefon, je li tako? Ja sam im poslala broj i oni su mi poslali verifikacioni kod. Zato traze broj.

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 846
28.2.2011 21:35:36   
Nensi*
IZVORNA PORUKA: Cindarella

Cekaj,napravila si profil preko e adrese ili mobilnog?

Preko mejla...

IZVORNA PORUKA: Tash

U vrhu stranice se prijavljuješ, samo mail i lozinka, ne popunjavaš sve ono dole, to znaš?

Idem da uspavam Luku.

Znam,i izbaci mi nesto gde mi trazi broj mobilnog user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 847
28.2.2011 21:36:15   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: IVA 11

Nensi, to je nesto novo vezano za tel. Kad se registrujes na mail trazi ti telefon, je li tako? Ja sam im poslala broj i oni su mi poslali verifikacioni kod. Zato traze broj.

Jeste,poslali su mi kod,ali kad sam ga ukucala kaze da nije dobro,i tako 2 puta...

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 848
28.2.2011 21:39:55   
IVA 11
Hm, ne znam kako to. Samo si uspjela da otvoris mail, pretpostavljam. Dako to sredis pa da te vidim. user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 849
28.2.2011 21:40:34   
Nensi*
Uspela sam iz treceg puta iako sam svaki put uradila kako je pisalo...user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here