|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Virak (vrkuta)
17.2.2011 19:56:10   
jovicaa
da li sme virak da se pije tokom dojenja?

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 376
21.2.2011 13:31:09   
sale82
Pozdrav svim članicama rr. Nova sam ovde  i odmah na startu zamolila bih vas da mi pomognete.user posted image Tražila sam virak po bgd, kv, kg, ali bezuspešno...Jel zna neka od vas gde bih u nekom od ovih gradova mogla da je nadjem?
pozdravljam vas i hvala unapred

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 377
21.2.2011 13:34:05   
Ana RR
Pozdrav Sale user posted image

Meni je drugarica kupovala na Novom Beogradu, u apoteci Beograd pored Instituta majka i dete. Ja sam jedno vreme nalazila u apoteci Josif Pančić, ali ga posle dugo nisu imali.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu sale82)
Direktna veza do poruke: 378
21.2.2011 13:45:32   
sale82
Hvala Ana. potražiću i tamo. gledala sam na Kaliniću i bioshopovima, ali nisam uspela doći do nje.
U braku sam oko godinu i nešto više. U početku i nismo bili toliko obuzeti potomstvom, sad se malo situacija promenila. Bili smo na bazične pretrage i sve je u redu. Ostaje nam da se opustimo i dalje radimo nauser posted image . A u medjuvremenu, budući da sam čula lepe komentare o ovome čaju, mislila sam da ga počnem konzumirati.
Pročitala sam da si ga i ti koristila sa hajdučkom travom, kakva  su tvoja iskustva u vezi sa njim?

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 379
21.2.2011 14:00:52   
Ana RR
Meni je on mnogo ublažio simptome pms-a i menstrualne bolove, a veruj mi ja sam padala u nesvest od bolova. Pila sam jednu šolju uveče, preko dana nisam stizala.
Moje dve drugarice su ostale trudne posle mesec, dva korišćenja. Zaista mislim da može samo da pomogne, moja dr ga preporučuje svim ženama, bez obzira da li imaju problem sa sterilitetom ili ne. Ona kaže da je vrlo delotvoran kod većine "ženskih" problema.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu sale82)
Direktna veza do poruke: 380
21.2.2011 14:12:26   
sale82
da, da, i ja imam saznanje o njemu kao vrlo delotvornoj biljci u prevenciji i lečenju gotovo svih ženskih problema.
ostaje još samo da ga nadjem i počnem pitiuser posted image .
hvala na pomoći

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 381
21.2.2011 14:16:11   
Ana RR
Nadam se da ćeš uspeti da nađeš, mada eto moja drugarica ga je uvek nalazila na NBgd. I lepog je ukusa, nije grozan kao macina trava.

Želim ti svako dobro i ostani da se družiš sa nama user posted image

(odgovor članu sale82)
Direktna veza do poruke: 382
28.2.2011 13:38:04   
Nina...
Ja sam danas kupila Virak, i odmah cu poceti da ga pijem mada me malo brine ako utice na mrsavljenje jer sam i onako mrsava.... Ufff! Valjda nece nista biti..

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 383
28.2.2011 13:39:51   
Merimica
jesam li ja dobro razumela: do ovulacije se pije macina trava,  a posle ovulacije virak? je l tako?

M+M=??????

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 384
28.2.2011 13:41:58   
Nina...
Odmah posle menstruacije pa do ovulacije se pije Macina trava, a nevezano za to Virak se pije non-stop do momenta kad saznas da si trudna... tako sam ja skontala.

(odgovor članu Merimica)
Direktna veza do poruke: 385
28.2.2011 14:59:15   
Nina...
Upravo pijem Virak caj i skroz je ok ukus...user posted image

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 386
28.2.2011 16:08:18   
sale82
i ja sam ga našla u kraljevu. ako nekome treba objasniću gde je, samo neka mi pusti pp. ne znam smem li ovde da reklamiram radnju. ukus je odličan, slažem seuser posted image

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 387
28.2.2011 17:26:44   
maakki

IZVORNA PORUKA: Nina...

Ja sam danas kupila Virak, i odmah cu poceti da ga pijem mada me malo brine ako utice na mrsavljenje jer sam i onako mrsava.... Ufff! Valjda nece nista biti..

Nina draga ne sekiraj se i ja sam mrsavica pijem virak vec skoro tri meseca i nema nikakve promene u kilazi user posted image user posted image user posted image

Čudno je koliko je malo potrebno da budemo srećni, a još čudnije kako nam baš to malo nedostaje...

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 388
28.2.2011 17:31:42   
malenac76
cure jel znate da li je ok piti vrkutu i macinu travu u isto vrijeme ? ja napravim solju jednog solju drugog caja , pa onda prvo popijem macinu travu a za njom vrkutu da dodjem sebi hehe user posted image

(odgovor članu maakki)
Direktna veza do poruke: 389
28.2.2011 17:57:14   
Nina...

IZVORNA PORUKA: malenac76

cure jel znate da li je ok piti vrkutu i macinu travu u isto vrijeme ? ja napravim solju jednog solju drugog caja , pa onda prvo popijem macinu travu a za njom vrkutu da dodjem sebi hehe user posted image

Na osnovu onoga sto sam citala o tome ( a dosta sam citala ) ne bi trebalo da ima nekih negativnih efekata ako pijes oba, samo Macinu travu pij od dana kad ti prestane user posted image pa do ovulacije, Virak moze uvek tj. do momenta kad saznas da si u drugom stanju.

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 390
28.2.2011 18:28:23   
malenac76
hvala nina :) tako ih i pijem i jos pijem ulje nocurka do ovulacije ..cijeli dan zveckaju solje i cijedim cajeve :)

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 391
28.2.2011 18:40:37   
Nina...
Isplatice nam se user posted image

Direktna veza do poruke: 392
28.2.2011 18:43:33   
malenac76
mi radimo na bebici tek treci mjesec ...ali ipak sam odlucila malo pripomoci cajicima user posted image  ne mogu skoditi a i zima je pa prijaju user posted image

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 393
28.2.2011 18:47:16   
Nina...
I mi 3 meseca.. a vec se nerviram jos sam sad dobila pa sam poludela skroz...i kupila Virak ali ne nadjoh Macinu

Direktna veza do poruke: 394
28.2.2011 18:55:31   
malenac76
ja sam macinu travu nasla u apoteci ali je imaju pod nazivom OCAJNICA , a vrkutu sam uzela kod travara.
ja se jos ne nerviram..tri mjeseca je stvarno kratak period ...gotovo da i ne znam nikoga kome nije trebalo bar 6 mj za bebicu..ja se jedino malo brinem sta ako nesto zdravstveno nije ok a mi jos ne znamo..cak sam pitala gin da idem na folikulometriju jer otkud znam da li su mi folikuli ok i da li pucaju ali ona kaze nema potrebe da pokusavamo bar 6 mj pa cemo onda vidjeti sta dalje ..ah sta da se radi to je nasa zenska priroda da smo nestvrpljive i da uvijek nesto brinemo user posted image

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 395
28.2.2011 19:33:47   
Nina...
Pa to se i ja brinem, da nije nesto zdravstveno a da ne znamo. Mada nemam nekih razloga... Ja sve razmisljam posto redovno idem kod ginekologa i uvek me pregleda vaginalnom sondom i vidi sve i kaze mi covek sve je u redu... Mada nasa psiha je cudo!! Meni se muz smeje jer se nerviram bez razloga, a mozda je i to, sto vise brinem bzvz to ce mi vise vremena trebati za bebca... Pokusacu malo da iskuliram user posted image

Direktna veza do poruke: 396
28.2.2011 19:44:04   
malenac76
meni je gin rekla da budem strpljiva jer postoji velika sansa da ce mi trebati do godinu dana da user posted image  imam 34 godine pa to sve ide malo sporije a opet ne mora nista da znaci ..i ja sebi govorim opusti se bice bebica kad bude trebala da bude , a opet voljela bih da bude sto prije user posted image

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 397
28.2.2011 19:49:34   
Nina...
Da, da... najlakse je reci opusti se, ali tesko je kontrolisati misli..bar kod mene user posted image . Ok ja sam malo mladja, u avgustu cu 27... U svakom slucaju svi su mi rekli da ce se desiti kad ne budem mislila na to, ali kako?! Pa ja samo o tome razmisljam user posted image

Direktna veza do poruke: 398
28.2.2011 19:52:43   
majared
Devojke drage, u julu punim 38. Prošle godine sa punih 37 zatrudnela i nažalost izgubila bebu ali se i dalje trudimo.

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 399
28.2.2011 19:54:19   
malenac76
hehe lako je to reci..ma onda se nikome ne bi desilo user posted image
ja se ne nerviram ali imam veliku zelju za bebicom i nema sanse da ne mislim o tome ...a desice se kad se par stvarcica poklopi user posted image  evo pijuckam macinu travu joj sto je ruzna ali gutam kao da je najljepsi sokic heheh

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here