|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klomifen
22.2.2011 19:29:29   
1111a
maki stigla sam u bg.  danas mi je 22 dan ciklusa.... bolucka me stomak...a temperatura mi je jutros jos malo skocila....sa 36.8 na 37.1....kako si ti

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1701
22.2.2011 20:34:15   
*Maki*
Dobrodosla user posted image
Meni je ujutru super, cim prodje rucak kao da nosim kamen u materici...videcemo...Zamalo da kupim juce test, ali sacekacu i ova nekoliko dana...

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1702
23.2.2011 6:47:10   
1111a
e pa i meni ujutru bude ok...a posle mi se nadue stomak.... temperatura i dalje 37.1
videcemo..drzim nam fige

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1703
23.2.2011 9:47:12   
Merimica
IZVORNA PORUKA: 1111a

e pa i meni ujutru bude ok...a posle mi se nadue stomak.... temperatura i dalje 37.1
videcemo..drzim nam fige

i ja vam držim fige, biće sve ok
1111a dobrodošla kućiuser posted image

ja juče ispila poslednju tabletu, sada čekam ponedeljak da idem na UZ da vidimo folikule, valjda če nešto da bude dobro...

M+M=??????

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1704
23.2.2011 9:57:05   
sandrina 85
Joj zene navijam za vas...user posted image user posted image

(odgovor članu Merimica)
Direktna veza do poruke: 1705
23.2.2011 10:49:03   
Merimica
IZVORNA PORUKA: sandrina 85

Joj zene navijam za vas...user posted image user posted image

sandrina hvalauser posted image

M+M=??????

(odgovor članu sandrina 85)
Direktna veza do poruke: 1706
23.2.2011 15:54:57   
1111a
hvala merimice......opusti se samo..biceuser posted image
hvala sandrinauser posted image

(odgovor članu Merimica)
Direktna veza do poruke: 1707
24.2.2011 7:05:27   
1111a
gde ste sve pobegle.user posted image
ja danas idem u CG...kuci..i vracam se u ponedeljak......sa vestima
ovo mi je bio drugi mesec klomifena.....danas mi je 24-vrti dan ciklusa
mnooooooooogo se drugacije osecam....temperatura i dalje 37.1
javljam vam se u ponedeljak ili utorakuser posted image

za sve nas, da ugledamo sto preuser posted image

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1708
24.2.2011 9:29:32   
Merimica
IZVORNA PORUKA: 1111a

gde ste sve pobegle.user posted image
ja danas idem u CG...kuci..i vracam se u ponedeljak......sa vestima
ovo mi je bio drugi mesec klomifena.....danas mi je 24-vrti dan ciklusa
mnooooooooogo se drugacije osecam....temperatura i dalje 37.1
javljam vam se u ponedeljak ili utorakuser posted image

za sve nas, da ugledamo sto preuser posted image

draga navijam da to što se mnoooogooo drugačije osećaš bude jednauser posted image

ljubim te

M+M=??????

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1709
24.2.2011 12:45:55   
*Maki*
I meni je 24 dc user posted image Navijam za nas i za sve ostale trudilice user posted image user posted image  

(odgovor članu Merimica)
Direktna veza do poruke: 1710
24.2.2011 13:22:26   
Merimica
user posted image maki, pa gde si bre ti?

još samo malo pa ćete i ti i 1111a da na pošaljete user posted image user posted image , meni je tek 9 dc, tako d aja tek sad treba da budem vredna

M+M=??????

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1711
24.2.2011 16:05:59   
*Maki*
Tu sam zlato non stop user posted image I za tebe navijam user posted image user posted image Po prvi put me ovako steze u materici, ne smem nista da prognoziram, mozda je od Klomifena...i danas sam uspela da zaobidjem apoteku i ne kupim test user posted image Izdrzacu jos par dana, bar imam drustvo (1111a) da zajedno prolazimo kroz ovu neizvesnost user posted image

(odgovor članu Merimica)
Direktna veza do poruke: 1712
24.2.2011 16:09:58   
Merimica
IZVORNA PORUKA: *Maki*

Tu sam zlato non stop user posted image I za tebe navijam user posted image user posted image Po prvi put me ovako steze u materici, ne smem nista da prognoziram, mozda je od Klomifena...i danas sam uspela da zaobidjem apoteku i ne kupim test user posted image Izdrzacu jos par dana, bar imam drustvo (1111a) da zajedno prolazimo kroz ovu neizvesnost user posted image

čekam lepe vesti od vas dve devojke.user posted image
ja mislim da me ovog pita unakazio klomifen, mislim da će mi jajnici, naročito desni eksplodirati.
kao da sam sela na njih, tako me bole.
sledećeg meseca idem na HSG, nema svrhe da se kljukam hormonima ako su mi jajovodi neprohodni.
maki, kada ne očekuješuser posted image

M+M=??????

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1713
24.2.2011 19:24:42   
*Maki*
Ja se iskreno nadam da ces uspeti ovog meseca i da neces morati da ides na HSG. Ako slucajno ne daj boze ne uspe, proveri draga prohodnost jajovoda, nije nista strasno...to dodje i prodje...jer ces kasnije biti mirne savesti. Ja sam sada daleko mirnija nego pre HSGa jer sam isto razmisljala kao i ti..zasto ja pijem Klomifen ako su mi zacepljeni jajovodi? Ispravno je probati 1-2 ciklusa sa Klomifenom i onda obavezno na HSG pa ces nastaviti jos koji put ako treba. Meni je ovo treci ciklus sa Klomifenom. Doktor je rekao da obavezno pravimo pauzu - probacemo bez njega 2-3 meseca i onda nas salje dalje - u Bgd. Tamo ce mi verovatno raditi laparaskopiju ili cemo odmah na VTO videcemo... ne mogu da razmisljam o tome.

Ne treba da dobijem 27.02. ali videcemo, naduvena sam kao zaba...imam stomak ko da sam u trecem mesecu... non stop me nesto ziga..nisam se do sada osecala tako. Jesam bila naduvena ali par dana i onda je prestajalo.

Ljubac

(odgovor članu Merimica)
Direktna veza do poruke: 1714
24.2.2011 21:45:40   
1zvezdana1
evo da vam se i ja prikljucim krecem i ja sa klomifenom od nedelje.bas me je frkauser posted image

zivot je kratak-ili suvise dug -da bi sebi mogla da dozvolim taj luksuz da zivim lose

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1715
24.2.2011 22:27:26   
*Maki*
Zbog cega Zvezdana? P anije nista strasno, ne brini. Procitaj nase poruke unazad da vidis sta smo pisale...user posted image

(odgovor članu 1zvezdana1)
Direktna veza do poruke: 1716
25.2.2011 10:14:22   
sandrina 85

IZVORNA PORUKA: 1zvezdana1

evo da vam se i ja prikljucim krecem i ja sa klomifenom od nedelje.bas me je frkauser posted image

I ja krecem prvi put... ne brini, ja mislim da ce sve biti OK...
Eto nas dve cemo da se drzimo zajedno, uz pomoc ovih divnih zenica sto prolaze kroz sve vec neko vreme!!! Znas kako se kaze: Sve za bebu!!! user posted image

(odgovor članu 1zvezdana1)
Direktna veza do poruke: 1717
25.2.2011 10:46:48   
Merimica
Devojke, nema frke, to ništa nije što pijete klomifen.
ja sam jedino imala uvek nalete vrućine dok sam pod dejstvom leka, ali i to prođe brzo.

M+M=??????

Direktna veza do poruke: 1718
25.2.2011 10:49:04   
Merimica
IZVORNA PORUKA: *Maki*

Ja se iskreno nadam da ces uspeti ovog meseca i da neces morati da ides na HSG. Ako slucajno ne daj boze ne uspe, proveri draga prohodnost jajovoda, nije nista strasno...to dodje i prodje...jer ces kasnije biti mirne savesti. Ja sam sada daleko mirnija nego pre HSGa jer sam isto razmisljala kao i ti..zasto ja pijem Klomifen ako su mi zacepljeni jajovodi? Ispravno je probati 1-2 ciklusa sa Klomifenom i onda obavezno na HSG pa ces nastaviti jos koji put ako treba. Meni je ovo treci ciklus sa Klomifenom. Doktor je rekao da obavezno pravimo pauzu - probacemo bez njega 2-3 meseca i onda nas salje dalje - u Bgd. Tamo ce mi verovatno raditi laparaskopiju ili cemo odmah na VTO videcemo... ne mogu da razmisljam o tome.

Ne treba da dobijem 27.02. ali videcemo, naduvena sam kao zaba...imam stomak ko da sam u trecem mesecu... non stop me nesto ziga..nisam se do sada osecala tako. Jesam bila naduvena ali par dana i onda je prestajalo.

Ljubac

maki, ma sve sam sinoć skockala u glavi kako dalje.
sledećeg meseca priprema za laparoskopiju, jer jedna drugarica mi je rekla da su našem kc počeli da rade  taj zahvat i da nema potrebe da prvo idem na HSG, već odma laparoskopija.
i tako ću i da uradim, ne želim više da ćekam, nakon tog idem na inseminaciju, dosta više čekanja da se desi čudouser posted image

M+M=??????

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1719
25.2.2011 10:57:47   
jekiki
Draga zasto bi preskocila HSG i isla na operaciju ako ne morasuser posted image

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu Merimica)
Direktna veza do poruke: 1720
25.2.2011 11:22:49   
Merimica
IZVORNA PORUKA: jekiki

Draga zasto bi preskocila HSG i isla na operaciju ako ne morasuser posted image

pa zato što kažu da je to sad napredna metoda, ujedno radi snimanje i dok si u anesteziji radi i otklanjanje priraslica i produvavanje jajovoda ujedno.

M+M=??????

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 1721
25.2.2011 11:30:18   
sandrina 85
Znate kako, ako je to bolje, i ako moze da se resi i vidi ne samo taj jedan problem, nego vise onda OK.
Ali ja se bojim anestezije... ipak je to opasno, svako, ne daj Boze, moze da se ne probudi...user posted image
I kad budem isla na HSG, necu pristati na anesteziju...
user posted image

(odgovor članu Merimica)
Direktna veza do poruke: 1722
25.2.2011 11:35:12   
Merimica
IZVORNA PORUKA: sandrina 85

Znate kako, ako je to bolje, i ako moze da se resi i vidi ne samo taj jedan problem, nego vise onda OK.
Ali ja se bojim anestezije... ipak je to opasno, svako, ne daj Boze, moze da se ne probudi...user posted image
I kad budem isla na HSG, necu pristati na anesteziju...
user posted image

raspitala sam se , to je ona kratka anestezija od max 25 minuta, jer i sam zahvat toliko traje. kažu da je to bolje jer pre si prvo išao na HSG, pa ako se utvrdi da imaš priraslica, onda ti zakažu laparoskopiju, da bi ih otklonili. znači dva zahvata, a sada to rade sve odjednom

M+M=??????

Direktna veza do poruke: 1723
25.2.2011 11:57:42   
jekiki
Sreco moja za HSG te nigde ne buse najobicnije RTG snimanje sa kontrastom, a za laparaskopiju idu kroz pupak i kroz jos neko mesto, prave ti rez...zato sam te pitala, a ti mozda nemas nikakve priraslice,ili mozda nesto malo, pa se bez razloga seckas ili ti ides pod noz. Nemoj da se ljutis sto ti ovo kazem, samo mi je zao da ides na neku operaciju, a mozda uopste ne morasuser posted image
A ni jedna operacija, ma kako bezopasno delovala, nije naivna

< Poruku je uredio jekiki -- 25.2.2011 11:59:42 >

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu Merimica)
Direktna veza do poruke: 1724
25.2.2011 12:01:52   
Merimica
IZVORNA PORUKA: jekiki

Sreco moja za HSG te nigde ne buse najobicnije RTG snimanje sa kontrastom, a za laparaskopiju idu kroz pupak i kroz jos neko mesto, prave ti rez...zato sam te pitala, a ti mozda nemas nikakve priraslice,ili mozda nesto malo, pa se bez razloga seckas ili ti ides pod noz. Nemoj da se ljutis sto ti ovo kazem, samo mi je zao da ides na neku operaciju, a mozda uopste ne morasuser posted image
A ni jedna operacija, ma kako bezopasno delovala, nije naivna

hvala ti puno, moraću još jednom da porazgovaram s mojim dr

M+M=??????

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 1725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

najlepse ya devojcicu
pisuljica

napisite

Tijana (38%)

Hana (19%)

Kalina (17%)

Lana (26%)

Ukupan broj glasova: 189

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here