Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pentaxim i Infrarix vakcina 22.1.2011 10:55:57
|
|
|
|
Podrum Š.
|
Rea je primila Hep B: I doza još u porodilištu II doza sa mesec dana i sada treba III doza sa 6 meseci.
|
|
RE: Pentaxim i Infrarix vakcina 22.1.2011 11:00:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Podrum Š. Ribizla, kakvi ste? Rea nije imala uopšte temperaturu, ali ima crvenilo na nozi i kenjkavi ... Biće ok . Magi pp. Super smo prosli,cak nije bila ni pospana kao prosla dva puta
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infrarix vakcina 24.1.2011 11:48:02
|
|
|
|
Podrum Š.
|
Divno
|
|
RE: Pentaxim i Infrarix vakcina 24.1.2011 11:52:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi danas idemo na drugu dozu infanrixa, ako bude kao prosli put tj samo pospan,bice super
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infrarix vakcina 24.1.2011 11:53:51
|
|
|
|
Podrum Š.
|
Navijamo Javi obavezno
|
|
RE: Pentaxim i Infrarix vakcina 24.1.2011 12:00:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Podrum Š. Navijamo Javi obavezno Hvalalalala
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infrarix vakcina 4.2.2011 22:51:07
|
|
|
|
isidora88
|
gde je u novom sadu pentaxim ili infanrix najjeftiniji?
< Poruku je uredio isidora88 -- 4.2.2011 22:54:05 >
|
|
RE: Pentaxim i Infrarix vakcina 7.2.2011 17:33:23
|
|
|
|
Vika
|
Lazar je danas primio prvu dozu Infanrixa. Bio je baš hrabar, samo na sekundu zaplakao, ali je mama kukavički uvalila tatu da drži dete i izašla da se trese ispred ordinacije. Za sada je beba ok, jedino što ne spava a inače spava u ovo vreme, mada ne plače.
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infrarix vakcina 7.2.2011 17:58:18
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 gde je u novom sadu pentaxim ili infanrix najjeftiniji? U Jankovicu u Hadzi Ruvimovoj
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infrarix vakcina 7.2.2011 18:28:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Marko je prvu dozu Infanrixa primio 16.12., a sledeću neće skoro, ne daju lekai zbog njegovog dermatitisa...
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infrarix vakcina 7.2.2011 19:54:10
|
|
|
|
Podrum Š.
|
Proveri apoteku Iris u Rumenačkoj...Pentaxim 3.500
|
|
RE: Pentaxim i Infrarix vakcina 18.2.2011 20:11:20
|
|
|
|
isidora88
|
hvala na info mateja ima prvu dozu 25.02 u pola 3,e sad me zanima u koje vreme da kupim vakcinu jer mi se cini da ne sme dugo da bude van frizidera ili tako nesto
|
|
RE: Pentaxim i Infrarix vakcina 18.2.2011 21:15:38
|
|
|
|
isidora88
|
please neka neko odgovori ne znam da li cu narednih dana imati net
|
|
RE: Pentaxim i Infrarix vakcina 19.2.2011 11:28:26
|
|
|
|
isidora88
|
|
|
RE: Pentaxim i Infrarix vakcina 19.2.2011 11:30:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Kupi dan pred davanje pa drži u frizu .
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infrarix vakcina 19.2.2011 11:44:28
|
|
|
|
isidora88
|
hvala bubo
|
|
RE: Pentaxim i Infrarix vakcina 19.2.2011 11:51:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Pentaxim ne sme duže od sat vremena da bude van friza , tako mi rekoše u apoteci . I stavi kutiju baš u frižider , na policu , ne u vrata .
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infrarix vakcina 19.2.2011 12:03:28
|
|
|
|
ivaj
|
Upravo sam rezervisala pentaxim za cetvrtak.Cena je 3.820 i super sto je apoteka bas u domu zdravlja,tako da cemo cim dr pregleda dete skoknuti po vakcinu i to je to. Bas se radujem sto je nece bockati vise puta
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infrarix vakcina 19.2.2011 12:05:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Nina je primila prvi Pentaxim i sve je prošlo ok . Razmišljate li šta ćete posle marta kad više ne bude Pentaxima ? Ja ne znam ... Infrarix ?
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infrarix vakcina 19.2.2011 21:28:06
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Nina je primila prvi Pentaxim i sve je prošlo ok . Razmišljate li šta ćete posle marta kad više ne bude Pentaxima ? Ja ne znam ... Infrarix ? A što neće biti uvezene nove doze Pentaxima? Nama je u savetovalištu sestra rekla da obratimo pažnju da sledeći Pentaxim bude ''svež'', tačnije da pazimo da ne bude slučajno martovski jer u martu prima sledeću dozu. Nije spominjala da ga neće biti...
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infrarix vakcina 19.2.2011 21:32:13
|
|
|
|
isidora88
|
jele a sto da ne bude martovski? da li onda da primi infanrix umesto pentaxima?
|
|
RE: Pentaxim i Infrarix vakcina 19.2.2011 21:32:14
|
|
|
|
Vika
|
mene ubediše da je Infanrix još i bolji, jer jedna od komponenti koja se u Pentaximu razlikuje za zapadno i istočno tržište, u infanrixu je ista. Primio prvu dozu i nije bilo nikakvih nus pojava
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infrarix vakcina 19.2.2011 21:33:40
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 jele a sto da ne bude martovski? da li onda da primi infanrix umesto pentaxima? Zato što postojećim dozama u apotekama rok trajanja ističe u martu, obrati pažnju
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infrarix vakcina 19.2.2011 21:46:29
|
|
|
|
isidora88
|
vazi hvala ti,raspitacu se po apotekama ako nece biti pentaxima onda cu uzeti infanrix
|
|
RE: Pentaxim i Infrarix vakcina 19.2.2011 22:04:33
|
|
|
|
Mishica 77
|
IZVORNA PORUKA: Mishica 77 Jedna primedba za moderatora koji je sređivao naziv teme: vakcina je INFANRIX.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?