|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Skracivanje stopala !!!
19.2.2011 20:14:21   
pepino
IZVORNA PORUKA: verolino

Karleusa je sama izjavila da je izvadila rebra...A to se i vidi...

Moguce,ja nisam nikada slusala da je to rekla,cak naprotiv da je poricala,a meni i ne djeluje kao neko o ima toliko tanan struk,samo kad stavi onaj steznik ili korzet,naravno i nama bi struk djelovao kao nogica kada bi se onoliko stezale....user posted image
Mislim nije ona ni bitna vec me malo nervira kada neko nesto procita odma povjeruje u to,a znamo sta je zuta stampa danas,nije tema,masim,ali i muz mi je sam takav,cim nesto procita odma povjeruje,pa me nervirauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 26
19.2.2011 20:17:32   
pepino
Eto,a ja sam za obe gledala kada poricu sve to,izgleda da i one same nisu sigurne sta su izjavileuser posted image
Eminu sam gledala u ZOO vrtu sa sincicem,kako kaze da je nemiran,da ne moze da se udeblja,da joj je takav organizam,da je najveca glupost to za taj balon da je ugradilauser posted image

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 27
19.2.2011 20:20:20   
minavb
Ma sve razumem, ali skracivanje stopala...ma neko se za.ebava!

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 28
19.2.2011 20:20:34   
dunja RR

Karleuša je išla sa mojim bratom u odeljenje, joj majko na šta je ličila..........

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 29
19.2.2011 20:20:46   
Anoniman
Pepino, moze biti....Ja sam to procitala u novinama, ali svi znamo da bez obzira koliko neko imao tanak struk on ne moze da pocinje od zeluca....Vidi se da nema hrskavichava rebra...Za Eminu sam i ja sad prvi put cula...

(odgovor članu pepino)
  Direktna veza do poruke: 30
19.2.2011 20:22:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: minavb

Hhahahahaahhahahaahuser posted image user posted image user posted image
Sto brate???Pa meni kad bi otfikarili 1cm palca, nosila bi 38 i nozica bi mi bila skroz sexy...neko ce da razmislja ovako i plus to i da uradi...To ga ne cini bas najbistrijim, ali 'ajde...user posted image user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 31
19.2.2011 20:22:53   
pepino

Ma Mina vjeruj da su i to smislili,toliko zena sa ogromnim stopalima,i kompleksima,i sama znam par koje bi stvarno dale sve na svijetu da im je manje stopalo,naravno sumnjam da bi se usudile na ovaj zahvatuser posted image ,ali uvijek se nadje po koja musterija,Amerika je sigurno puna kandidatauser posted image
Ovo je ipak vise zalosno nego smijesno...user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 32
19.2.2011 20:23:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dunja RR

Karleuša je išla sa mojim bratom u odeljenje, joj majko na šta je ličila..........

Meni je ona i sad ruzna...

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 33
19.2.2011 20:24:23   
minavb
Ma bre to je stopalo, nije papak! Meni je onaj prst do palca duplo veci pa me boli uvo. Koji bolid neko treba da bude da se kompleksira zbog stopala i da zeli da ih skrati?

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 34
19.2.2011 20:25:20   
Anoniman

Ma bre to je stopalo, nije papak! Meni je onaj prst do palca duplo veci pa me boli uvo. Koji bolid neko treba da bude da se kompleksira zbog stopala i da zeli da ih skrati?

Hhahahahaahhauser posted image user posted image user posted image Znamuser posted image user posted image user posted image user posted image
Isti bolid koji i rebra vadi...

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 35
19.2.2011 20:26:43   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Meni je ona i sad ruzna...

a moŽ da zamisliš kakva je tek bila user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 36
19.2.2011 20:30:30   
minavb
Ma ona bolje glavu da je odsekla, toliko je gadna.
Zamisljam mini giljotinu za seckanje prstiju na nogama, i stegu da se sito suzi.user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 37
19.2.2011 20:31:24   
Anoniman
Moguuser posted image user posted image user posted image
Ja sam je videla pre pet godina na NBgd...stajala je na metar od mene...Ne daj ti boze na sta je ona licila...Kao mutant...Narandzasta, spaklom sminku mozes skidati, sa pojedenom gornjom usnom (verovatno od ruza) i ruzna za tri medalje...
Sad se nekako i uljudila...

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 38
19.2.2011 20:34:17   
Anoniman

Ma ona bolje glavu da je odsekla, toliko je gadna.
Zamisljam mini giljotinu za seckanje prstiju na nogama, i stegu da se sito suzi.user posted image

Hahahahhahahuser posted image user posted image user posted image Mogli bi ponovo da upotrebe sprave iz perioda Spanske inkvizicije....sad bi plastikanerima dobro dosle..Prvo malo na rastezanj i spregu (da se definisu misici na telu), onda potkivanje sa ekserima (za botox efekat) i na kraju jedna slatka mini-giljotina za stopala...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 39
19.2.2011 20:42:35   
dunja RR

Moguuser posted image user posted image user posted image
Ja sam je videla pre pet godina na NBgd...stajala je na metar od mene...Ne daj ti boze na sta je ona licila...Kao mutant...Narandzasta, spaklom sminku mozes skidati, sa pojedenom gornjom usnom (verovatno od ruza) i ruzna za tri medalje...
Sad se nekako i uljudila...

a još gora je bila kada se tek pojavila - pre nekih 15 godina user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 40
19.2.2011 20:51:53   
Anoniman
Secam se toga-emisija kod Minimaxauser posted image

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 41
19.2.2011 21:01:53   
Crvenkapa85
joj dunja iskopaj od brata neke slike....
moja mamaje radila u jednom restoranu u Zrenjaninu i ona i Dusko su tu imali porodicni rucak sa Duskovim nekim rodjacima,on dodje neki rod mom bivsem....elem meni mama kaze nij toliko ruzna,jeste zgodna i to sve,i kao fino se izrazava i uopste nije glupa!!!ja reko dobro ,moja mama je ne voli,ne slusa je,al eto takav je bio njen prvi utisak posto je usluzila....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 42
19.2.2011 21:49:49   
Anoniman
Pa zar nije isto skraćivati recimo nos i stopala? Meni je to sve isto. Ne želim ništa od toga, osim silikona u grudima, i jednog dana nekog zatezanja,peglanja bora (možda)...ali nemam nikakva osećanja kad pročitam ovako nešto. Šta sve ljudi rade u današnje vreme, koliko smo samo pod uticajem kojekakvih časopisa, modnih trendova, velikih kreatora koji teraju ženu koja ima 50kg da se oseća debelom...ovo mi nekako dođe kao prirodan tok stvari-mogućnost da na sebi ispravimo sve što nam se ne dopada. Pa ko voli nek' izvoli. Meni nije bljak, samo bespotrebno.

(odgovor članu Crvenkapa85)
  Direktna veza do poruke: 43
19.2.2011 21:53:34   
minavb
Kako bre Nedjo isto? Stopala turis u neke lepe i skupe cipele, a nos ti strci, ne mozes ga sakriti.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 44
19.2.2011 21:56:03   
Anoniman
Recimo, stopala moje drugarice. Ljudi moji, ona je celo leto u patikama, vi ne možete da verujete kako su joj ružna stopala. Prsti su razdvojeni skroz, kao kad raširiš prste na rukama, ide kraći, duži, kraći, duži, kraći, ima stopalo usko kao da nosi 34 broj, a nosi 39-40...njoj su njena stopala veći kompleks, nego meni nosatoj moj nos. Ne podržavam, al ne mogu ni da se zgrozim ako neko želi da promeni takva stopala.

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 45
19.2.2011 21:59:18   
dunja RR

jasni su mi svi argumenti i za i protiv, ali nekako se BAŠ ježim pri pomisli da se diraju stopala, kao delovi nogu na kojima stojimo

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 46
19.2.2011 22:00:49   
gagana83
Sta sve ljudima nece pasti na umuser posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 47
19.2.2011 22:01:03   
Anoniman
Pa dobro, to je sve individualno, ja ne mogu da zamislim ni to, a ni da mi neko dletom i čekićem lupa po nosu, ni da mi neko upumpa neku hemiju u usta kojima se ljubim i jedem...al' kontam kako drugi mogu, i nije mi to preterano čudnouser posted image

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 48
   [Obrisana poruka]
19.2.2011 22:03:58   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 49
19.2.2011 22:07:34   
anajid

IZVORNA PORUKA: gagi

I meni je prst do palca veci ali me nervira tipa kada treba da obujem sandale bas mi nekako ruznouser posted image

Isto,i moj je veci i jos je grbav!Ali kakva sam,takva sam,ne bi pod noz,osim ne daj boze da moram!Jbg svako ima nesto na sebi sto ne voli,ali boze moj,da smo svi trebali biti savrseni,valda bi nas Bog takve stvorio!

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pet lakih koraka koji će ti preokrenuti ži...
Pronađi vreme za sebe. Moraš! Brini o sebi kao što bi brinula o svojim najdražima, jer bez obzira na sve drugo i ti zasl...
Nega kože na suncu – 12 saveta za ovo leto
Svi volimo osunčanu kožu, naročito tokom letnjih meseci. Međutim, činjenica je da preterano izlaganje suncu može da dove...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here