Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 2.7.2010 22:08:32
|
|
|
|
anuksunamun
|
svakog proleca nanovo pozelim trojcicu....jako me opali erosova strela ...svi su mi lepi ne mogu da se odlucim :):):)ali bojim se ovaj moj muz ce se navuci ako mu dovedem cupi u krevet :)
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 19.2.2011 21:14:32
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 19.2.2011 21:18:16
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 19.2.2011 21:20:08
|
|
|
|
Brana
|
mene jesu par puta i nisu se dobro provele
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 19.2.2011 21:22:23
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Brana mene jesu par puta i nisu se dobro provele
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 19.2.2011 21:24:12
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella IZVORNA PORUKA: Brana mene jesu par puta i nisu se dobro provele mislim da se razumemo nije bilo tuce... ali teskih reci...
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 19.2.2011 21:25:06
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 19.2.2011 21:27:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam imala bas ruzno iskustvo Izasla do diskoteke,ona zavukla ruku pod suknjicu i uvali mi topce ,rekoh joj-sta joj rekoh,i ona me pivom ispoliva po zadnjici. Izgleda da sam joj slomila srce.
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 19.2.2011 21:27:48
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: gagi Sada da me startuje neka zena fina i zgodna ne bi se bunila ja bih je namlatila
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 19.2.2011 21:28:21
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella Ja sam imala bas ruzno iskustvo Izasla do diskoteke,ona zavukla ruku pod suknjicu i uvali mi topce ,rekoh joj-sta joj rekoh,i ona me pivom ispoliva po zadnjici. Izgleda da sam joj slomila srce. ijaoooj
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 19.2.2011 21:29:47
|
|
|
|
anajid
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella Ja sam imala bas ruzno iskustvo Izasla do diskoteke,ona zavukla ruku pod suknjicu i uvali mi topce ,rekoh joj-sta joj rekoh,i ona me pivom ispoliva po zadnjici. Izgleda da sam joj slomila srce. Ju Cindi,ta neka bas direktna!Odmah topce,nema romantike,udvaranja.......
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 19.2.2011 21:30:11
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 19.2.2011 21:32:20
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 19.2.2011 21:32:21
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: gagi uvali mi topce Jel mislis na prst????????????????????????? jaoj gagi da je mm to uradio ne bih bunila ali zena
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 19.2.2011 21:32:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Prst,ziv me blam pojeo, ,a iza nas pun separe, ,ko zna koga sam sve slikala,posto mi se suknja zadigla.
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 19.2.2011 21:33:22
|
|
|
|
Anoniman
|
A suknjice belo pa providno kada se nakvasilo,a jaknica kratka.
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 19.2.2011 21:33:31
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 19.2.2011 21:33:51
|
|
|
|
anajid
|
'Bem joj misa jel bar srednjak bio?
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 19.2.2011 21:34:54
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella A suknjice belo pa providno kada se nakvasilo,a jaknica kratka. jaoj onda bi ja uzela pivo i oprala joj kosu pa da vidi kome ce ona suknju da dize
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 19.2.2011 21:35:10
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 19.2.2011 21:35:20
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: anajid 'Bem joj misa jel bar srednjak bio? jaoj hahhaha
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 19.2.2011 21:36:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne znam ja koji je tacno. Cuti,kad nije probala flasu da gurne,ionako mi je guza bridela 3 dana .
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 19.2.2011 21:37:42
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 19.2.2011 21:37:59
|
|
|
|
anajid
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella Ne znam ja koji je tacno. Cuti,kad nije probala flasu da gurne,ionako mi je guza bridela 3 dana . Radi guza ko meduza!
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 19.2.2011 21:39:04
|
|
|
|
anajid
|
IZVORNA PORUKA: gagi Pa cekaj jel u guzu ili u piku Ma daj Gagi,pa jel moras bas sve pojedinosti znati?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?