|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d...
19.2.2011 11:52:01   
MarijaBg
Verovatno ce na kraju biti ili Jana ili Tijana. Ali ja nisam nekako odusevljena kad izgovorim neko od ta dva imena

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 751
19.2.2011 11:52:53   
Anoniman
user posted image user posted image
To ti Olga navlacis vodu na svoju vodenicu user posted image user posted image
Moja pra baba se zvala Olga user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 752
19.2.2011 11:54:47   
Olga75
Popadijo , pa vidi kako je lepo i zvucno , kazi sam o na glas Olgaaaa
sve onako prefinjeno user posted image user posted image user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 753
19.2.2011 11:55:01   
MarijaBg
He, he noja kozmeticarka je Olga iz Rusije je i obozavam je user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 754
19.2.2011 11:55:25   
janajana
Moja kuma i ja bebu od pocetka user posted image zovemo Marica, posto mi je kuma Marija a zovemo je Marica kad se salimo user posted image
Bilo je ime Marija u opticaju ali nam nesto glupo posto nam je kuma Marija

*Every saint has a past and every sinner has a future.
(Oscar Wilde)

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 755
19.2.2011 11:58:02   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: olga75

Sva se stresoh kad izgovorih user posted image user posted image Od uzbudjenja mislim user posted image user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 756
19.2.2011 12:00:14   
bubulence
IZVORNA PORUKA: olga75

iskreno, ranije mi nikada ne bi palo na pamet ime olga... cini mi se da je Sloboda Micalovic svojim cerkicama dala imena Olga i Milla i od tada ne znam koje mi je lepse... kod mene ako druga bude devojcica velika je sansa da se tako zove....
hehe, jos ni prvo nisam rodila a vec imam ime za drugo...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 757
19.2.2011 12:15:55   
Anoniman
Ja imena za 5 komada pa ti vidi user posted image user posted image

(odgovor članu bubulence)
  Direktna veza do poruke: 758
19.2.2011 12:18:18   
Anoniman
Vi oplele po imenima, a ja cu se najverovatnije u cetvrtak poroditi, a jos se nismo odlucili user posted image  user posted image , imamo jos koji dan samo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 759
19.2.2011 12:20:42   
bubulence
miljana pozuri, vidis da mara ima vec smisljeno za svu decu, (ona ce caskom 5 komada da nastanca)... jeli kod vas bata ili seka? jeste li bar razmisljali o imenu?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 760
19.2.2011 12:22:40   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: bubulence

miljana pozuri, vidis da mara ima vec smisljeno za svu decu, (ona ce caskom 5 komada da nastanca)... jeli kod vas bata ili seka? jeste li bar razmisljali o imenu?

Ako se za svako budem mucila godinu ipo ima da ih nastancam user posted image user posted image
Ja sam se cisto obezbedila za neprdevidjene situacije tipa user posted image user posted image
Miljana ja mislim da ti rece Milica user posted image

Direktna veza do poruke: 761
19.2.2011 12:24:08   
Anoniman
Miljce, ja zaista smatram da ime za tvoje dete treba biti velicanstveno i u skladu sa maminim karakterom...Prema tome, trebala bi se zvati Katarinauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 762
19.2.2011 12:24:14   
Anoniman

Seka je kod nas, imamo i mi 5 komada, ali nikako da seodluimo koje cemo, a onda moj brat upadne sa jos dva imena i baci nas u rebus user posted image , ali cekacemo da je prvo vidim pa cu tog trenutka odluciti user posted image

Direktna veza do poruke: 763
19.2.2011 12:25:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: popadija Mara

Ako se za svako budem mucila godinu ipo ima da ih nastancam user posted image user posted image
Ja sam se cisto obezbedila za neprdevidjene situacije tipa user posted image user posted image
Miljana ja mislim da ti rece Milica user posted image
PA da i ono nam je u opticaju user posted image , ali ja bih malo krace zbog prezimena da joj ne treba citava vecnost da se potpise user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 764
19.2.2011 12:25:56   
bubulence
kazu da je prvo najteze napraviti ostala deca se prave kao od sale, posebno kada se za to prvo mucite... vec sam negde pisala da moja poznanica 7 godina nije mogla da ima dece, sada ima 4 (za veoma kratko vreme) kaze da ostane trudna kada prodje pored one stvari user posted image . tako da Maro, nisi pogresila, posebno ako toliko planirate... ja bih volela troje ali ako nam to finansije budu dozvoljavale....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 765
19.2.2011 12:26:15   
Anoniman
user posted image user posted image
Ma daj bre ja sam se potpisivala celu vecnos pa sam sad spala na sitnu knjigu user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 766
19.2.2011 12:27:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: verolino

Miljce, ja zaista smatram da ime za tvoje dete treba biti velicanstveno i u skladu sa maminim karakterom...Prema tome, trebala bi se zvati Katarinauser posted image
Mogu Veki ja i tvoje da ubacim u igru, pa da mi cera bude pozitivna kao i ti user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 767
19.2.2011 12:27:40   
MarijaBg
Maro ti moras bar troje, za primer parohiji!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 768
19.2.2011 12:27:49   
bubulence
IZVORNA PORUKA: miljanaM

Seka je kod nas, imamo i mi 5 komada, ali nikako da seodluimo koje cemo, a onda moj brat upadne sa jos dva imena i baci nas u rebus user posted image , ali cekacemo da je prvo vidim pa cu tog trenutka odluciti user posted image

znaces kada je ugledas.... joooj tebi se bas priblizilo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 769
19.2.2011 12:28:16   
Anoniman

kazu da je prvo najteze napraviti ostala deca se prave kao od sale, posebno kada se za to prvo mucite... vec sam negde pisala da moja poznanica 7 godina nije mogla da ima dece, sada ima 4 (za veoma kratko vreme) kaze da ostane trudna kada prodje pored one stvari user posted image . tako da Maro, nisi pogresila, posebno ako toliko planirate... ja bih volela troje ali ako nam to finansije budu dozvoljavale....

Mi smo se dogovorili za 5 user posted image Pa posle kako Bog da. Para ce valjda biti pa nece oskudevati niucemu. Mada po meni su deca najvece bogatstvo tako da za njih moze uvek da se nadje. Mene posle porodjaja ceka posao profesora tako da sa mojoj i njegovom platom uspecemo da se izborimo user posted image Samo neka ih Bog da i bice sve user posted image

Direktna veza do poruke: 770
19.2.2011 12:28:54   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: MarijaBg

Maro ti moras bar troje, za primer parohiji!

Mi se nasli na 5 user posted image Pa kud puca da puca user posted image user posted image

(odgovor članu MarijaBg)
  Direktna veza do poruke: 771
19.2.2011 12:29:12   
janajana
Ja cekam da se moja sestra javi i da vidim sta ce moj sestric predloziti, samo da ne bude neko Kanadsko ime user posted image

*Every saint has a past and every sinner has a future.
(Oscar Wilde)

Direktna veza do poruke: 772
19.2.2011 12:30:15   
Anoniman
user posted image
IZVORNA PORUKA: miljanaM

IZVORNA PORUKA: verolino

Mogu Veki ja i tvoje da ubacim u igru, pa da mi cera bude pozitivna kao i ti user posted image

A pa ja cu da joj darujem neku osobinu kad budem dosla da je vidim,(malo da izigravam dobru vilu)....a pozitivnost ne moram (tu ce vec biti na mamu)...
A ime Katarina je prelepo, otmeno i velicanstveno....Odgovarauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 773
19.2.2011 12:30:49   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 774
19.2.2011 12:31:37   
bubulence
IZVORNA PORUKA: popadija Mara

Mi smo se dogovorili za 5 user posted image Pa posle kako Bog da. Para ce valjda biti pa nece oskudevati niucemu. Mada po meni su deca najvece bogatstvo tako da za njih moze uvek da se nadje. Mene posle porodjaja ceka posao profesora tako da sa mojoj i njegovom platom uspecemo da se izborimo user posted image Samo neka ih Bog da i bice sve user posted image

e a ja posao nemam, fakultet je pametnica napustila i to kad mi je najbolje krenulo, videla sam da mogu i to mi je bilo dovoljno. ali cu da ga zavrsim!!! sigurno, a ako uspem i posao da dobijem ima bar troje da rodim...
mada, ima mm fakultet pa crnci jadan kao da je samo osnovnu zavrsio...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here