|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: GAK Višegradska
14.1.2011 23:40:36   
bigmama
Da, meni je muz doneo taj brus ali  nije mi bio neophodan. Za izlazak sam trazila da mi donese i tufere. Jedan dan sam obukla taj brus tamo i sestra iz laktarijuma me iskritikovala, u fazonu sta ce mi, da pustim bradavice da se luftiraju.user posted image A ta ista sestra samo sto nije izbcila kroz prozor zenu koja je bila sa mnom u sobi zbog pumpiceuser posted image . Na upustvu za pumpicu stoji ne koristiti prve 2-4 nedelje i stvarno ti ne treba u porodilistu. Ja sam slusala njihove savete i nisam imala nikakav problem sa grudima. Sad imam puunooo mleka i pumpica me spasavauser posted image

(odgovor članu strahinja11)
Direktna veza do poruke: 526
15.1.2011 15:47:10   
strahinja11
Hvala puno, big mamice...

puno poydrava i poljubaca tebi i tvojoj bebici,

od strahinje i mene

(odgovor članu bigmama)
Direktna veza do poruke: 527
16.1.2011 18:58:58   
bigmama
Hvala!!!!!user posted image Poljupci za vas i srecno u Visegradskojuser posted image

Direktna veza do poruke: 528
20.1.2011 16:23:12   
mrvica135
Ja sam se porodila pre neki dan u Visegradskoj na CR i uzela sam apartman koji vredi svake pare.Jedan dan je 4000 din.sa sestrom koja bude u apartmanu 8 sati.Mogu samo da kazem da mi je bilo mnogo,mnogo lakse nego prvi put zbog paznje te iste sestre.Mnogo znaci kada je neko tu kada treba da ustanete,prosetate i idete u kupatilo.A da ne pricam kako vas svi gotive jer ste u apartmanu da moze svako da vam dodje u posetu u svaku doba dana.Ja sam malo izvoljevala i trazila da mi donose bebu i kada nije vreme za podoj.Moram da naglasim koliko je glavna sestra sa intenzivne,koja me ,,cuvala,,dva dana bila divna.Zove se Dobrinka i mnogo mi je pomogla ali i sve druge su bile divne.Svima bih preporucila apartman jer verujte svaki dinar koji ste ulozili vredi jer sve sestre su ljubazne,stalno vas obilaze,ma kao princezu vas tetose....divan osecaj....sve pohvale za Prof.Plecasa,njegovu ekipu i sestru Dobrinku!

(odgovor članu bigmama)
Direktna veza do poruke: 529
20.1.2011 16:31:01   
marija32
IZVORNA PORUKA: mrvica135

Ja sam se porodila pre neki dan u Visegradskoj na CR i uzela sam apartman koji vredi svake pare.Jedan dan je 4000 din.sa sestrom koja bude u apartmanu 8 sati.Mogu samo da kazem da mi je bilo mnogo,mnogo lakse nego prvi put zbog paznje te iste sestre.Mnogo znaci kada je neko tu kada treba da ustanete,prosetate i idete u kupatilo.A da ne pricam kako vas svi gotive jer ste u apartmanu da moze svako da vam dodje u posetu u svaku doba dana.Ja sam malo izvoljevala i trazila da mi donose bebu i kada nije vreme za podoj.Moram da naglasim koliko je glavna sestra sa intenzivne,koja me ,,cuvala,,dva dana bila divna.Zove se Dobrinka i mnogo mi je pomogla ali i sve druge su bile divne.Svima bih preporucila apartman jer verujte svaki dinar koji ste ulozili vredi jer sve sestre su ljubazne,stalno vas obilaze,ma kao princezu vas tetose....divan osecaj....sve pohvale za Prof.Plecasa,njegovu ekipu i sestru Dobrinku!

Super, dosta se toga izmenilo, npr. spustili cenu, sestra u apartmanu 8h, bebu donose stalno....Kao da se nismo poradjale u istoj bolniciuser posted image  Pozz

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu mrvica135)
Direktna veza do poruke: 530
20.1.2011 16:56:52   
liliana
A prošle godine je bio 5.000din/dan.user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 531
20.1.2011 21:37:36   
Mala Loojka
Devojke jel istina da u Visegradskoj kad anesteziolog da anesteziju zna da ode i da vas ostavi, jer ima druge obaveze... Cula sam da su se mnoge zene zalile da im je dejstvo prestajalo i da nikoga nije bilo da im doda jos anestezije...

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 532
21.1.2011 10:33:48   
Mizzy
Ja sada ne razumem. U temi "Apartmani u porodilistima" su pisali da je apartman 15.000 dan, a ta nega 8h 8.000! Mrvice, ovo je veoma ohrabrujuce. Reci mi da li je vas dve u apartnanu? I koliko su dozvoljene posete? Ceo dan? I jesi li rezervisala ili kada si otisla si trazila? Hvala ti puno, ohrabrila si me.

(odgovor članu Mala Loojka)
Direktna veza do poruke: 533
22.1.2011 19:51:05   
mrvica135
Bila sam u apartmanu sama,soba br.5.I meni su rekli da je 15 000 pa sam se bas prijatno iznenadila sa cenom.Sestra mi je objasnila da je bilo toliko ali da po zakonu ne mogu da se imaju apartmani pa to sada nazivaju posebnom negom ali je to u stvari jedno te isto samo ga drugacije zovu.Nisam nista zakazala ranije vec u ulasku u operacionu salu pitala sam sve redom da li ima prazan apartman tako da su me na intenzivnoj drzali jedan sat i odmah prebacili u apartman.Takodje sestra mi je rekla da apartmana ima uvek slobodnih jer ih malo uzimaju bas zbog ove dezinformacije o ceni.Posete su dozvoljene ceo dan...rekli su mi da se izbegavaju u vreme dojenja ali moji su bas tada i dolazili da sto vise budu sa bebom i niko nikada nije nista rekao.Cak sam cula da cvece ne sme da bude u sobama,sto mi je i normalno zbog bebe,ali meni je soba bila puna cveca,cak su mi sestre donosile vaze u sobu.
Ako jos ima pitanja,tu sam.Pozdrav i sretno svima na porodu!

(odgovor članu Mizzy)
Direktna veza do poruke: 534
22.1.2011 19:57:35   
mrvica135
Jos samo da dodam...za bebicu mi niko nista nije trazio tj. pelene i dr.
Bitno je samo da imate uloske kod sebe i toalet papir a sve ostalo ce vam vasi doneti na vreme...bez brige, jer toliko se sve sekiramo a kasnije vidimo da smo bez potrebe panicile.
user posted image

Direktna veza do poruke: 535
22.1.2011 20:12:41   
bigmama
Ja imam najpozitivnije iskustvo bas sa anesteziologom! Ona me je najcesce obilazila u boksu, pricala sa mnom, pravila mi drustvouser posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 536
24.1.2011 10:11:09   
Mizzy
Mrvice, ulepsala si mi i dan i celu nedeljuuser posted image user posted image user posted image  Odusevljena sam ovom informacijom!

(odgovor članu bigmama)
Direktna veza do poruke: 537
24.1.2011 15:30:49   
winieana
moj primer trudnoce su mogli da uce u skolama jer je i bila za primer,dete zdravo,normalno, veliko.... u visegradsku sam otisla 12.01.2011 u 06h jer mi je pukao vodenjak, tu pocinje cela moja muka.... na stolu sam bila vec u 07h oko podne mi je ukljucena indukcija pa prekidana pa ukljucivana.... doktor koji mi je pratio trudnocu se nasao dezuran tog dana i mislila sam da imam srece sto je tako. bila sam planirana za carski rez posto sam nosila jako visoko dete ali doktor se predomislio jer je mislio da moze da me porodi normalno sto je bila najveca greska jer ja nisam dobijala napone vec samo bolove... molila sam ih da mi daju epidural, nudila pare za njega, nudila pare za carski rez ali niko nije hteo da me cuje rekli su mi da sam bezobrazna i da necu da saradjujem.... cak me je dr. milicevic zakljucao samu u boks i rekao " sad se sama poradjaj ja cu doci samo po dete a svi ostali nemoj da je neko usao kod nje"..... posle 20 sati porodjaja bilo je kasno za sve... rodila sam decaka koji je posle 2 sata hitno prebacen u tirsovu na aparate i jos uvek je tamo sa teskim ostecenjem mozga i nervnog sistema i koji nema nade da prezivi ...... nadam se da ce ovo neko da vidi i da sazna kako rade doktori u visegradskoj a oni ce za sve sto su ucinili platiti ili na sudu posto ih to ceka ili bogu kad budu dosli na ispovest.... moj vam je savet bezite odande sto pre mozete da vam se ne desi da placate skolu nekom kravologu koji je umislio da je bog. andrijana kamber

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 538
24.1.2011 18:59:08   
Mala Loojka
JA SAM ZGRANUTA!!! PA JA BIH TOG DOKTORA SACEKALA SA MUZEM I EKIPOM I DOBIO BI TAKVE BATINE DA BI SLEDECI PUT DOBRO RAZMISLIJO STA I KAKO RADI, AKO BI UOPSTE MOGAO DA RAZMISLjA IKAD VISE!!!

(odgovor članu winieana)
Direktna veza do poruke: 539
24.1.2011 19:14:36   
Debeljuca
ooooo koji majmun....
ja imam dobro iskustvo sa lekarem koji mi je vodio trudnocu...
ali kad je on bio na putu... njegova zamenica mi je krknula injekciju za indukciju porodjaja....

nema veze sto je beba krupna... i sto je bio zakazan CR....

porodjaj je protekao tu i tamo.... imam utisak da svako ko je prosao je zavukao ruku u mene....
uzas blagi...
nekako se porodih...

4 dana sve super... bez antibiotika jednog jedinog... makar preventivno...

i onda kokoska kaze... vama je deo posteljice ostao... ja dal da bijem nekog dal sta...
dosla sestra dala mi infuziju.... zaboravila da me iskljuci... vratio se deo krvi iz vene u bocu....

elem cela zavrzlama se zavrsila da je deo posteljice ili ostatakaka bio drugi rog materice jer je dvoroga....

IMA LEKARA KOJIMA TREBA UZETI LICENCU....
ja sam ceo karton slikala fotoaparatom....

ali nisam imala snage za tuzbu... iako je mozda trebalo... zbog mnogih propusta tokom porodjaja i nakon njega...

Direktna veza do poruke: 540
24.1.2011 21:15:37   
marija32
To je zaista horor!!!!! Na zalost lekari su zasticeni kao beli medvedi i tesko ih je zakonski goniti.
Iskreno se nadam da ce tvoja beba ipak biti dobro, BEBE SU CUDO!!!!!!
Ja doduse nemam nikakve zamerke na moju dr ginekologa, ali sam na neonatolosku-pedijatrijsku sluzbu ogorcena. Najveci broj beba posle porodjaja zavrsi na institutu za majku i dete  upravo iz Visegradske. Pedijatrijske sestre, sestre iz laktarijuma, lekari pedijatri-svi za otkaz, do jednog i nikada vise medicinom da se ne bave!!!!!

< Poruku je uredio marija32 -- 24.1.2011 21:20:05 >

(odgovor članu Debeljuca)
Direktna veza do poruke: 541
25.1.2011 14:34:12   
strahinja11
Ja ne mogu da verujem da se tamo svi ophode prema nama kao prema kravama koje su dosle da se otele...

jedva cekam privatizacju, da vidim da li ce smeti tako da se ponasaju:)

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 542
25.1.2011 16:43:09   
liliana
E, kad bi na svakom odeljenju svake bolnice bilo kao na odeljenju za Humanu reprodukciju u Višegradskoj-u našem bi zdravstvu cveče cvetalo!!!!!!!!!!!

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

Direktna veza do poruke: 543
25.1.2011 17:09:18   
mrvica135
Bas sam sokirana sa vasim pricama,posebno sa winieananinom pricom.Nadam se da ce sa bebom biti sve ok jer jake su nase bebe,vise nego sto mozemo i zamisliti.Ja sam na prvom carskom prosla katastrofa ali evo ovaj drugi put mi se prosrecilo da je sve od pocetka do kraja bilo super.Ne znam koji doktori su vas poradjali ali znam za prof.Plecasa da je bio super u mom slucaju,sve pohvale za njega.On je jedini primetio od cetiri doktora da mi je trudnoca starija 3 nedelje a svi su govorili da mi je beba krupna,tako da je ipak na kraju sve ispalo kako treba zahvaljujuci njemu.I dr.ginekolog Plesinac je bila odlicna i svi pacijenti hvale njih dvoje tj.svi su imali divna iskustva sa njima ali dr.Aleksandar,ne znam prezime,mali-debeli,gega se kao pingvin ...on je horor od coveka.Njegov pregled mi je nesto najuzasnije sto sam dozivela u zivotu,bezite od njega.Pet dana posle vas sve dole boli kako je grub....

Jos jednom da pozelim wininoj bebici sve najbolje i brz oporavak!!!

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 544
25.1.2011 22:47:12   
Debeljuca
meni plecas i plesinac vode trudnocu....
odeljenje fertiliteta...

bolje specijaliste tesko je naci... bar u ovoj zemlji...

Plecas je strucnjak vrhunski... njemu nista ne moze da promakne.... i na lep nacin saopsti stanje sta treba da radis... cega da se pridrzavas.. izvrstan strucnjak i covek pre svega toga....

ali one nazovi doktorke na porodiljskom....
sto te kao nadgledaju posle porodjaja
IDIOTI potpuni....

Direktna veza do poruke: 545
26.1.2011 12:16:28   
janajana
IZVORNA PORUKA: liliana

E, kad bi na svakom odeljenju svake bolnice bilo kao na odeljenju za Humanu reprodukciju u Višegradskoj-u našem bi zdravstvu cveče cvetalo!!!!!!!!!!!
I ja kazem isto user posted image

*Every saint has a past and every sinner has a future.
(Oscar Wilde)

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 546
16.2.2011 15:49:40   
srna001
Imam utisak da je kod nas teže dobiti pravu informaciju o tome koliko šta košta nego se poroditi.
Zašto jednostavno ne postave sve lepo na zvanični sajt pa da žene znaju a ne da se ovako nagađa.Ako je to već nešto što se u ovoj državi naplaćuje da bar znamo koliko to zadovoljstvo košta
Da li neko zna provereno i pouzdano koliko trenutno košta prisustvo oca na porođaju u Višegradskoj, koliko košta apartman za porođaj i šta je potrebno i gde se to sve zakazuje.I naravno koliko ranije se to sve zakazuje.

(odgovor članu janajana)
Direktna veza do poruke: 547
16.2.2011 16:11:01   
marija32
Srna, za prisustvo oca za vaginalni porodjaj ne znam, na carski rez ne moze. Cena pre 7 meseci 5000 dan, 0 dan se ne naplacuje. Rezervisala sam apartman 2 dana pre carskog i to mi je rezervisala glavna sestra odeljenja na kom sam lezala pre porodjaja. Pozz

(odgovor članu srna001)
Direktna veza do poruke: 548
17.2.2011 11:06:11   
Mizzy
TAcno Srna, i mene to muci! Koliko sam ja uspela da prikupim informacija je da je prisustvo oca 5000 din, apartman  4-5000 din, kako ko kaze. Koliko ja znam, apartman ne mozes rezervisati ( osim ukoliko nije CR). Epidural - 20.000. Skup sport user posted image  Ako neko ima neke drugačije informacije neka me ispravi, bicu zahvalna!

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 549
19.2.2011 10:13:24   
janajana
Za apartman sto se tice porodjaja ne znam da li se samo zakazuje kod CR-a, mada meni je nelogicno jer i posle prirodnog porodjaja npr u N.F.-a moze da se zakaze apartman, tako da ne znam sto bi ovde bila neka razlika. Za apartmane pre porodjaja, za kontrolna lezanja, znam da moze, jer ja svaki mesec idem da lezim za pracenje trudnoce i vidim da je uvek 2-3 apartmana zauzeto. Za cene nisam sigurna.
Mada gde ja lezim, na odeljenju Humane Reprodukcije i nema potrebe za zakazivanjem apratmana jer su sve sobe sredjene i i sve su sa po dva kreveta, i jedna sa cetri koja ima kupatilo, dve su sa kupatilom ali samo sa lavaboom i tus kabinom (one su skoro sredjenj, jer pre mesec dana su jos radjene), ali sto se tice zajednickog kupatila i wc-a nemam nikakvi zamerku jer je stvarno uredno i cisto.
I da dodam, posto su ranije bili i boksovi u opticaju za lezanje, ovaj put je taj deo bio zatvoren i niko nije lezao tamo, tj pre mesec dana je bio samo jedan boks za lezanje, koji je sasvim ok, kao sobica je.

< Poruku je uredio janajana -- 19.2.2011 10:14:50 >

*Every saint has a past and every sinner has a future.
(Oscar Wilde)

(odgovor članu Mizzy)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Curtis Means je najranije rođeno dete koje...
Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here