Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike u album ili na CD? 8.5.2009 23:33:25
|
|
|
|
Modessty
|
Ja se uvek oduševim kad gledam albume sa fotografijama iz detinjstva. Imamo ih puno i brat i ja. I sada ima puno fotki ali u kompu ili na diskovima. Više i neznam koliko fotografija tu ima i kojih! Čini mi se da je dobro odabrati neke od tih fotografija, uraditi ih i staviti u album. Čini mi se da se tako duže pamte
|
|
RE: Slike u album ili na CD? 8.5.2009 23:36:47
|
|
|
|
Verus
|
Slazem se. Bas kazem mm da treba sve staviti na CD (zamisli crkne mi komp i ne mogu da povrate sav taj sacuvani materijal/???uzas!). Onda cu da lepo kupim albume, izradim neke i stavim. I znas sta jos? Nekako su mi oni stari aparati sto si morao da izgradjujes slike pravili lepse slike....nekako su izgledale stvarnije, ne znam kako bih opisala....ove su tako...fake
|
|
|
|
RE: Slike u album ili na CD? 8.5.2009 23:39:12
|
|
|
|
Modessty
|
Ja volim digitalne aparate jer pružaju više mogućnosti i zgodniji su. Aparati sa filmom su mi nekako bili nesigurniji. Ali sve jedno mislim da treba raditi slike za album. Nekako ta "prošlost" na slikama duže traje i opipljivija je.
|
|
RE: Slike u album ili na CD? 8.5.2009 23:49:14
|
|
|
|
afrodita
|
Imam puno slika u albumima i kutijama. Sve decije, dok su bili mali. Divno ih je gledati i komentarisati. A takodje i moje slike, modu iz 80ih, U kompu nemamo puno slika jer nemamo digitalni aparat, samo onaj staromodni sa filmom A sto se tice pisama preko ptt Verus posalji mi na pp adresu da se dopisujemo. Sa drugaricom iz Nisa dopisivala sam se 20 godina.
|
|
|
|
RE: Slike u album ili na CD? 8.5.2009 23:50:47
|
|
|
|
Verus
|
Sa digitalnim je lepo sto odmah vidis jel si nekome "odsekao" glavu ili ne! Al oni aparati sa velikim zumom profi prave najbolje slikice, bas bih volela da imam jedan! Ana javi se, ti ces znati sve o ovome da nam kazes
|
|
|
|
RE: Slike u album ili na CD? 8.5.2009 23:51:40
|
|
|
|
Verus
|
Hocu afrodita!!! Poslacu ti sada i ti meni, ali cu ti javiti ako se budem preselila, ma moze i jedna razglednica ponekada, cisto da u sanducetu imam nesto drugo osim racuna
|
|
|
|
RE: Slike u album ili na CD? 8.5.2009 23:55:59
|
|
|
|
SGFG
|
ako je neko u fazonu vencanja pogledajte www.vencanja-FOTO SALE--da vidite sta je LUDILO od slika!covek nam je slikao svadbu i svi koji su gledali slike su odusevljeni,a sada ce doci da nam slika bebca,i to radi!covek je profi profi! Svaka slika je lepa uspomena,ali ovo je stvarno nesto posebno!
|
|
|
|
RE: Slike u album ili na CD? 8.5.2009 23:59:44
|
|
|
|
afrodita
|
IZVORNA PORUKA: Verus Hocu afrodita!!! Poslacu ti sada i ti meni, ali cu ti javiti ako se budem preselila, ma moze i jedna razglednica ponekada, cisto da u sanducetu imam nesto drugo osim racuna to volim to volim uvek napadnem postara pre nego sto ubaci racune u sanduce, ima li nesto za mene? - sta hoces? bilo sta moze i mali racun
|
|
|
|
RE: Slike u album ili na CD? 9.5.2009 0:02:05
|
|
|
|
Verus
|
SGFG kako da udjemo u tvoj album na tom web sajtu?
|
|
|
|
RE: Slike u album ili na CD? 9.5.2009 0:05:08
|
|
|
|
SGFG
|
upravo gledam ima li koja nasa slika,nisam jos sve pregledala,ali za sad nas ne vidim!nema posebno nas album,sve su izmesali ali na ovaj su fazon i nase slike..
|
|
|
|
RE: Slike u album ili na CD? 9.5.2009 10:31:56
|
|
|
|
mamanp
|
Ja deci imam posebne albume, svaku sliku uradim, a naravno cuvam ih i u racunaru. Ipak je drugacije kad sednes i gledas sve te fotogravije onako "crno na belo", nekako budi neku setu u dusi... Glasam za album!
|
|
RE: Slike u album ili na CD? 9.5.2009 16:02:11
|
|
|
|
Verus
|
mamanp i ja vise volim albume-definitivno
|
|
|
|
RE: Slike u album ili na CD? 2.2.2011 0:02:34
|
|
|
|
New Mom
|
Mi smo konačno počeli da izrađujemo KL slike za album(e). Inače to volim više (slike se naravno čuvaju i na kompu), ali od njenog rođenja smo slike izrađivali samo matorcima, nikako i nama (postade to baš skupa rabota). I volim da uz svaku sliku dopišem datum, mesto i neki komentar kao uspomenu.
|
|
RE: Slike u album ili na CD? 2.2.2011 10:48:57
|
|
|
|
gabrijelaaa
|
pa kod nas je i jedno i drugo...kad stignem uradim neke slikice ...i pravac u album...
|
|
RE: Slike u album ili na CD? 2.8.2011 21:51:40
|
|
|
|
zivka
|
Cinjenica jeste daih vise imamo u kompu, ali ja volim fotografiju i pored cuvanja na CD -u moram da ih uradim na papiru. Inace rok trajanja na papiri u fotoalbumu na normalnom suvom mestu je oko100 god a CD?! Znate i same da to nije TRAJAN zapis a da ne pricam u kompu jos sa viruscicima...
|
|
|
|
RE: Slike u album ili na CD? 5.11.2017 16:34:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uhh imam milion slika, uradim samo po koju da stavim na policu ili radosnicu. Neku koja me odusevi izradim i za album.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 5.11.2017 16:35:10 >
|
|
|
|
RE: Slike u album ili na CD? 5.11.2017 16:41:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Vise volim album.
|
|
RE: Slike u album ili na CD? 6.11.2017 9:23:09
|
|
|
|
mama Jo
|
Uglavnom su mi na CD-u, ali i izradim s vremena na vreme... mogla bih i cesce ☺
|
|
RE: Slike u album ili na CD? 6.11.2017 9:51:15
|
|
|
|
Sarav
|
Uglavnom su mi slike narezane na Cd, ali sa nekih bitnih događaja izradim slike i kupim album. Nikad ne sednem da gledam slike na kampu, ali iz albuma da.
|
|
RE: Slike u album ili na CD? 6.11.2017 9:52:58
|
|
|
|
Ana RR
|
U mom slučaju - na hard disku. I to na dva mi imamo toliko fotografija da dok smo živi nećemo stići sve da uradimo.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike u album ili na CD? 6.11.2017 13:09:45
|
|
|
|
madre
|
Najlepše u album, ostale na hard disk
|
|
RE: Slike u album ili na CD? 6.11.2017 13:16:16
|
|
|
|
isidora88
|
U album. Imam izradjenih prrko 200 a nikako da ih stavim u album. Ostatak cuvam na hardu
|
|
RE: Slike u album ili na CD? 6.11.2017 13:48:10
|
|
|
|
degu
|
U album Imam izradjenih preko 500 slika, obozavam da slikam
|
|
RE: Slike u album ili na CD? 6.11.2017 14:36:05
|
|
|
|
Duškić
|
Album. Pun mi je lap top slika i retko ih gledam, uzmem albume pa ostanem
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?