Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li je veličina bitna 7.6.2009 12:12:43
|
|
|
|
Jeca*
|
pravo da ti kažem uleteh u temu tek kad videh da se Mister NO oglasio....rekoh, mozda dobije i muski pogled na ovu problematiku, ali kapiram i njegova zena sve ovo cita, pa je covek samo odlucio da prokomentarise "zeneeeeee"...mada i tu ga razumem i komentar mu je sasvim na mestu. Da li je neko citao knjigu Planeta zena od Jove Tosevskog. Ma tu je sve sjajno objasnjeno!
|
|
RE: Da li je veličina bitna 7.6.2009 12:14:56
|
|
|
|
Dora
|
nisam čitala, moraću, Dr. Jova je super lik, uvek me nasmeje ali ima dobra objašnjenja za sve!
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 13.6.2009 13:27:05
|
|
|
|
Lilly*
|
Danas u gradu vidim jednog lika, na majci mu pise "I have a big pickle" (krastavac), joj kako sam se smejala, idem sama ulicom i smejem se Eto koliko su oni optereceni velicinom
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 13.6.2009 13:31:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Joj...dobro si me podsetila... Ovaj moj neki dan nije hteo da obuche pamuchni shorts jer mu se sve osrtava i vidi se koliki mu je..pa svi gledaju dole...(kao zenama shto gledaju u grudi) hahah...reko pa shta....obuci ga..pa te vodim u grad da se pohvalim
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 13.6.2009 13:32:27
|
|
|
|
Lilly*
|
Joj Smeski luda si
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 13.6.2009 13:34:00
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lilly.79 Joj Smeski luda si hahah...tako su me napravili
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 13.6.2009 13:36:50
|
|
|
|
Rina
|
Evo Smeshki nam je tipican primer da je velicina bitna - uvek nasmejana
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 13.6.2009 13:38:39
|
|
|
|
Anoniman
|
hahah...pa nisam rekla da nije bitna....ja birala po velichini Ostalo je manje vishe isto
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 13.6.2009 13:40:22
|
|
|
|
Rina
|
I ja sam odmah resila da se udam kad sam naletela na odgovarajucu velicinu
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 13.6.2009 13:41:54
|
|
|
|
prolece
|
kao i većina nas
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 13.6.2009 13:44:01
|
|
|
|
Anoniman
|
hahah./...dobro kazu "nasho" lonac poklopac
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 13.6.2009 13:47:19
|
|
|
|
prolece
|
ovaj moj poklapa odlično. nego, ne znam posle drugog porodjaja da se lonac ne poveća. moraću da kažem doktoru da veže neki konac više
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 13.6.2009 13:49:44
|
|
|
|
Anoniman
|
hahah...ma nece se povetjati...samo vezbaj mishice
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 13.6.2009 14:28:13
|
|
|
|
Trcosava
|
pa bogme jeste bitna...jednom prilikom sam bila sa tipom koji mi se jaaaaaaaaaako sviđao i slična priča sa onim manekenom - kikiriki i dva zrna graška mi jednom, ja bih još - a njemu neće da se jelte probudi - e tu sam ja pala u nenormalan smeh viđali smo se mi iha haj još posle toga (bili smo u istom društvu) ali me nikad u oči nije pogledao još komičnije, posle xy godina sestrina koleginica se upozna sa njim,na sasvim drugom kraju sveta i kad je rekla da me poznaje - lik joj se više nije javio konačna reč - jeste bitna i veličina i debljina dragi mi muž odgovara po svakom od ta dva kriterijuma (plus tehnika juhuuu)
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 5.9.2009 3:14:17
|
|
|
|
Coka011
|
Dobile tri žene erotsko putovanje na more. Kada su došle u hotel i mladić koji ih dočeka reče im da hotel ima pet spratova i na svakom ih čeka po jedno iznenađenje, mogu da izaberu samo jedan tako što kad pređu na sprat više, neće moći da se vrate na donji. Odu njih tri vesele na prvi sprat tamo ih dočeka tri sobe i tabla na kojoj je pisalo "ovde vas očekuju mali i tanki" Krenu one na drugi sprat, gore od prvog ne može biti kad tamo ih čeka opet tri sobe i tabla na kojoj piše "ovde vas očekuju mali i debeli" Krenu one dalje na trećem spratu zateknu isti broj soba i tablu na kojoj piše "ovde vas očekuju veliki a tanki" Videle one radosne da je svaki sprat sve bolji pa krnule dalje. Na četvrtom je pisalo "ovde vas očekuju debeli i veliki" Tu su se zamislile kakvo li ih čudo očekuje na petom i krenule. Kada su došle na peti sprat nije bila ni jedna soba već samo tabla na kojoj je pisalo " Peti sprat ovog hotela je izgrađen kao dokaz da je ženama nemoguće udovoljiti" Ovo mi je palo na pamet kada sam pročitala naslov teme!!!
< Poruku je uredio Coka011 -- 5.9.2009 3:16:08 >
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 6.1.2010 23:05:08
|
|
|
|
milia
|
Bitna itekako, i duzina i debljina, kad nije dovoljno veliki imam utisak da mi neko drzi cokoladu pred nosem i ne da mi ni griz...
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 6.1.2010 23:14:35
|
|
|
|
Anoniman
|
jooooooooooj kako ja ne nađe ovu temu ranije.......... ... da se ne lažemo, veličina nije presudna ali je bitna... pa kad mi kažu - mali ali tehničar! Ma može biti i inženjer ako je mali! gagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 6.1.2010 23:54:17
|
|
|
|
gagana83
|
Nije presudna ali je bitna! Imala sam jednog decka koji je imao bas maaaali,a mogao je celu noc.Dzabe,on delje li delje a ja nista ne osecam Al bili smo bas dobri drugari
|
|
RE: Da li je veličina bitna 6.1.2010 23:56:11
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 Nije presudna ali je bitna! Imala sam jednog decka koji je imao bas maaaali,a mogao je celu noc.Dzabe,on delje li delje a ja nista ne osecam Al bili smo bas dobri drugari Joj....gagana on delje a tebi mali
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 7.1.2010 0:02:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 Nije presudna ali je bitna! Imala sam jednog decka koji je imao bas maaaali,a mogao je celu noc.Dzabe,on delje li delje a ja nista ne osecam Al bili smo bas dobri drugari
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 7.1.2010 10:54:48
|
|
|
|
Lisica
|
meni je najbitnije da je prosecan ne volim male i ne volim tanke najvise odgovara zlatna sredina
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 7.1.2010 12:27:44
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi mali ali tehničar! Ma može biti i inženjer ako je mali! IZVORNA PORUKA: gagana83 Nije presudna ali je bitna! Imala sam jednog decka koji je imao bas maaaali,a mogao je celu noc.Dzabe,on delje li delje a ja nista ne osecam Al bili smo bas dobri drugari ma kako ja ovo ne videh kalopi, gagana joj majko al ste blesave
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 11.1.2011 2:55:48
|
|
|
|
smeško
|
Smeškin muž, da ne bude zabune: ‚‚Ne viđeh ovde ni jednoga junaka da kaže koju reč!" Neću ni da se hvalim ni da se žalim, ali pitaću odakle vam spisak dužina? I još jedna i najbitnija stvar: sve dok mi je žena zadovoljna zadovoljan sam i ja!!!!! Da li je H ili F, to prepuštam !
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 15.2.2011 21:29:13
|
|
|
|
moja ciklama
|
meni je BITNA.
|
|
RE: Da li je veličina bitna 15.2.2011 21:33:23
|
|
|
|
jabudic
|
Hmmm....bogami je bitna... Tj. bila je do prije mjesec dana, a sad mogu potpisati da GA nikad ne vidim Javicu se opet u avgustu
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.