|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klomifen
4.2.2011 20:00:39   
aleksandrova
pa dobro nisam primetila da vise spavam jer ionako mnogo mnogo spavam user posted image ...malo sam se popravila al sam to i pre klomifena pa sam skinula 3kg pa sam ih sad ponovo nabacila...nije mi lose...super ko da ih i ne pijem...zelim ti uspesnu klomifeniju user posted image

mozak mi je otiso na odmor

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 1376
4.2.2011 20:04:40   
jekiki
Hvala ti na odgovoru,to mi je prvi put da pijem tako nesto i to zbog insemenacije i to druge,posto prva bez stimulacije nije uspela sad u januaru mm plivaci usporeni a kod mene sve ok. user posted image

< Poruku je uredio jekiki -- 4.2.2011 20:05:02 >

(odgovor članu aleksandrova)
Direktna veza do poruke: 1377
4.2.2011 20:13:50   
aleksandrova
kod nas kod oboje hvala Bogu sve u redu samo smo uzeli da povecamo sanse jer uvek imam samo po 1 folikul al i taj jedan je dovoljan nekima...meni nije.pa neka je sa srecom na insemenciji...mozda uspe i bez nje vi samo opusteno muckajte

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 1378
4.2.2011 20:29:38   
ninann
Ćao cure user posted image Za par dana krećem sa klomifenom a potom sa mojom prvom (i nadam se, zadnjom) inseminacijom. Moze li mi netko reći da li je postupak prije i za vrijeme same inseminacije bolan (imalo?!) user posted image

(odgovor članu aleksandrova)
Direktna veza do poruke: 1379
4.2.2011 20:34:22   
aleksandrova
ninann ne znam da ti kazem za insemenciju al sama terapija sa klomienom meni nije bolna...zelim ti uspesnu insemenciju i prijatne trenutke na forumu

(odgovor članu ninann)
Direktna veza do poruke: 1380
4.2.2011 20:35:28   
jekiki
Nije bolan uopste samo mozda malo neprijatan,kao kada ti rade papu i to traje minut dva i onda odlezis malo pa kuciuser posted image

(odgovor članu ninann)
Direktna veza do poruke: 1381
5.2.2011 20:34:16   
Merimica
Drage moje devojke,

dugo vas već pratim i konačno sam vam se pridružila.

Pokušavam da zatrudnim vež skoro dve godine.
Do pre tri meseca doktori nisu znali šta to sa mnom nije ok i konačno dijagnoza LH 10 puta mani nego najniža referentna vrednost i folikul najviše naraste 15 mm i ne puca.
Počela sam da pijem Klomifen od 3 do 8 dc po 50 mg.
Prvi mesec 12 dc folikul 21 mm i endometrijum 7 mm, ništa od trudnoće, ali folikul konačno pukao.
Drugi mesec 12 dc folikul 23 mm i endometrijum 8 mm i opet ništa.
treći mesec /ovaj mesec/pila sam 100 mg i pojavila se dva folikula. 14 dc folikul na levom jajniku 21 mm, na desnom 17 mm, ali endometrijum samo 5,5mm.
Doktor kaže ovulacija će biti 16 dc tj. danas. MM i ja bili smo vredni i nadamo se najboljem. U ponedeljak idem na UZ da vidimo jesu li pukli folikuli.
Molim vas za pomoć ako neko ima sl. iskustvo zašto je ovog puta endometrijum tako tanak.
Izvinite što sam napisala roman user posted image Pomagajte!!!

(odgovor članu Koukla)
Direktna veza do poruke: 1382
6.2.2011 12:27:07   
1111a
maki hvala na odgovoru. meni je ovo druga tura klomifena . u prvoj sam imal folikule ali na desnom jajniku a desni jajnik mi je neprohodan dok je levi skroz prohodan. nadam se ovog puta. ne osecam simptome kao prosli put. imam osecaj da mi se nista ne desava u jajnicima. najvaznije je biti opusten.....user posted image

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1383
6.2.2011 12:30:51   
1111a
ja sam cula da klomifen istanjuje endometrij i da se ne bi smeo piti duze od 3 meseca. jedi cveklu i ananas.. kazu da su dobri za enometrij........zelim tiuser posted image

(odgovor članu Merimica)
Direktna veza do poruke: 1384
6.2.2011 12:38:18   
1111a
draga caja mislim da gresis. ne treba da pijes klomifen toliko dugo. maksimalno 3 meseca, a njegovo dejstvo se produzava. mnoge su cure ostale trudne bas posle klomifena. moja drugarica je posle dve godine ostala trudna posle uzimanja klomifena,, nekoliko meseci posle ...sad ima 2 curice. ima totalni poremecaj hormona, hipotireoizam....problem sa insulinom. i eto na kraju je rodila 2 devojcice. jednostavno ce se potrefiti momenat kad sve se poklopi i tad ce se desiti.

(odgovor članu caja 2)
Direktna veza do poruke: 1385
6.2.2011 12:50:40   
Merimica
Pa je l ti mislis da zbog duple doze klomifena ovog meseca imam tanji endometrijum?
Jao poludeću, a tako sam se nadala da će mi ovaj lek pomoći!
Ništa mi drugo ne preostaje nego da se nadam!

A da l zbog hormona ili brog straha da nikada neću ugledati user posted image , imam nenormalnu potrebu da user posted image .

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1386
6.2.2011 14:04:06   
1111a
merimice moj ti je savet nemoj ga piti vise od 3 meseca. on ima produzeno dejstvo. znam mnoge cure koje su tako ostale trudne. misli pozitivno. psiha mnogo utice. nemoj se nervirati i misliti o tome non stop. napravi sok od cvekle ili salatu i jedi ananas.  to je dobro za endometrij.  naravno da ces ugledati user posted image ...

(odgovor članu Merimica)
Direktna veza do poruke: 1387
6.2.2011 14:18:21   
1111a
ana rr od kog si ti dana ciklusa pocela da pijes klomifen. ja sam od drugog pa me sad boli stomak, sve mislim od toga jer sam bukvalno prekinula ciklus. molim te jel znas nesta o tome

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1388
6.2.2011 14:21:59   
Ana RR
Ja sam pila od 3. dana. Dr mi je rekla da puna dva dana imam ciklus pa treći dan da počnem. Pila sam jednu ujutru i jednu uveče.
Normalno je da te boli stomak jer klomifen stimuliše jajnike da proizvode više folikula i brže nego inače.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1389
6.2.2011 14:27:42   
Merimica
i ja sam pila od drugog jednu ujutru, jednu uveče i isto me je boleo stomak. A i user posted image mi je trajao tri dana a pre Klomifena trajao je šest dana.
Pretpostavljam daje sve to zbog hormona

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1390
6.2.2011 14:28:43   
1111a
ja idem po svoj nalaz tsh i ft4. nadam se da su dobri ..user posted image

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1391
6.2.2011 14:31:06   
1111a
da ali prvi mesec sam osecala jajnike a sad ih uopste ne osecam... samo me bolucka stomak. al ajde necu se tripovati. psiha je veliki neprijatelj, pokusavam se opustiti.  hvala ti na odg

(odgovor članu Merimica)
Direktna veza do poruke: 1392
6.2.2011 14:32:49   
1111a
merimice ti znas makar u cemu je problem. znas kako kazu kad pronadjes u cemu je problem ..slucaj je vec na pola resen. sad samo polako....zelim ti user posted image  soooon

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1393
6.2.2011 15:18:45   
*Maki*
IZVORNA PORUKA: 1111a

maki hvala na odgovoru. meni je ovo druga tura klomifena . u prvoj sam imal folikule ali na desnom jajniku a desni jajnik mi je neprohodan dok je levi skroz prohodan. nadam se ovog puta. ne osecam simptome kao prosli put. imam osecaj da mi se nista ne desava u jajnicima. najvaznije je biti opusten.....user posted image

Kako sam ja skapirala, a nadam se da nisam pogresno razumela...bez obzira sto ti je desni jajovod zacepljen, kada desni jajnik stvrori jajnu celiju moze ga uhavtiti i levi jajovod. Pitacu u sredu Doktora pa ti javljam.

IZVORNA PORUKA: 1111a

draga caja mislim da gresis. ne treba da pijes klomifen toliko dugo. maksimalno 3 meseca

Klomifen moze da se pije do 6 meseci i onda se prekida. Naravno, doktor mora pratiti da li je sve u redu.

< Poruku je uredio *Maki* -- 6.2.2011 15:20:43 >

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1394
6.2.2011 15:57:43   
*Maki*
IZVORNA PORUKA: Merimica

Drage moje devojke,

dugo vas već pratim i konačno sam vam se pridružila.

Pokušavam da zatrudnim vež skoro dve godine.
Do pre tri meseca doktori nisu znali šta to sa mnom nije ok i konačno dijagnoza LH 10 puta mani nego najniža referentna vrednost i folikul najviše naraste 15 mm i ne puca.
Počela sam da pijem Klomifen od 3 do 8 dc po 50 mg.
Prvi mesec 12 dc folikul 21 mm i endometrijum 7 mm, ništa od trudnoće, ali folikul konačno pukao.
Drugi mesec 12 dc folikul 23 mm i endometrijum 8 mm i opet ništa.
treći mesec /ovaj mesec/pila sam 100 mg i pojavila se dva folikula. 14 dc folikul na levom jajniku 21 mm, na desnom 17 mm, ali endometrijum samo 5,5mm.
Doktor kaže ovulacija će biti 16 dc tj. danas. MM i ja bili smo vredni i nadamo se najboljem. U ponedeljak idem na UZ da vidimo jesu li pukli folikuli.
Molim vas za pomoć ako neko ima sl. iskustvo zašto je ovog puta endometrijum tako tanak.
Izvinite što sam napisala roman user posted image Pomagajte!!!

Draga Merimice, dobrodosla!user posted image
Kod tebe malo fali pa da se sve poklopi, samo jos taj endometrijum da dogura bar do 8-9mm...
Kazi mi da li si dobila mozda neku terapiju zbog smanjenog LH?Sta su ti rekli u vezi lh?

< Poruku je uredio *Maki* -- 6.2.2011 15:59:06 >

(odgovor članu Merimica)
Direktna veza do poruke: 1395
6.2.2011 16:24:56   
1111a
maki hvala ti do neba. sad sam uzela nalaz ft4 14.62   ref v 12-22.  tsh 3.08 ref v 0.27-4.2    sta mislite o ovome user posted image

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1396
6.2.2011 16:40:26   
1111a
da li mogu ostati trudna sa ovakvim tsh. kazu da po nekom novom istrazivanju gornja granica ce biti 2.5

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1397
6.2.2011 16:42:56   
1111a
mia  da li si ti na klomifenu...i ako jesi koliko dugo?

(odgovor članu mia.ivana)
Direktna veza do poruke: 1398
6.2.2011 16:59:43   
Merimica
Maki,

Sve što sam od terapije dodila je Klomifen. Dr kaže da se njim nadoknađuje LH jer je taj hormon neophodan da bi folikuli rasli i da bi došlo do ovulacije.
stvarno ne znam da li je trebalo još nešto da pijem ili ne!

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1399
6.2.2011 17:06:15   
1111a
Nema niko na forumu da mi odg. Ja sam na bolovanju pa zato imam vreena da tipkam. Inace se nalazim u Sudanu,  ovde mi momak radi.

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here