|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: BOLNICKA DIJETA
4.2.2011 9:47:56   
indy_25
Sm vjerovatno si imala puno vode koja je otisla a sada ide i salo. I meni brzo spadaju kad sam na dijeti  al ne bas toliko ko kod tebe meni spadne 3 kg za 5 dana a kod tebe jeste puno pa jel primjetis d si puno smrsala jer 8 kg se bas bas primjete.

(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 1251
4.2.2011 9:59:38   
SUPER MAMA
indy primeti se po stomaku samo ko da sam probusila balonuser posted image user posted image user posted image
sada je ravan.Ja se osecam inace dobro odlicno.Zeludac vise ne salje signale kad je recimo polu prazan, dijeta je neverojatna.
Videcu kakva je krvna slika.Ja sma stvarno zadovoljna i srecna samo da mi ne ugrozi zdravlje.
Vidim od ponedeljka svi na dijetuuser posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1252
4.2.2011 10:02:37   
Olga75
SM , ako osetis da ti pada pritisak , vrti ti se u glavi ili ti je mucnina odmah prekini , sto se tice gubitka , osam kila je bas dosta za tako kratko vreme , izmeri se veceras pre spavanja pa ces videti da li je bas osam ili ipak malo manje user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 1253
4.2.2011 10:04:27   
NadaR
SM , a jel ti dobra vaga? user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1254
4.2.2011 10:06:10   
dijana1*
SM ako se osecas dobro mislim da nema potrebe da brines user posted image
Samo je ujutro merodavno merenje, izmeri se sutra ponovo pa vidi da li je to stvarno to.
A koji ti je danas dan ?

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1255
4.2.2011 10:06:12   
SUPER MAMA
E nije 8 kg.Nisam spazila sta je Indy gore napisala.
Juce sam pisala 8 dan 5 kg
a danas merila se jutros 9 dana 6 kg

Hvala Olga na savetu.A inace plus vezbam resila sma da smrsanm i zategnemuser posted image user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1256
4.2.2011 10:07:43   
Olga75
SM , ako vezbas ozbiljno onda to nije tako puno user posted image user posted image user posted image
za Super fit Mamu

Direktna veza do poruke: 1257
4.2.2011 10:14:02   
SUPER MAMA

IZVORNA PORUKA: nnaaddaa

SM , a jel ti dobra vaga? user posted image
[/quo

Imam dve nadooo jedna ona klasicna a druga digitalna.user posted image user posted image user posted image
Obe isto pokazuju.

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1258
4.2.2011 10:14:23   
indy_25
IZVORNA PORUKA: SUPER MAMA

E nije 8 kg.Nisam spazila sta je Indy gore napisala.
Juce sam pisala 8 dan 5 kg
a danas merila se jutros 9 dana 6 kg

Hvala Olga na savetu.A inace plus vezbam resila sma da smrsanm i zategnemuser posted image user posted image

Pa onda si ti ko ja i meni su isto tako spadale u prva dva kruga po 3 kg i u zadnjemdvije kile.  Super ti je to.

Direktna veza do poruke: 1259
4.2.2011 10:15:51   
Jeca*
ja moram da vam kopiram ovo iz teme herbalife-a, cisto ako vremenom odlucite da promenite misljenje. Podsecam vas da sam ja Un dijetom i redukcijom ishrane i pojacanim kretanjem smrsala 35kg, ali onda nikako nisam uspela jos max 5kg koliko bih volela. Gladovala sam, svasta pokusavala, i cini mi se strasno narusila svoje zdravlje poslednjih godinu i po, a kg manje vise stoje. Evo vam sad moj poslednji post:

IZVORNA PORUKA: Jeca RR

ja mrsavim pametno. Slusam savete ucenih ljudi u vezi te teme. Zato i postoje nutricionisti. I to je moj savet svima koji zele da kvalitetno smrsaju. Evo napokon sam uspela da se pokrenem da skinem još onih nekoliko viska koje mi vec godinu i po smetaju
Hvala minavb user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1260
4.2.2011 10:16:11   
SUPER MAMA

IZVORNA PORUKA: olga75

SM , ako vezbas ozbiljno onda to nije tako puno user posted image user posted image user posted image
za Super fit Mamu

Gore Indy pogresno me je razumela.
Meni je cilj prvi bio bar 5 kg da skinem ali evo do sada dobro ide jos 3 ako uspem za 15 dana ja sma na konju.user posted image user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1261
4.2.2011 10:18:07   
indy_25
Ma nije ti to strasno uopste SM nemoj da brines jer ja sam mislila da si smrsala 8 kg za 5 dana user posted image  to mi je bilo cudno a ovo sto si ti napisala to su super rezultati ustvari takvi bi i trebali da budu ali eto nekom sporije ide nekom brze.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1262
4.2.2011 10:18:58   
marija32
A jel dozvoljeno uz ovu dijetu i neke tabletice piti, tipa herbafast, ili kirkulina cajeve?

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

Direktna veza do poruke: 1263
4.2.2011 10:20:06   
SUPER MAMA

IZVORNA PORUKA: indy_25

Ma nije ti to strasno uopste SM nemoj da brines jer ja sam mislila da si smrsala 8 kg za 5 dana user posted image  to mi je bilo cudno a ovo sto si ti napisala to su super rezultati ustvari takvi bi i trebali da budu ali eto nekom sporije ide nekom brze.

Indyuser posted image user posted image pa ne znam sta god da radim ne bi mogla to da izvedemuser posted image
Dobro smao si me lose razumela.user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1264
4.2.2011 10:20:39   
Olga75
ja pijem Kirkolinu , pila sam i u prvom krugu ali svaki drugi dan , problem mi je proracun . Popijem na pauzi i nadam se da cu stici kuci na vreme user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 1265
4.2.2011 10:22:08   
SUPER MAMA

IZVORNA PORUKA: marija32

A jel dozvoljeno uz ovu dijetu i neke tabletice piti, tipa herbafast, ili kirkulina cajeve?

Bolje ne marija veruj mi dovolja ima da ti bude samo dijeta.

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 1266
4.2.2011 10:23:21   
SUPER MAMA
Popijem na pauzi i nadam se da cu stici kuci na vreme 

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1267
4.2.2011 10:24:03   
NadaR
Moram off za taj herbfast > moja kuma ga je pila .Cim je prestala,vratile se duplo kile user posted image

Direktna veza do poruke: 1268
4.2.2011 10:24:27   
marija32
Joj SM meni tesko da ce ova dijeta pomoci, meni je stomacina uzasnauser posted image

Direktna veza do poruke: 1269
4.2.2011 10:28:06   
NadaR
Marija ,pokusaj .. nemas sta izgubiti user posted image

Osim kg naravno.user posted image

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 1270
4.2.2011 10:28:50   
SUPER MAMA

IZVORNA PORUKA: marija32

Joj SM meni tesko da ce ova dijeta pomoci, meni je stomacina uzasnauser posted image

Marija veruj mi i ja sam ga imala pa sada je ravan za neverovati.Bolje d ati nekazem sa koliko kile sma startovala, uzasna cifra.Stidim se da kazem.
Recicu da nije bila trocireni broj.
I ja sma bila skeptik prema ovoj dijeti ustvari nisma ni ulazila uopste u temi vesto sma je izbegavala, sve dok jednog dana ajde da vidim sta pisu devojke toliko i navukla seuser posted image user posted image
uspeces veruj.Ja koja ceo zivot sam na neku dijetu i kod doce nutricionistu sam bila i davali su mi raznorazne dijete ali nijedna nije imala ovakav efekt.

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 1271
4.2.2011 10:30:56   
NadaR
Marijaa , ne brini ako ogladnis ,svrati ovdje ..

JMPM ce ti reci da si jaaaakooo zedna user posted image

Direktna veza do poruke: 1272
4.2.2011 10:34:26   
marija32
Divne ste, hvala!

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1273
4.2.2011 10:47:18   
mihi
Ja sam pocela ponedeljak pa imala neke ruckove...  i ipak startujem od ponedeljka u II krug kada i sve zene, NAda, Olga jesam li u pravu?user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1274
4.2.2011 10:49:02   
Olga75
Mihiii , od ponedeljkaaaaaa user posted image user posted image user posted image
uh al' cemo da se stesemo , tacno jedva cekam leto user posted image

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here