Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tash IZVORNA PORUKA: Snelle IZVORNA PORUKA: Tash Bubo, tako sam ja Marku davala do nedavno, krajnje nepotrebno da jede kada je samo bio žedan. Naime, ceo dan sve super, jede na 3-3,5 sata, i onda mu u 17h dam flašicu, a on se u 18.30 izbeči od plakanja, i naginje na sisu. Ja šta ću, dam da sisa. On povuče malo, vidim da se ne najede, i sve super. I eto ga u 20h opet bi da jede. Naravno posle toga ga muči stomak, pa bljucka... Onda sam probala da mu dam u 18.30h vode, i zaključila da je dete samo žedno! Od onda mu lepo u 18.30 nudim vode, nekada popije i po 100ml vode, sve ciči kad vidi flašicu sa vodom, i mirna Bačka do 20h, kada lepo jede, i zaspe. Ne znam dal sam pomogla. Tasho, da me ne shvatiš pogrešno, ali ako popije ovliko vode, ne verujem da je žedan, već gladan. Ja bih mu pre dala da sisa, nego da pije vode, ali to je tvoje dete i naravno tvoj izbor Ne moze biti gladan sat i po nakon flasice iz koje je pojeo 150-180ml ad mleka, jer bi tu kolicinu trebao jesti na 4 sata (pise 6 obroka za 24h). Druga je prica sto bi trebao jesti 210ml na 5 sati, nece toliko, pa dajem manje a cesce. Luka je bio pio 2 flasice od 2,5dcl ali soka (razblazenog sa vodom), a Mare pije vode, u proseku 1,5dcl na dan.
< Poruku je uredio Tash -- 16.2.2011 23:14:29 >
|