|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klomifen
28.1.2011 17:26:14   
mia.ivana
a utrogestan pijem jos danas i sutra....

(odgovor članu mia.ivana)
Direktna veza do poruke: 1326
28.1.2011 17:56:47   
ika979
mia.ivana, ja sam ga uzimala, ali kao da nisam- nije bilo ama nikakvog efekta. Ali isto tako kod drugog hoce da stvara bolove u jajnicima, stomaku, nadutost....Tako da to kod tebe nije nista neuobicajeno

Direktna veza do poruke: 1327
28.1.2011 19:51:24   
mia.ivana
Ika hvala ti... Mislim da mi dolaziuser posted image !!!

(odgovor članu ika979)
Direktna veza do poruke: 1328
28.1.2011 22:11:46   
mia.ivana
Krenuo mi je neki smedi iscjedak i sad neznam dali da nastavim do sutra s utrogestanom ili da prestanem????

Direktna veza do poruke: 1329
28.1.2011 23:58:43   
caja 2
da vam javim bila sam danas na folikumetriju i vodeci folikul se izrazzzava na lijevom jajniku 19 mm imalauser posted image 13.01 2010 ima ih malo manjih i na desnom al eto daj vodeci i upecatljiv je 19 mm...................................idem i u ponedeljak...

Direktna veza do poruke: 1330
29.1.2011 17:49:17   
zenika
stigla prokleta user posted image  user posted image .
probacu jos jednom sa klomifenom ali mi je ovog puta dr ispisao i prednizon, ja sam citala sto pise na tom leku i nemam pojma zasto je on to meni ispisao a ja ga nisam pitala jer sam bila skroz izgubljena. pio je to neko od vas

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 1331
30.1.2011 21:00:03   
bebabeba
Nemoj da si tuzna Zenika,bice ovog meseca sigurna sam.

< Poruku je uredio bebabeba -- 30.1.2011 21:06:24 >

(odgovor članu zenika)
Direktna veza do poruke: 1332
30.1.2011 21:05:20   
bebabeba
Nemoj da is tuzna Zenika,bice ovog meseca user posted image sigurna sam.
Ja sam muckala pocevshi od nedelju i sad ce da vidimo shta ce biti.Dali neko zna od kada se osete neke simtome.Proshli mesec kad sam prvi put bila na Klomifen imala sam bol na grudima,pupke nisam mogla da pipnem kako su me bolele i bash sam se nadala da su to siptomi trudnoce ali kad je doshlauser posted image ,...user posted image .Sada znate kako je, cekash da osetish neke simtome ali bash do sada nishta ne osecam. Dali neko zna kada se osete prvi simtomi trudnoce i shta to moze biti.Ovu terapiju od Klomifen ima sve simptome kao trudnocu.

(odgovor članu bebabeba)
Direktna veza do poruke: 1333
31.1.2011 11:47:43   
mejvis
Već nedelju dana nakon ovulaciuje osetila sam prvi simptom- jako mi se spavalo i jako sam se umarala. Mučnine su krenule nešto kasnije, otprilike kada sam očekivala menstruaciju. Drugo ništa od prvih simptoma nisam imala.
Samo polako žene, biće user posted image , klomifen je odličan lek, samo treba i malo sreće! 

(odgovor članu bebabeba)
Direktna veza do poruke: 1334
31.1.2011 15:29:07   
zenika
to je taj trenutak kad vidis da opet nista od user posted image smoris se ali te prodje.
ja sam isto imala takve simptome kada sam pocela sa klomifenom i nista na kraju opet sam dobila, ne treba misliti na to.... ali kako!? treba biti uporan user posted image

(odgovor članu bebabeba)
Direktna veza do poruke: 1335
31.1.2011 17:46:56   
*Maki*
Evo ja posle pauze zbog HSG-a, krecem ovaj ciklus ponovo sa Klomifenom. To ce biti III ciklus kako pokusavamo sa klomifenom. Zenika, hajde sraga, idemo ponovo zajedno! user posted image

(odgovor članu zenika)
Direktna veza do poruke: 1336
31.1.2011 19:51:46   
caja 2
E CURE DA VAM SE JAVIM,sad sam dosla sa folikumetrije i ima zutog tijela sto znaci da je taj vodeci folikul od 23 mm pukao juce,e odmah sam pocela plakati cim mi je rekla jer odnos sam imala prekljuce ujutro jjooooooooooj boze pa toliko mi je sad tesko sto nismo muckali juce nemate pojma.....bas mi je tesko........

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1337
31.1.2011 19:56:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: caja 2

E CURE DA VAM SE JAVIM,sad sam dosla sa folikumetrije i ima zutog tijela sto znaci da je taj vodeci folikul od 23 mm pukao juce,e odmah sam pocela plakati cim mi je rekla jer odnos sam imala prekljuce ujutro jjooooooooooj boze pa toliko mi je sad tesko sto nismo muckali juce nemate pojma.....bas mi je tesko........

Pa dovoljno je i to sto ste imali odnos prekjuce..Mi navijamo...user posted image

(odgovor članu caja 2)
  Direktna veza do poruke: 1338
31.1.2011 21:01:26   
zenika
IZVORNA PORUKA: *Maki*

Evo ja posle pauze zbog HSG-a, krecem ovaj ciklus ponovo sa Klomifenom. To ce biti III ciklus kako pokusavamo sa klomifenom. Zenika, hajde sraga, idemo ponovo zajedno! user posted image

Naravno, zajedno u nove pobede user posted image user posted image saljem ti bubamaru za srecu user posted image
*Maki* a sta je HSG, jel to proveravanje prohodnosti jajnika? meni je ti predlozio ali se ja jako bojim jer mi je rekao da ce mi staviti kateter u matericu i ubrizgati neku tecnost, ako je to HSG...

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1339
31.1.2011 21:04:19   
zenika

nemoj da ti je tesko, bice to sve u redu i ja navijam za tebe i  saljem i tebi user posted image za srecu user posted image

(odgovor članu caja 2)
Direktna veza do poruke: 1340
31.1.2011 23:29:39   
*Maki*
Zenika, jeste to je provera prohodnosti jajovoda, i nije uopste nista strasno kao sto pisu i kao sto izgleda user posted image Pogledaj u temi o HSG, tamo smo detaljno pisale o tom postupku. Kroz grlic materice se postavlja igla kroz koju se kasnije ubrizgava kontrast. To postavljanje igle malo boli, ali to je trenutan bol. Kada se ubrizgava kontrast u matericu ne boli nego osecaj je isti kao kada dobijes pa te onako malo muci ...nije to bol... Onda te uslikaju na skeneru, a i ti posmatras na monitoru kako kontrast ulazi u jajovode... Obavezno HSG radi u drzavnoj bolnici jer nije naivan postupak, i ne treba ti anestezija, mozda pitas lekara za neku tableticu ili inekciju protiv bolova ali stvarno nema potrebe. Kad se popravlja zub vise boli od HSG-a. Bar je takvo moje iskustvo, ali i iskustvo mnogih cura sa ovog foruma...
Uradi HSG da bi znala na cemu si.
Ljubim

< Poruku je uredio *Maki* -- 31.1.2011 23:30:38 >

(odgovor članu zenika)
Direktna veza do poruke: 1341
1.2.2011 13:22:53   
mia.ivana
Stigla glupauser posted image !! Luda samuser posted image user posted image Sad opet sve ponovo! Maki i caja zelim vam svu srecu da vam uspijeuser posted image
Maki kada si poslana na HSG i kolika je pauza nakon toga???

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1342
1.2.2011 14:23:21   
*Maki*
Radjeno mi je 12 januara. Nema pauze, Dr nam je rekao da imamo odnose par dana kasnije kad su mi bili plodni dani. Budite malo pazljiviji da te ne boli...mada se sve vrati u normalu par dana posle HSG-a. Na zalost nismo uspeli i sad idemo opet sa klomifenom. Ako ne uspemo za par meseci, verovatno je naredna opcija vantelesna

Direktna veza do poruke: 1343
1.2.2011 15:51:25   
caja 2
cao cure,da vam javim da sam imala odnos i sinoc al dal je to kasno,pitaj boga.....procitala sam da mi je u nalazu juce napisala lutealna faza e sad sta znaci to???citala sam po internetu al niko nije objasnio da sav narod razumije neznam konkretno sta je to???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1344
1.2.2011 16:01:29   
Ana RR
Caja, možda ti pomogne ova tema KLIK.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu caja 2)
Direktna veza do poruke: 1345
1.2.2011 17:09:09   
mejvis

cao cure,da vam javim da sam imala odnos i sinoc al dal je to kasno,pitaj boga.....procitala sam da mi je u nalazu juce napisala lutealna faza e sad sta znaci to???citala sam po internetu al niko nije objasnio da sav narod razumije neznam konkretno sta je to???user posted image user posted image user posted image

Lutealna faza je faza nakon ovulacije i traje do pojave menstruacije.
Ciklus žene ima 4 faze:
1. Folikularna: Dolazi do rasta folikula u kome je jajna ćelija (ili više)
2. Ovulacija: dolazi do pucanja folikula i oslobadjanja jajne ćelije
3.Lutealna faza: Zove se i progesteronska faza i traje od ovulacije do menstruacije
4. Menstruacija

Odnos je najsigurnije imati pre ovulacije 1-2 dana ili za vreme ovulacije. Nakon ovulacije jajna ćelija se u jajovodu zadržava 24h (ima i drugih podataka) a samo u jajovodu moguća je oplodnja.

(odgovor članu caja 2)
Direktna veza do poruke: 1346
1.2.2011 17:16:42   
hanka
pokusala sam otvoriti temu za moj slucaj pa nisam uspela ne znam iz kog razloga
Imam puno pitanja a nisam nasla situaciju slicnu mojoj pa ako moze
U braku sam vec 4 god i jos uvek nemam dece i ne znam sta da radim i mislimuser posted image

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 1347
1.2.2011 17:19:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: hanka

pokusala sam otvoriti temu za moj slucaj pa nisam uspela ne znam iz kog razloga
Imam puno pitanja a nisam nasla situaciju slicnu mojoj pa ako moze
U braku sam vec 4 god i jos uvek nemam dece i ne znam sta da radim i mislimuser posted image

Dobrodosla Hankauser posted image U cemu je problem???Postoji mnogo tema koje pokrivaju podrucje neplodnosti...

(odgovor članu hanka)
  Direktna veza do poruke: 1348
1.2.2011 17:23:30   
Ana RR
Hanka, imamo mnogo tema tako da se možeš u nekoj pronaći. Možeš uvek pisati i u temi čekamo dve crtice.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 1349
1.2.2011 17:28:58   
hanka
imala sam spontani pre dve god i uradila sve potrbne analize koje su bile ok.Lekari su se uglavnom vadili da je trebalo uraditi i patologiju ploda da bi se doslo do uzroka desilo se u inostranstvu.Savetovali da napravimo pauzu 3-6 meseci i pocnemo ispocetka.Otisla sam na kontrolni pregled a onda su se pojavili sa raznoraznim teorijama.Uradila sam test na trombofiliju,kao i sve osnovne testove za bakterije i viruse,briseve sve je ok."Osim" estradiola koji je 0,1 a trebalo bi 1800 za vreme ovulacije sve je u redu.Niko se nije pozabavio uzrokom vec su predlozili kljukanje hormonima bez uradjenog hsg i sd kome verovati?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here