|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zlopamtilo
18.7.2009 10:57:58   
mamanp
Jesam i to veliko zlopamtilo. I posle nekoliko godina cu nekom reci: "A secas li se ti kad....", a osvetu cuvam za najpovoljniji trenutak.

Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 26
3.9.2009 12:42:25   
magnetic
Ja imam osobinu koju uopste ne volim,u stanju sam da trpim,trpim,trpim i cutim,cutim,cutim i samo odjednom puknem i tada bljujem vatru i zavrsavam sa tom osobom za sva vremena.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu mamanp)
Direktna veza do poruke: 27
3.9.2009 12:52:22   
viking
Ja nisam, mislim da ne ih mogla da živim tako... Ili smo dobri ili nismo, nema šta da udaram pluseve i minuse, preračunavam, čekam trenutak za osvetu, imam važnije stvari u životu.
Ako mi nešto smeta, raspravim to pa ili idemo dalje ili ne. Nema šta tu da se pamti. To vidim kao nepotrebno opterećivanje međuljudskih odnosa (a i sebe same).

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 28
3.9.2009 12:53:55   
gagana83
IZVORNA PORUKA: magnetic

Ja imam osobinu koju uopste ne volim,u stanju sam da trpim,trpim,trpim i cutim,cutim,cutim i samo odjednom puknem i tada bljujem vatru i zavrsavam sa tom osobom za sva vremena.

Potpisujem!

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 29
3.9.2009 12:59:12   
Anoniman
Ako sam u stanju nesto da oprostim, onda i zaboravim. Ako nesto ne oprostim, onda sa tom osobom vise nemam sta da pricam, tako da ne zaboravim dogadjaj nego osobu. Jednom ili dva puta mi se desilo da dobijem zelju nekome da se osvetim, ali me je to, sva sreca, brzo proslo. Puno sam oprostila, isto toliko nisam. Ljudski je gresiti i svako zasluzuje, ako ne trecu, makar drugu sansu, koju pruzam bez rezerve.

(odgovor članu gagana83)
  Direktna veza do poruke: 30
4.9.2009 9:58:50   
bonita
ja nisam uopte zlopamtilo,i mogu sve prastati,a i to nekada ne valja jer opet na kraju sam ispadnes magarac.
U poslednje vreme sam valjda nesto malo naucila,bar da neke lose osobe drzim po strani,da se ne druzim.Samo ponekad zdravo i kako si.....

< Poruku je uredio bonita -- 4.9.2009 9:59:18 >

verujem u ljubav za celi zivot

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 31
4.9.2009 10:09:45   
Rivana
Ja nisam zlopamtilo odavno sam vec oprostila neke gluposti zivot je previse kratak da bi se inatili i pamtili ako nam je neko nesto lose uradio, a i do sada jos nikada me niko nije toliko povredio da bi to pamtila. Evo sad ne mogu ni da setim.....

(odgovor članu bonita)
Direktna veza do poruke: 32
20.4.2010 23:53:05   
Anoniman
Jesam, a vracam duplo!

(odgovor članu Rivana)
  Direktna veza do poruke: 33
21.4.2010 0:58:18   
sneza24

IZVORNA PORUKA: magnetic

I ja isto.A bas bih volela da to promenim kod sebe ali ne mogu.

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 34
21.4.2010 1:04:45   
Alexis79
Ja vala jesam zlopamtilo.

Sta cu imam slonovsko pamcenje.user posted image

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 35
17.5.2010 13:44:16   
buhla
jesam i ne ponosim se time... zato sto umem nekad da podsetim tu osobu sta je uradila ili rekla.
Koliko smo mi ustvari oprostili i da li smo oprostili, ako se vracamo na te situacije, pominjanjem istih!?

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 36
17.5.2010 16:46:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Rivana

Ja nisam zlopamtilo odavno sam vec oprostila neke gluposti zivot je previse kratak da bi se inatili i pamtili ako nam je neko nesto lose uradio, a i do sada jos nikada me niko nije toliko povredio da bi to pamtila. Evo sad ne mogu ni da setim.....

Isti slucaj! Lakse mi je da zaboravim nego da pamtim i nerviram se... Svi mi gresimo ponekad, i ljudi treba jedni drugima da oprastaju. Kada bi bilo tako sve bi bilo mnogo jednostavnije...

(odgovor članu Rivana)
  Direktna veza do poruke: 37
31.1.2011 11:09:09   
bebać
da...da ...jesam zlopamtilo....

lako praštam,idem dalje...ali automatski se mijenjam,prema toj osobi...ostajem na rezervi...i pamtim ono što je uradila...i to mi nekako uvijek klika u glaviuser posted image

da,i dodala bi da obično kontakt sa takvima prestane sam od sebe,baš zbog te rezerve....ne kaže se džaba''iskren razgovor zlata vredi''

< Poruku je uredio bebać -- 31.1.2011 11:23:22 >

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 38
31.1.2011 11:17:29   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: Nedja

Ako sam u stanju nesto da oprostim, onda i zaboravim. Ako nesto ne oprostim, onda sa tom osobom vise nemam sta da pricam, tako da ne zaboravim dogadjaj nego osobu. Jednom ili dva puta mi se desilo da dobijem zelju nekome da se osvetim, ali me je to, sva sreca, brzo proslo. Puno sam oprostila, isto toliko nisam. Ljudski je gresiti i svako zasluzuje, ako ne trecu, makar drugu sansu, koju pruzam bez rezerve.

ja evo isto ovako! user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 39
31.1.2011 11:18:28   
bebablue
IZVORNA PORUKA: bebać

da...da ...jesam zlopamtilo....

lako praštam,idem dalje...ali automatski se mijenjam,prema toj osobi...ostajem na rezervi...i pamtim ono što je uradila...i to mi nekako uvijek klika u glaviuser posted image

isto...user posted image

Emocija je teska bolest, izazvana izlivom srca u glavu!

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 40
31.1.2011 11:21:27   
Shishica
Uh.. i ja se istog momenta menjam i vise nikad ne budem ista..
Problem je sto nekad i zaboravim sve razloge, ali pamtim da ta osoba vise nije vredna mog srca..to dobro upamtim..tako da kad bi me pitali zasto..nekad ne bi znala sve da nabrojim...to je i nevazno. Sustina je bitna - ODBI user posted image

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu bebablue)
Direktna veza do poruke: 41
31.1.2011 11:23:09   
viking
Eh, što ja volim ovu Neđu! user posted image

IZVORNA PORUKA: Nedja

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 42
31.1.2011 11:24:23   
Lu
IZVORNA PORUKA: viking RR

Ja nisam, mislim da ne ih mogla da živim tako... Ili smo dobri ili nismo, nema šta da udaram pluseve i minuse, preračunavam, čekam trenutak za osvetu, imam važnije stvari u životu.
Ako mi nešto smeta, raspravim to pa ili idemo dalje ili ne. Nema šta tu da se pamti. To vidim kao nepotrebno opterećivanje međuljudskih odnosa (a i sebe same).

Takođeuser posted image
Ne zamaram se time!

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 43
31.1.2011 11:27:31   
Daca88
Uf,ja sam pre bila zlopamtilo na kvadratuser posted image Sada nisam,majčinstvo me je oplemenilouser posted image .

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 44
31.1.2011 11:29:41   
Shishica
Sa nekima moras ostati u nekom odnosu..da neku drugu dragu osobu ne povredis...
Jbg nekako smo komplikovani mi ljudi..

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 45
31.1.2011 14:40:53   
lanajelena
nisam....naučite me da budem,sve zaboravim za sat vremenauser posted image ...mozda ste i primetile na forumu bla,bla bla i onda sve okrenem na šalu user posted image

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 46
31.1.2011 14:46:45   
minavb
Jel?user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 47
31.1.2011 14:48:16   
lanajelena
user posted image ...user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 48
31.1.2011 14:50:40   
minavb
'sam te nasmejala?user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

Direktna veza do poruke: 49
31.1.2011 14:52:41   
Brana
IZVORNA PORUKA: lanajelena

nisam....naučite me da budem,sve zaboravim za sat vremenauser posted image ...mozda ste i primetile na forumu bla,bla bla i onda sve okrenem na šalu user posted image

isto!user posted image

Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here