|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: BOLNICKA DIJETA
29.1.2011 18:15:01   
SUPER MAMA
Ne iznosim vise na sto serpe i lonce pa vadim do besvesti user posted image vec lepo izvadim na tanjir koliko smatram da je normalno i to pojedem user posted image user posted image

E ovo je mnooogo pametno.user posted image user posted image user posted image user posted image
Da te pitam posto si drzala ovu dijetu, kad prestanes jel jedes normalno normano bez preterivanja i izbegavanje slatkise, jel tako?

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1126
29.1.2011 18:19:01   
dijana1*
Ako izdrzis do kraja organizam ce da se navikne na manju kolicinu hrane, uopste ne jedem vise slatkisa koliko sam jela, ujutro pojedem voce oko 13h dobar rucak, i posle toga neka manja vecerica i to je to. I jos sam uvela plivanje. Cilj mi je da skidam kilograme polako ali sigurno, ipak imam bebu od 8 meseci i ne smem da budem gladna i da se osecam malaksalo.

Meni je bio najgori 7 i 8 dan dijete a posle toga je bas bilo lako user posted image

(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 1127
29.1.2011 18:25:07   
SUPER MAMA
Svaka tebi cast.ja imam zelju a i pored vas ima d asmrsam.Imam veliki cilj, 20 kg ali polako moze se.
meni je prvi dan bio problem, imala sam cak i vrtoglavice.Verojatno adaptacija

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1128
29.1.2011 18:34:41   
dijana1*
Lakse je kada nas ima vise, da nije bilo ovih zenica verovatno ne bih izdrzala.
SM ja sam pocetkom juna imala 78 kg pre neki dan sam se merila i imala sam 65.5 a cilj mi je 59-60 kg do leta user posted image

Direktna veza do poruke: 1129
29.1.2011 18:35:43   
JMPM

IZVORNA PORUKA: nnaaddaa

Cini mi se da je Stefi rodjen pocetkom oktobra, onda bi ta slicica bila iz decembra 2009.

user posted image user posted image user posted image

Razjasnice nam JMPM kada dodje user posted image

user posted image Bravo Nado user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1130
29.1.2011 18:40:46   
Vika
Svaka čast žene! JMPM impresivnouser posted image  Kakoo sestro?

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 1131
29.1.2011 18:43:39   
indy_25
Joj sad cu da placem maloprije kod komsinice otisla po denijala i vidim vagu u hodniku kod nje i pitam je jel mogu da se izvagam. i izvagala se ja kad dvije kile vise to jest pokazalo mi je 58 a ujutru sam za 1kg laksa. ja joj kazem da njena vaga laze. Kaze ona meni da je njena tacna zato sto se vagala kod doktora neki dan i pokazalo joj je isto ko na njenoj. i zamolim je da mi posudi samo da vidim koja kako vaga. Kad stvarno moja mi vaga 56( 55 ujutro a njena 58 ( 57 ujutro).

Znaci imala sam cijelo vrijeme dvije kile vise user posted image user posted image user posted image  vidim ja nesto mi noge debeljuskaste a prije kad sam imala 55 nisu bile. Dijana i ja sam s tobom od ponedeljka.

Moja vaga je prava lazljivica moracu da kupim novu.

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 1132
29.1.2011 18:59:34   
SUPER MAMA

user posted image user posted image user posted image user posted image
indy nije strasno za 2 kg ali kupuj digitalnu vagu.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1133
29.1.2011 19:01:30   
SUPER MAMA
SM ja sam pocetkom juna imala 78 kg pre neki dan sam se merila i imala sam 65.5 a cilj mi je 59-60 kg do leta user posted image

Ja ne smem da kazem kolko imamuser posted image user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1134
29.1.2011 19:09:13   
indy_25
IZVORNA PORUKA: SUPER MAMA

user posted image user posted image user posted image user posted image
indy nije strasno za 2 kg ali kupuj digitalnu vagu.

Imam draga digitalnu stara je 4 g pa mozda zato nemam pojma sta joj je kupicu novu user posted image

Direktna veza do poruke: 1135
29.1.2011 22:02:26   
sneza24
Hvala vam zene. user posted image
Kad cete novi krug?
Ako cete sad od ovog ponedeljka ja ne mogu tek sam zavrsila sa dijetom.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1136
30.1.2011 19:00:56   
tijana86
E zenskice ja od sutra opet ! A ova nekoliko dana sam jela bukvalno samo da prezivim i VAGA SE POMERA !!!!!!!!user posted image JUPIIIIIIIIIIIIII! user posted image KAKO STE VI?

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1137
30.1.2011 20:47:19   
SUPER MAMA
Devojke evo mene jedem jabukuuser posted image user posted image user posted image
Dijeta odlicno napreduje.
Recite mi kad se zavrsi dijeta kolko dana traje pauza?

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 1138
30.1.2011 21:06:54   
indy_25
15 dana traje pauza

Direktna veza do poruke: 1139
30.1.2011 21:09:20   
SUPER MAMA
Uuuuuuu dugo.jel moze 5 ili 10 dana?user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1140
30.1.2011 21:25:16   
Olga75
SM ja planiram ponovo na dijetu od sledeceg ponedeljka , znaci bice oko desetak dana pauze ali cu prvo da prekontrolisem secer i krvi i holesterol za svaki slucaj .
Inace mi jako prija sto sam skinula par kila , manje hrcem nocu i ne skace mi pritisak user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 1141
30.1.2011 21:32:10   
SUPER MAMA
Pa i ja sma mislila za 10 dana da je ponovim.Plasim se da ne vratim kilazuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1142
30.1.2011 21:32:28   
JMPM
Bas mi je drago Olga da osetis pozitivne promene user posted image .Puno ce nas ponovo na dijetu isti dan,jedva cekam user posted image
SM ti ako hoces budi 5 dana na dijeti,pa od ponedeljka zajedno sa svima nama,da se podsecamo sta jedemo koji dan user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1143
30.1.2011 21:35:28   
SUPER MAMA
Pa meni sutra je 5 dan, jos da nastavim sa vama....
Bice zanimljivouser posted image user posted image user posted image user posted image
Ja se osecam mnoogo lagano.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 1144
   [Obrisana poruka]
30.1.2011 21:35:32   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu JMPM)
  Direktna veza do poruke: 1145
30.1.2011 21:55:03   
Brana
Sta ce tebi dijeta kada si mrsava?user posted image

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 1146
   [Obrisana poruka]
30.1.2011 22:00:20   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Brana)
  Direktna veza do poruke: 1147
30.1.2011 23:25:42   
dijana1*
Gagi upoznala sam te u suknjici i ti si super, noge su ti user posted image
Bezi odavde ovo je tema za debele user posted image

Zene jel krecemo od sutra, sledeceg ponedeljka ili od prvog u mesecu user posted image

Ja vec tri dana idem na plivanje i super se osecam, stomak mi se bas smanjio, ima jos dosta toga da se skine ali je mnogo bolje user posted image

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 1148
31.1.2011 10:18:56   
marince1
Od danas sam zvanicno na ovoj dijeti,nema zabusavanja

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1149
31.1.2011 10:21:13   
SUPER MAMA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo napred.Ja sam za sada zadovoljna.

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here