|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: BOLNICKA DIJETA
28.1.2011 11:29:50   
JMPM
Otvoricemo novu user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1076
28.1.2011 11:29:57   
Ana RR
Ja nisam ništa loše rekla o ovoj dijeti, iako mislim da je jako rigorozna. Mada, za mene koja nikad nisam držala dijetu, sve su takve jer me plaše posledice. Čini mi se da je neka cura skoro napisala da joj se od ove dijete poremetio ciklus, e to su stvari kojih se ja plašim.

A našalila sam se samo zbog naziva dijete, mala igra reči, ništa više.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 1077
28.1.2011 11:31:03   
dijana1*
user posted image sve ok

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1078
28.1.2011 11:33:12   
Olga75
Pre svake dijete najbolje je uraditi ks i konsultovati se sa dr ( znam kakvo je misljenje vecine o lekarime ) i ukoliko se pojavi bilo sta neobicno : znojenje , malaksalost , lupanje srca , vrtoglavica odmah sa dijetom treba prestati , ponoviti ks i proveriti TA

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1079
28.1.2011 11:34:01   
Jeca*
ili lepo u startu legnes u bolnicu na 15 dana dok traje dijeta i ako ti pozli na pravom si mestu user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1080
28.1.2011 11:34:28   
indy_25
ja sam radila krvnu sliku poslije dijete ali ne zbog dijete nego zbog nekih drugih stvari i bila mi je odlicna sve perfektno.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1081
28.1.2011 11:35:53   
dijana1*
Ja sam zdrava iz topa da pucaju ne mogu mi nista user posted image
U zadnjih 6 meseci 5 puta sam vadila krv za svasta nesto user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1082
28.1.2011 11:38:20   
Olga75
ja samo kazem user posted image
posto mi cesto pada secer a imam i esencijalnu hipertenziju , ceo krug dijete sam izdrzala bez problema jedno sto sam sve namirnice jela sa razmakom . Znaci nisam odjednom pojela narandzu , dvopek i kiselo mleko nego sam pravila pauzu po sat - sat ipo .

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1083
28.1.2011 11:40:20   
dijana1*
Olga tako sam i ja i uopste mi nije bilo tesko.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1084
28.1.2011 11:43:25   
indy_25
Gledam sad slike od JMPM koja transformacija covjece tako je i kod mene bilo. Ne mogu da vjerujem, kako covjek moze nesto kad hoce user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1085
28.1.2011 11:47:59   
JMPM
IZVORNA PORUKA: indy_25

Gledam sad slike od JMPM koja transformacija covjece tako je i kod mene bilo. Ne mogu da vjerujem, kako covjek moze nesto kad hoce user posted image
user posted image user posted image user posted image  Ninja turtles user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1086
28.1.2011 11:52:23   
bratzz
I ja morma da pohvalim JMPM,odlicno izgledas user posted image
I Indi naravnouser posted image

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 1087
28.1.2011 11:53:46   
indy_25
Hvala draga a gledala sam i tvoje slike na fb kako si prije bila mrsavica user posted image .

(odgovor članu bratzz)
Direktna veza do poruke: 1088
28.1.2011 11:54:12   
SUPER MAMA
JMPM ajde bre stavi sliku pre i posle, da nam das elang da nastavimo.user posted image

(odgovor članu bratzz)
Direktna veza do poruke: 1089
28.1.2011 14:17:50   
tijana86
Hocu i ja da vidim te slike!

(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 1090
28.1.2011 15:03:33   
aleksandraz
Samo da vam javim da danas mi je 12 dan i vec sam 6 kg dole user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Alli sam gladna......Vec pocinje da bude vidljivo.

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 1091
28.1.2011 15:06:55   
indy_25
IZVORNA PORUKA: aleksandraz

Samo da vam javim da danas mi je 12 dan i vec sam 6 kg dole user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Alli sam gladna......Vec pocinje da bude vidljivo.

Bravo samo jos tri dana ti je ostalo.

(odgovor članu aleksandraz)
Direktna veza do poruke: 1092
28.1.2011 15:10:38   
aleksandraz
Da da ali produzicu dalje jel to nece biti mija zeljena kilaza.Izvrticu jao dva tri kruga

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1093
28.1.2011 15:12:00   
indy_25
hej aleksandraz ne smijes d aje drzis duze od 15 dana napravi pauzu pa onda kreni ponovo au toj pauzi gledaj da jedes sto manje hljeba i slatkisa i samo jedi povrca i mesa.

(odgovor članu aleksandraz)
Direktna veza do poruke: 1094
28.1.2011 15:13:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ribizla

Devojke,jel treba jos nesto da znam osim jelovnika i izmena tipa pavlaka-sir-jogurt,narandza-mandarina? Drzi se 15 dana pa 15 dana pauza,tokom te pauze da li se isto kontrolise ishrana ili ne?
Napisite mi ako imate vremena sta jos treba da uradimuser posted image

Indy ,kad si vec tu ,jel imas jos neki savet , rekose mi da se tebi obratim user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1095
28.1.2011 15:19:09   
aleksandraz
IZVORNA PORUKA: indy_25

hej aleksandraz ne smijes d aje drzis duze od 15 dana napravi pauzu pa onda kreni ponovo au toj pauzi gledaj da jedes sto manje hljeba i slatkisa i samo jedi povrca i mesa.

ok to znam napravicu neki dan pauze ali da ti kazem pravo ovaj rezim na ishrane mi nekako odgovara i mislim da mi nece biti neki problem.Jer kada sam je pocela prvo sam pocela 5 dana pa onda dva dana pauze i sada pocinjem oni dani kada je 3x5 jer ova dijeta pred da ja vidim da je oma ovde,mene mi ja dade dr.Zan Mitrev kardiohirurg e sada ono sto se jede je sve isto samo denovite ne se isti.Znaci vi imate ukupno 15 dena a ja 22.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1096
28.1.2011 15:23:29   
indy_25

Devojke,jel treba jos nesto da znam osim jelovnika i izmena tipa pavlaka-sir-jogurt,narandza-mandarina? Drzi se 15 dana pa 15 dana pauza,tokom te pauze da li se isto kontrolise ishrana ili ne?
Napisite mi ako imate vremena sta jos treba da uradimuser posted image

Pa to je to ribizla sto si napisala jedino ako imas neko konkretno pitanje ako budem znala odgovor user posted image .

I uostalom sta ces ti da mrsas pa vidjela sam te na slikama ti si bas mrsava.

Indy ,kad si vec tu ,jel imas jos neki savet , rekose mi da se tebi obratim user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1097
28.1.2011 15:24:25   
indy_25
Opet sam pogresno citirala stalno nekud zurim pa ne gledam u ekran user posted image . Ribizlice skontaces gdje sam ja pisala user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1098
28.1.2011 15:34:03   
Anoniman
Ma mislila sam da nesto ne pogresim kad krenem user posted image
Jos gajim stomacinu ide mi na zivce ,pa sad gledam sta mogu da uradim da to nestane user posted image Jos dojim necu drzati sad dijetu ali hocu da se pripremim user posted image
Hvala ti

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 1099
28.1.2011 15:58:47   
NadaR
Ja sam juce zavrsila dijetu .

- 5,5 kg user posted image user posted image user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here