*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: impulsivna Poštovane čekalice, ako se i malo razumete u astrologiju,procenite iz svoje natalne karte kako vam je postavljeno pitanje materinstva,broja i pola dece uz malo truda i nekih informacija koje ću podeliti sa vama.Istražujući,zaboravićete da motrite gde vas je žignulo i da li vas je preseklo i sa koje strane:)) Ovo ima zabavni karakter,ali neki aspekti su školski primeri onoga što se zaista dešava u životu.To znam iz svoje prakse. IZVORNA PORUKA: Crvenkapa85 koji su podaci potrebni..... 09.04.1985 01:25 zrenjanin IZVORNA PORUKA: impulsivna Crvenkapice,moram da dam još neka objašnjenja.Cilj je da same sebi analizirate natal uz moje instrukcije.U suprotnom,ja bih danonoćno odgovarala na pitanja IZVORNA PORUKA: impulsivna Pročitaj pažljivo prvi post.Nužno je da znaš bar kako izgleda astrološka mapa. IZVORNA PORUKA: impulsivna Natalna karta ima 12 polja.Peto polje je zaduženo za decu.Bitan je i vladar 5.polja,Merkur,Venera,znak Lava i znak Blizanci.Takođe je bitno 4.polje,tzv.kolevka,zatim 8.polje i 11.polje.Mesec opisuje trudnu ženu i samu trudnoću kao i matericu.Ako su u 5.polju Uran,Pluton ili Mars,može da dođe do pobačaja(namernog ili spontanog).Neplodnost je obično predstavljena lošim aspektom Saturna i Venere. Osmo polje govori o porođaju.Od aspekata koje gradi Merkur,zavisi broj dece,mada ima još pokazatelja za to. Peto polje govori o prvom detetu,ali i o deci uopšte,a svaka druga kuća o svakom narednom detetu.Dakle,7.o drugom,9.o trećem itd.Mesec u 5.polju,ako je solidno aspektovan,donosi brojno potomstvo. IZVORNA PORUKA: Mishica 77 A gde ja to da vidim? IZVORNA PORUKA: impulsivna Ovo je samo početak kojim startujemo prepoznavanje našeg astrološkog koda. Svoju natalnu kartu možete npr.kreirati na sajtu www.astro.com. IZVORNA PORUKA: impulsivna Evo jednog objašnjenja: Ako se na vrhu prvog polja tj.na podznaku nađe znak Jarca,to govori da osoba kroz ostvarivanje svojih ciljeva i ambicija biva zadovoljna.Kada govorimo o deci ovo nije baš sjajan znak,jer je vladar Jarca planeta Saturn,a Saturn je mitološki jeo svoju decu,pa za ovu osobu ovo može biti problem.Međutim,ako je saturn u tom slučaju u Vagi priča ide u dobrom smeru. IZVORNA PORUKA: Crvenkapa85 ja se tamo i ne snalazim najbolje,jel mog initRTE('rteimages/', 'rtecss/', 'upfiles/5.css', false);@import "rtecss/rte.css"; writeRichText('body1', '', '', 540, 200, true, false, 'UTF-8', false, 'false'); u ja to da uradiom u programu vision???? IZVORNA PORUKA: ivaj impulsivna,pozdrav 'koleginice' Astrologijom se bavim godinama,onako pomalo amaterski. Ne znam koliko ce ti ovo biti uspesno sto si zamislila Mislim da ce se mnogi samo zbuniti ili preplasiti bespotrebno,nije tako lako tumaciti natalnu kartu.Naravno,ne mislim nista lose,to je samo neko moje misljenje.I sama drugima mogu da tumacim ali sebi ne mogu jer sam pristrasna. U stvari probaj,pa cemo videti kako ce ici.Mene bas interesuje IZVORNA PORUKA: impulsivna Astrologija se uči čitavog života.Hvala ti na podršci.Dok ne pokušam,neću znati koliko ću uspeti.Slažem se da je potrebno ogromno znanje,ali neka se zabave...Sve je to život.Verujem da ima onih koji su već u materiji,i od njih očekujem da će uspeti.