|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: BOLNICKA DIJETA
14.1.2011 11:27:39   
Olga75
Mihi , popij vode , ja to radim i stalno prebirm kako bi mi sad dobro leglo kad bih pojela npr burek user posted image i

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 451
14.1.2011 11:28:24   
mihi
A jel smema bar kiselu OLga, onu  manje gaziranu?

E da i ovi nađoh
Nakon 5 dana se izgubi 2,5-5 kg. Dijeta se ponavlja još 2 puta i za to vreme možete izgubiti do 15 kg koji se neće vratiti ako jedete normalno. Osim što svakog ponedeljka jedete sledeće:

doručak: jedna čaša soka od limuna bez šećera.
ručak: jedna jabuka i jedan dvopek
večera: jedno kuvano jaje, jedan paradajz i jedan dvopek.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 452
14.1.2011 11:31:03   
Olga75
Mislim da mozes onu sa manje Na , zbog bubrega i vezivanja vode , iskreno ja obozavam gaziranu vodu , ma pila bih i soda -vodu samo zbog CO2 user posted image

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 453
14.1.2011 11:34:21   
JMPM
Bilo sta gazirano nije preporucljivo u dijetama.Ja nikako ne pijem gazirano tako da mi nista nije problem.
Mihi,ja jedem kiselis iz tursije,krastavac i karfiol.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 454
14.1.2011 11:37:19   
lanajelena
Mislim da kisela ne skodi u ovoj djeti...jer ova djeta nije preporucljiva bas zbog bubrega tako da kisela samo potpomaze rad (sad sam se nasuketala ali ajd da kazemuser posted image )

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 455
14.1.2011 11:40:55   
mihi
Kad se uvece probudim gladna, stavim vodu ili čaj pored kreveta i čim otvorim oči uzmem flašu, popijem i nastavim da spavam. Ja sam gladna samo od 18h do 02 ili 3 ujutru. Kada sam radila doktorat 3 ili 4 godine, samo noću ja sam u to vreme jedino jela i eto sada navike koje ne mogu da se oslobodim, Iz sna me probudi glad.

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 456
14.1.2011 11:41:36   
mihi
Lanajelenauser posted image user posted image .

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 457
14.1.2011 11:44:12   
lanajelena
Ja se ubih od vode...Komp-WC,WC-Komp user posted image

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 458
14.1.2011 12:03:57   
NadaR

IZVORNA PORUKA: mihi

A jel može da se zameni salata krastavcem npr?

Ja sam sinoc jela sarenu salatu , nema ovdje kod nas paradajiza a nije mi se dalo spremati da idem negdje dalje user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 459
14.1.2011 12:04:37   
NadaR

IZVORNA PORUKA: lanajelena

user posted image isto , popih vec litar ipo

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

Direktna veza do poruke: 460
14.1.2011 12:05:38   
JMPM
IZVORNA PORUKA: nnaaddaa

user posted image isto , popih vec litar ipo
Bravo zeneeeeee user posted image !I ja trcim u wc svaki cas,pocece da mi naplacuju vodu na poslu user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 461
14.1.2011 12:06:15   
mihi
E Nado a i da ga ima odvratan je kupiću čeri paradjz (onaj mali, mnogo je ukusniji od običnog, ali njega nema svuda).

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 462
14.1.2011 12:11:27   
Olga75
ja pijem i kirkolinu user posted image i proracunavam pa kako ispadne user posted image
zimi je sve sveze povrce vodenasto user posted image ja sam danas jela sargarepu , samo mi ona ima neki ukus

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 463
14.1.2011 12:15:34   
mihi
Sta je Kirkolina, čaj ili?

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 464
14.1.2011 12:18:30   
JMPM
Da,caj.

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 465
14.1.2011 12:19:36   
lenaa
Ja sam rekla da necu da drzim dijetu jer dojim i sinoc sam vecerala ali pre 5 sati (rucak je bio oko 12) i jela sam nekog mesa bez hleba i 3 paradajza i jutros sam imala pola kile manje nego juce

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 466
14.1.2011 12:20:54   
lenaa
a mogu i da vam napisem sta sam juce sve pojela i popila i stvarno mislim da je to dovoljno posto dojim
Nocas sam opet imala vise mleka iako je beba sisala na 3 sata i jutros imam opet vise mleka

< Poruku je uredio lenaa -- 14.1.2011 12:21:52 >

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 467
14.1.2011 12:21:04   
lanajelena
Opa zenskauser posted image ...i ja se bolje osecam tj lakse ali nemam vagu

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 468
14.1.2011 12:24:05   
lenaa
LanaJelena ja sam srecna jer sm opet dovoljno jela (inace se prejedem uvek) tako da bebi nece skoditi. Ne znam mozda ima neke veze i sto popijem puno caja(juce skoro 2l caja, i oko 500ml mleka i jos 300 ml nekog napitka za dojilje)

Direktna veza do poruke: 469
14.1.2011 12:25:08   
lenaa
Cak sam pojela juce i 2 ili 3 kinder mlecne cokoladice one kao tako tortice
Za rucak je mm pojeo manje od mene user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 470
14.1.2011 12:27:48   
lenaa
i usla sam u jedne stare farmerice user posted image user posted image user posted image mada kipe na meni user posted image user posted image user posted image , sad samo da postignem tezinu da udjem i u onih ostalih 50 user posted image user posted image user posted image . Sada imam tacno 70 kg jos 2 kila i bicu na kilazi od pre trudnoce a inace sam 1,74 visoka

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 471
14.1.2011 12:28:14   
Trbica
5 dan. Pocela sam juce i vijacu da skacem. Uvece sam popila casu vina, jbga. Ajmo zenske i srecna vam NG!!!

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 472
14.1.2011 12:28:46   
Olga75
Lenaa , otici ci sav visak ne brini user posted image

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 473
14.1.2011 12:29:57   
JMPM

Opa zenskauser posted image ...i ja se bolje osecam tj lakse ali nemam vagu
Kad ti je rodjos da ti kupim vagu user posted image ?

Direktna veza do poruke: 474
14.1.2011 12:30:59   
lenaa
juhuuuuu ja ne gladujem a mrsavim user posted image user posted image user posted image joj zenice skakala bih od srece, izgleda je samo bila poenta kod mene da se ne prejedam user posted image user posted image user posted image . Ja za rucak pojedem supu, dve purece snicle dinstane dva sata na malo ulja, povrca po zelji i tanjir makarona i naravno napravim lepi sosic user posted image

(odgovor članu Trbica)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here