Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 13.10.2010 22:51:21
|
|
|
|
New Mom
|
Dusho, dobrodošla! Ako se nisi još prijavila -> Spisak RR trudnica Mislim da ti ova tema može pomoći u vezi bradavica-> KLIK Za Višegradsku ti neko iz BG mora odgovoriti.
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 13.10.2010 22:52:47
|
|
|
|
Dusha
|
Hvaaala
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 28.11.2010 20:40:33
|
|
|
|
isidora88
|
koliko toalet papira da ponesem u betaniju? koliko pakovanje onog asepsola da kupim?(ne znam da li sam dobro napisala naziv)
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 28.11.2010 20:43:46
|
|
|
|
Anoniman
|
A što asepsol
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 28.11.2010 20:45:38
|
|
|
|
isidora88
|
za ciscenje wc solje i tus kabine,imam jako osetljivu kozu i ne bih neku infekciju da navucem a jos sam i jako gadljiva
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 28.11.2010 20:47:06
|
|
|
|
isidora88
|
bubo imas pp
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 28.11.2010 20:50:25
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 za ciscenje wc solje i tus kabine,imam jako osetljivu kozu i ne bih neku infekciju da navucem a jos sam i jako gadljiva Aha ... Pa dobro , mada sumnjam da ćeš posle porođaja imati vremena , snage i živaca da vršiš deratizaciju i dezinsekciju Betanije Ponesi ti ipak , pa sa srećom ... A wc papira - nek ti donesu kad ti zafali
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 28.11.2010 21:08:04
|
|
|
|
minnica
|
Јa sam nosila i redovan toalet papir i papirne ubruse. Po rolnu od oba. Ubrusi dobro dođu u razne svrhe.
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 28.11.2010 21:12:40
|
|
|
|
isidora88
|
ja cu poneti 2 rolne toalet papira i jedno pakovanje salveta ili ubrusa ne znam samo koliko pakovanje asepsola da kupim
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 28.11.2010 21:14:32
|
|
|
|
minnica
|
Mi smo imali u sobi asepsol. Kupi malo pakovanje. Može ti svakako neko doneti ako potrošiš.
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 29.11.2010 10:52:06
|
|
|
|
mejvis
|
U narodnom frontu imaju sredstvo za dezinfekciju u svakoj sobi....a i uvek možete pozvati sestru da vam nešto denzifikuje... Moje mišljenje je - što manje u porodilište to bolje, nažalost, naučila sam na ličnom primeru.
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 29.11.2010 14:39:28
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 koliko toalet papira da ponesem u betaniju? koliko pakovanje onog asepsola da kupim?(ne znam da li sam dobro napisala naziv) Ja sam potrošila 3 rolne wc papira, jer sam i oblagala šolju da bih mogla sesti, što kod klistira, tako i u sobi. Ubrusa sam ponela jednu pofdeblju rolnu, brzo se troši. Asepsol 1, sprej varijantu, naprskala tuš kod klistira i uostalom sve, kupatilo deliš sa najmanje još 3 žene, a nisu sve baš uvek baždarene po pitsanju higijene...
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 29.11.2010 14:40:53
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: mejvis U narodnom frontu imaju sredstvo za dezinfekciju u svakoj sobi....a i uvek možete pozvati sestru da vam nešto denzifikuje... Moje mišljenje je - što manje u porodilište to bolje, nažalost, naučila sam na ličnom primeru. I u betaniji ima sredstvo u svakoj sobi, manorapid ili tako nešto, za dezinfekciju ruku
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 7.1.2011 19:54:21
|
|
|
|
strahinja11
|
Nisam ni razmisljala o dezifekcionom sredstvu Da li je neohodno imati ga za Visegradsku? Ja sam mislila da je to sve cisto i dezinfikovano??? Hvala na odgovoru:)
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 9.1.2011 16:15:39
|
|
|
|
minna
|
Ja sam bila na odeljenju carskih rezova i tamo je bilo cisto, nije mi trebalo.
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 10.1.2011 12:08:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Tražim mrežicu za pupak i mrežaste uloške.... a u apoteci, ovde, me gledaju kao da sam im rekla dajte mi svemirski modulator za razgradnju i teleportaciju materije!!!
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 10.1.2011 12:12:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja ovde nisam nasla mrezaste gacice. Ni u jednoj apoteci nije bilo. Rado, to ti je kao kad sam ja trazila pumpicu, gledali me cudno.
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 10.1.2011 12:18:09
|
|
|
|
cicmil
|
Sanjice ja sam mrezaste gacice pronasla kod nas u DM-u, ne znam da li DM ima kod vas ako ne pogledaj u nekom drugom kozmetickom marketu.
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 10.1.2011 12:19:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kupila mi ih je sestra i donela. A, mi nemamo DM.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 10.1.2011 12:20:45 >
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 13.1.2011 17:23:24
|
|
|
|
SareniVrabac
|
Danas sam dobila u skolici spisak stvari potrebnih za porodiliste i tamo stoji da treba nosti vrecu za bebu.... jeste vi to nosile? meni deluje nepotrebno...
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 13.1.2011 17:26:06
|
|
|
|
Lilly*
|
Nemaš potrebe za njom, tako mala beba se ne rita
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 13.1.2011 17:28:52
|
|
|
|
New Mom
|
U Betaniji koriste tetra pelene koje si ponela kao džačić (mada ove nedelje kad sam bila tamo, videla sam da neke bebe imaju i štramplice dole).
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 13.1.2011 17:33:39
|
|
|
|
SareniVrabac
|
tako sam i mislila... al ajde da pitam iskusne... ako bude neophodno lako ce mi neko doneti
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 13.1.2011 17:36:59
|
|
|
|
New Mom
|
Pogledaj unazad malo, možda ti pomogne, ko je šta nosio od novosađanki. (moje je na 27.strani )
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 13.1.2011 17:44:31
|
|
|
|
SareniVrabac
|
to upravo radim... poredim spisak iz skolice i ono sto ste pisale pa cu napraviti neke izmene
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.