Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Na forumu BEBAC.COM smrtni slučaj 29.12.2010 12:03:59
|
|
|
|
JMPM
|
O Bozeeeeeee
|
|
|
|
RE: Na forumu BEBAC.COM smrtni slučaj 29.12.2010 12:04:20
|
|
|
|
aleksandrova
|
nemam reci
|
|
RE: Na forumu BEBAC.COM smrtni slučaj 29.12.2010 12:10:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Jaoj majko,opet ta jeza....... Neka joj je laka zemlja.
|
|
|
|
RE: Na forumu BEBAC.COM smrtni slučaj 29.12.2010 12:13:09
|
|
|
|
Rivana
|
Procitala sam na forumu, jako mi je zao zene, tuga....Sve mi se cini da su opet lekari zabrljali nesto.
|
|
|
|
RE: Na forumu BEBAC.COM smrtni slučaj 29.12.2010 12:16:53
|
|
|
|
Jeca*
|
pokusavam da nadjem na netu, ali nigde nema te vesti o boze kako mi je zao
|
|
RE: Na forumu BEBAC.COM smrtni slučaj 29.12.2010 12:19:08
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR pokusavam da nadjem na netu, ali nigde nema te vesti o boze kako mi je zao Nema na netu nigde i ja sam trazila. Uzasna tragedija, sta se ovo desava Boze dragi.
|
|
|
|
RE: Na forumu BEBAC.COM smrtni slučaj 29.12.2010 12:20:32
|
|
|
|
Malecka074
|
O, Boze! Tako tuzno...ostala sam bez teksta!
|
|
RE: Na forumu BEBAC.COM smrtni slučaj 29.12.2010 12:21:19
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Na forumu BEBAC.COM smrtni slučaj 29.12.2010 12:22:33
|
|
|
|
majared
|
Strašno
|
|
|
|
RE: Na forumu BEBAC.COM smrtni slučaj 29.12.2010 12:23:36
|
|
|
|
minavb
|
Jos kad sam procitala jedan njen posto neko vreme pre porodjaja, ljudi moji, kao da je znala.
|
|
RE: Na forumu BEBAC.COM smrtni slučaj 29.12.2010 12:30:46
|
|
|
|
dejana007
|
cula sam i ja. to se desilo u nisu. plakala sam ceo dan.
|
|
RE: Na forumu BEBAC.COM smrtni slučaj 29.12.2010 12:33:13
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: minavb Jos kad sam procitala jedan njen posto neko vreme pre porodjaja, ljudi moji, kao da je znala. A šta je napisala u tom postu?
|
|
RE: Na forumu BEBAC.COM smrtni slučaj 29.12.2010 12:37:04
|
|
|
|
minavb
|
Pisala kako su sve "gavrani oko nje"(tata joj je umro skoro pa su svi u crnini), kako su svi tuzni umesto da se raduju, kako jedva ceka da se sve zavrsi...ne znam tacno ali bas kao da je znala
|
|
RE: Na forumu BEBAC.COM smrtni slučaj 29.12.2010 12:41:31
|
|
|
|
Malecka074
|
Sad sam i ja citala neke njene postove...i isplakala se kao kisa...
|
|
RE: Na forumu BEBAC.COM smrtni slučaj 29.12.2010 12:42:18
|
|
|
|
Jele
|
Sva sam se naježila, kakva katastrofa, jadna žena Iskreno saučešće njenoj porodici...
|
|
|
|
RE: Na forumu BEBAC.COM smrtni slučaj 29.12.2010 12:43:58
|
|
|
|
Anoniman
|
E bože dragi tugo moja... Nek joj je pokoj duši.
|
|
|
|
RE: Na forumu BEBAC.COM smrtni slučaj 29.12.2010 12:53:23
|
|
|
|
caca81
|
Pročitala sam sve postove u temama koje su namenjene njoj i neke koje je ona pisala u temi Blizanačka trudnoća. To je strašno, šta nam Bog, sudbina priređuje. Moje saučešće porodici i Bojana, dušo počivaj u miru, gledaj svoje anđele sa neba, a oni ćete sigurno osetiti, pilići mali. Videla sam i slikice, prelepe bebice. Tugo moja...
|
|
|
|
RE: Na forumu BEBAC.COM smrtni slučaj 29.12.2010 12:56:04
|
|
|
|
dunja RR
|
Neka joj je pokoj duši
|
|
|
|
RE: Na forumu BEBAC.COM smrtni slučaj 29.12.2010 12:57:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne znam da li je ok ovo što sam uradila ali mislim da je vredno citata: '''' 5.12.2010, 06:59 Poruka #48 mama Bojana Grupa: Član Poruke: 1,525 Registrovan: 17.06.2010. Lokacija: Niš Hvala vam na recima saucesca i utehe. Podrska puno znaci. Zelim da podelim sa vama jos nesto. Posle tatine smrti shvatila sam koliko je zivot kratak i koliko smo krhki.Ne gubite vreme na gluposti nego iskoristite svaki sekund da voljenima pokazete koliko su voljeni. Prekasno se set_imo propustenih prilika. Ostala mi je od tate ljubav, da je dajem dalje kao pelcer. Zivot se ne vrti u krug nego ide dalje - cuvacemo bebice.'''' --------------------
< Poruku je uredio Rada T. -- 29.12.2010 12:58:40 >
|
|
|
|
RE: Na forumu BEBAC.COM smrtni slučaj 29.12.2010 12:58:47
|
|
|
|
Jeca*
|
saučešće porodici mnogo je tužno!!!
|
|
RE: Na forumu BEBAC.COM smrtni slučaj 29.12.2010 13:00:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Cime je to zasluzila dragi Boze Iskreno saucesce njenoj porodici....
|
|
|
|
RE: Na forumu BEBAC.COM smrtni slučaj 29.12.2010 13:14:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Da li je naša RR izjavila saučešće u ime svih nas sa foruma???
< Poruku je uredio Ana RR -- 10.1.2011 13:56:30 >
|
|
|
|
RE: Na forumu BEBAC.COM smrtni slučaj 29.12.2010 13:18:13
|
|
|
|
vonavoj
|
citam na bebac.com..i ne mogu da verujem!!
|
|
|
|
RE: Na forumu BEBAC.COM smrtni slučaj 29.12.2010 13:21:56
|
|
|
|
Jeca*
|
ja sam se potpuno sludela i uopste ne mogu da radim nemam nalog na bebacu i ne poznajem zene tamo, a ni pokojnu Bojanu, ali sam sad procitala njene postove i sad sam potpuno tuzna...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?