|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisana poruka]
27.7.2010 23:17:08   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Misica 3)
  Direktna veza do poruke: 251
   RE: Razvod braka
27.7.2010 23:18:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: gagi

IZVORNA PORUKA: Tashke

Moj je rođen u aprilu. user posted image
Onda je tvoj normalanuser posted image blago tebi.Kako vas dvoje posto si ti ovan a on bik?Ja sam jarac a on bikuser posted image

MM ima brata koji je majski bik, on je do *aja posesivan, ljubomoran, ma ja bih odlepila sa takvim tipom. user posted image

Ja ti draga nisam tipičan ovan, jesam tvrdoglava, ali nisam vođa. U realnom životu se ne svađam (to samo na RR user posted image ), inače ćutim, jednostavno, sa mnom se ne može svađati, naime, moj sagovornik drži monolog, a ja ga ignorišem. MM nije svađalica, zaista ima živce - svaka mu čast. Od kada smo zajedno pukao je dva puta svega, održao monolog (jer ja ćutim user posted image ), i gotovo. Tako da nemamo problema. user posted image (mislim, nekih ozbiljnih)

Draga, mislim da zbog izlazaka ne treba da se razvedeš. Dora je lepo napisala, po nekada kada je uveče tu poželim da je otišao. user posted image Brate mili, nit možeš gledati nešto normalno na TV, nit možeš leći na trosed, ma ništa normalno. user posted image

(odgovor članu Brisani korisnik)
  Direktna veza do poruke: 252
27.7.2010 23:19:14   
Misica 3
Uhhhh, malo mi je lakseuser posted image

(odgovor članu magde)
Direktna veza do poruke: 253
   [Obrisana poruka]
27.7.2010 23:20:21   
Brisani korisnik

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 254
27.7.2010 23:21:21   
gagana83
IZVORNA PORUKA: Dora

Epa Gagi,ti si pametna mlada zena,kad malo razmislis ne isplati se deci oduzeti zivot u porodici zbog glupih izlazaka. I mm uvece nije tu,mi drzimo kafe klub pa mu je to posao,ali mene bas briga. Kad uspavam decu ili legnem,ili kuliram uz tv,internet,imam vremena samo za sebe... ma,cesto kad je. kuci ja pozelim da nije,jednostavno,zaista mi treba vreme samo za sebe. Ako njemu to toliko znaci,pusti ga. Ne postoji savrsen brak. Svako moze naci razlog za svadju i razvod. Ja sam od mog odlazila tri puta a sad znam da nigde nije bolje. A pazi sta ti kazem,kad prestane to da ti smeta,on ce prestati da izlazi...
Ljubi te Dora

Apsolutno se slazem sa boldovanim.
Nikako nisam pristalica toga da treba posto poto ostati u braku,ali mislim da ovo nije valjan razlog za razvod.
Ako je inace dobar muz i otac,ako te postuje i voli a verujem da je tako,mislim da bi trebalo da se boris za svoj brak i svoju porodicu.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 255
27.7.2010 23:22:21   
Anoniman
Mani se ženo, misliš da neki novi ne bi izlazio? A još bi morala i da ga učiš nekim pravilima, a ovaj makar ta pravila zna. user posted image

Direktna veza do poruke: 256
   [Obrisana poruka]
27.7.2010 23:23:34   
Brisani korisnik

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 257
27.7.2010 23:26:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: gagi

IZVORNA PORUKA: Tashke

Mani se ženo, misliš da neki novi ne bi izlazio? A još bi morala i da ga učiš nekim pravilima, a ovaj makar ta pravila zna. user posted image
user posted image user posted image user posted image Tvoji savjeti su me bas podigli iz mrtvihuser posted image realna si sto jeste jeste.

Pa zamisli... user posted image
user posted image

Direktna veza do poruke: 258
   [Obrisana poruka]
27.7.2010 23:27:34   
Brisani korisnik

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 259
27.7.2010 23:37:23   
Dora
Mudro zboris Taso. Sad da moram traziti drugog ubila bih se.

Direktna veza do poruke: 260
27.7.2010 23:42:36   
Anoniman
Zamisli muku! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dora)
  Direktna veza do poruke: 261
15.10.2010 23:55:45   
mari mar
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 262
15.10.2010 23:56:23   
mari mar
imam pitanje da li neke stvari treba trpeti zbog dece

(odgovor članu mari mar)
Direktna veza do poruke: 263
15.10.2010 23:59:06   
Anoniman
Zavisi koje stvari ... 

(odgovor članu mari mar)
  Direktna veza do poruke: 264
16.10.2010 0:15:02   
liliana
Da, zavisi šta...

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 265
16.10.2010 0:44:50   
Mishica 77
Čim si na ovoj temi, predpostavljam da nije baš naivno.
Kao što kažu devojke, zavisi... mada lično nisam za neka trpljenja zarad dece.

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 266
26.12.2010 14:37:03   
tijana86
Imam jedno pitanje da li znate kome dete pripada prilikom razvoda , i kako se to odredjuje?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 267
26.12.2010 14:38:17   
indy_25
tebi naravno u svakom slucaju nista ti ne moze osim ako ima dokaze da si narkomanka ili nesto slicno a naravno da nisi. Ja sam se razvela i meni je pripalo dijete.

< Poruku je uredio indy_25 -- 26.12.2010 14:39:10 >

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 268
26.12.2010 14:39:49   
Anoniman
Majci dete pripada, samo u dva slucaja joj ne pripada, a to su ako ona to sama odbije ili ako ima problema sa narkoticima. Ovo su proverene informacije u sudu jer moja drugarica je imala slicnu situaciju kao ti user posted image

(odgovor članu tijana86)
  Direktna veza do poruke: 269
26.12.2010 14:42:07   
indy_25
bas mi je zao sto mislis na razvod ali po onome sto si pisala da ti iskreno kazem on tebe ne voli nimalo a sta ce ti covjek koji te ne voli nacices ti vec boljeg. Glavu gore nisi jedina.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 270
26.12.2010 19:59:13   
tijana86
Drage moje odmah bih ga ostavila kada bih znala da dete pripada meni, ali kada je bilo neke zezancije oko toga rekao mi je da ima advokata koji je mnoge kriminalce spasao zatvora i da nema sanse da dobijem dete. To me jedino u sustini zadrzava ovde!

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 271
26.12.2010 20:01:37   
Olga75
tijana , mislim da bi najbolje bilo da i ti konsultujes nekog advokata i centar za socijalni rad a mozda da obidjes neku od organizacija za zastitu zenskih prava one sigurno imaju dobru logistiku sto se toga tice. Raspitaj se verovatno u centru za socijalni rad znaju ko se u vasem gradu bavi takvim problemima

< Poruku je uredio olga75 -- 26.12.2010 20:03:44 >

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 272
26.12.2010 20:02:28   
Anoniman
Draga moja ni jedan advokat ne moze da utice na to, jer odluku donosi sudija, a ne advokat, slobodno se raspitaj, moja drugarica radila je u sudu i bas na razvodima, pa mi je ona i rekla informacije koje sam ti vec napisala user posted image

(odgovor članu tijana86)
  Direktna veza do poruke: 273
26.12.2010 20:09:13   
Maryna1
IZVORNA PORUKA: miljanaM

Draga moja ni jedan advokat ne moze da utice na to, jer odluku donosi sudija, a ne advokat, slobodno se raspitaj, moja drugarica radila je u sudu i bas na razvodima, pa mi je ona i rekla informacije koje sam ti vec napisala user posted image

mozda znas kako postoje stvar ako majka ne zaposlena i nema primanja?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 274
26.12.2010 20:12:43   
indy_25
ja nisam bila zaposlena pa je meni pripalo dijete on svakako placa alimentaciju.

(odgovor članu Maryna1)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here