Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 9.7.2010 11:16:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Zoka81 Volela bi da mogu opet da imam jednog idiota samo za jednom i onda cu stvarno da ga zaboravim, obecavam sama sebi ali znam da se to nece desiti. Ali samo jos jednom i nikad vise!!!! Uf , Zoko , ne staj mi na muku
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 9.7.2010 14:26:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena sa mm sam planirala samo jedno vece zadovoljstva kad ono vec 5 godina zajedno,dvoje dece Bubo, ženo već danima me prijatno iznenađuješ... Potpisujem . Kod mene je možda malo jača doza ali dobro...
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 9.7.2010 14:31:40
|
|
|
|
pepino
|
Nisam imala nikada i sto neki kazu,sad mi je zao,al proso brzi vozzzz!!! Jesam se samo sa dvojicom nesto muvala,pa posto iz odedjenih razloga nije islo nismo se smuvali,samo smo se ljubili i malo fackali!
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 9.7.2010 14:33:44
|
|
|
|
pepino
|
I Bubo zavidim ti,da znas!!!
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 9.7.2010 14:33:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja nikad neću da zaboravim kako me je jedan ludak kojem sam lepo rekla da samo hoću "zez bez obaveza" upoznao sa tetkom , čak smo i ručali kod nje , i posle 5 dana sretne mene ta tetka u Budvi sa jednim tipom koji nije bio njen sestrić Zlo , zlo i naopako ...
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 9.7.2010 14:38:31
|
|
|
|
Anoniman
|
ja nikad nisam imala ljubav (da, ljubav malo sutra pricamo o ljubavi) za jednu noc... a zelela sam kao mladja...
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 9.7.2010 14:39:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI ja nikad nisam imala ljubav (da, ljubav malo sutra pricamo o ljubavi) za jednu noc... a zelela sam kao mladja... Da, baš sam pomislila u sbei gde je tu ljubav ( a gde to vode...?) ...
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 9.7.2010 14:41:47
|
|
|
|
pepino
|
Pa dobro,ja sam skontala da se misli na ,,Sex na jednu noc,avantura,, tako nesto? Naravno da neko ne moze imati ljubav na jedno vece,ne voli se neko jedno vece i gotovooooo
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 9.7.2010 14:56:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Bogami, ja sam ih imala, ne puno, al taman koliko mi treba da mi to nikad vise nece nedostajati i nikad to vise necu pozeleti. No regrets, u svakom slucaju
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 9.12.2010 12:27:54
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 9.12.2010 12:31:45
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 9.12.2010 13:43:20
|
|
|
|
indy_25
|
AAAaaa i meni gagi isto tako drugi dan mislila sam i ja da ce reci kako sam laka al tu noc me bas bolilo briga za sve. A mislim da sam mu bila dobra u sexu pa me zato i ozenio ahahhaha A imala sam i prije njega jos mozda par njih tako za jednu noc.
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 9.12.2010 17:55:38
|
|
|
|
Shishica
|
Juuuu crna ja! A ja se udala odma za prvog
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 9.12.2010 20:33:28
|
|
|
|
Alexis79
|
Imala sam 'vatanje i ljubakanje na jednu noc ,ali sex nisam. Mada mi je sad malko zao kad se setim jednog finog i veoooma strpllivog tipa. Svasta smo radili cele noci i "spavali" u istom krevetu,tusirali se ....ali.... Bila sam mlada i glupa pa kao videce mi se negde Ali ono sto se nije desilo ocigledno nije ni trebalo da se desi
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 9.12.2010 23:19:17
|
|
|
|
Shishica
|
Svasta smo radili cele noci i "spavali" u istom krevetu,tusirali se ... Juuuuuuuuuuu i nista!?
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 9.12.2010 23:38:18
|
|
|
|
Alexis79
|
Pa kazem ja da je bio fin mladic. Ruke su radile svoje,jezici takodje ,ali konkretnog odnosa nije bilo. Meni je u glavi bila cinjenica da se nikad vise u zivotu necemo videti,razliciti kontinenti ,vera itd... A on je kaze bio odusevljen sto me je uopste sreo. Zvao me je cele sledece godine da dodjem,ili da se nadjemo na pola puta ili da makar ostanemo u kontaktu. Ali ja sam se zaljubila u sadasnjeg mm i to je bilo to.
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 9.12.2010 23:59:15
|
|
|
|
isidora88
|
nisam imala sex na vece ali poljubaca je bilo inace i ja sam sa mm spavala drugi dan i to sam se sva jadna kao otimala jedva sam docekala sex,zamalo prvo vece da mu dam ali sam glumila finocu
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 10.12.2010 9:29:34
|
|
|
|
jabudic
|
Ja nikad nisam imala sex za jednu noc, a ni zeljela, nisam ja iz te price, suvise sam stidljiva i suzdrzana, i ljubav je za mene jedini pokretac, treba nekog mnoooogo da volim da bih sa njim pozeljela sex... A mm, jadan... Sto se on namucio dok je docekao da se skinem puna 4 mjeseca, oci su mu iskakle od muke ali zato kad se skidoh... (Mirna i povucena dok sam obucena)
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 14.12.2010 12:10:01
|
|
|
|
caca81
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Juuuu crna ja! A ja se udala odma za prvog Takođe...
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 14.12.2010 12:12:04
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: caca81 IZVORNA PORUKA: Shishica Juuuu crna ja! A ja se udala odma za prvog Takođe... Pridruzujem se i volim ga najvise na svijetu P.S. Sta cu, moram kad ne znam za drugog
< Poruku je uredio jabudic -- 14.12.2010 12:13:59 >
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 14.12.2010 12:47:02
|
|
|
|
Olga75
|
Necu da pisem nista , samo cu dospeti na los glas
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 14.12.2010 12:48:07
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: olga75 Necu da pisem nista , samo cu dospeti na los glas Neces, Olga, domaci smo
|
|
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 14.12.2010 14:47:49
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Bogami, ja sam ih imala, ne puno, al taman koliko mi treba da mi to nikad vise nece nedostajati i nikad to vise necu pozeleti. No regrets, u svakom slucaju Takodje. Lepe uspomene.
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 14.12.2010 14:52:03
|
|
|
|
viking
|
Blago vama... Ja ni jednom. IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: Nedja Bogami, ja sam ih imala, ne puno, al taman koliko mi treba da mi to nikad vise nece nedostajati i nikad to vise necu pozeleti. No regrets, u svakom slucaju Takodje. Lepe uspomene.
|
|
RE: Ljubav za jednu noć 14.12.2010 15:48:02
|
|
|
|
minavb
|
Ih, nije valjda da nam zavidis?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?