|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Facebook
29.11.2010 13:31:25   
Olga75
indy , prijavi je

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 726
29.11.2010 14:10:45   
indy_25
Ma prijavila je ja odnosno blokirala ali napravi drugi profil ima cini mi se 100 profila. Jednom se predstavila u moju rodicu koja je isto iz Holandije i kao ona je psiholog i ako imam problema u braku da njoj pricam i da ce mi pomoci. I onda sam je pitala nesto u vezi Holandije sto nije znala a svako zna za kraljicin dan tako sam je i provalila.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 727
29.11.2010 14:15:03   
NadaR
  Uffff  Indy .. user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 728
29.11.2010 15:11:00   
Olga75
o , Boze , koja budala . Napravi fake profil i nek se drnda sa tim a za sebe onda neki sa nikom da ne provali budala da te ne mrcvari vise

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 729
29.11.2010 15:14:58   
Dada81
Kako im se samo da,to je čisto proganjanje.Pametno za gašenje profila,samo napravi tajni,ali pazi da opet preko prijatelja i rođaka,ne dođe do tebe,Indy.Stvarno je nezgodno što moraš misliti i o tim glupostima.

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 730
29.11.2010 15:18:04   
Lu
Ja bi rekla i tim "prijeteljima" što su nju prihvatili  kakav je bolesnik, i ako su tvoji prijatelji, da nju ili tebe izbrišuuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 731
29.11.2010 15:44:26   
indy_25
Lu rekla sam svima da je izbrisu mojim rodjacima i blizim prijateljima cak je i bila prihvatila Binci sa rr sjecas se nje? I ja sam sabini rekla ali vidim da je Sabina nije htjela izbaciti pa sam onda ja Sabinu izbacila. Mnogo je komplikovanio pobjeci od bolesnih ljudi uglavnom sam se iskljucila.Sada cu napraviti fb sa nekim cudnim nazivom i samo cu bas moje prijatelje da prihvatim koji su mi bliski i vas sa rr i nikog vise.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 732
29.11.2010 15:45:00   
Anoniman
slazem se sa tobom snele - ionako i bez te akcije dosta ljudi na profilu nije imalo svoju sliku nego eto tako nesto drugo...a isto tako znam i za slucaj izmisljenog profila koji je napravilo nekoliko devojaka kako bi proverile svoje momke user posted image  sto mi je prilicno, pa, recimo bezveze...

IZVORNA PORUKA: Snelle

IZVORNA PORUKA: anajid
Razlog za zabranu njegovog profila jeste da fb nalaze da se osobe predstave sa pravim imenom i slikom!user posted image

Koja glupost! Kako neko može da zna da sam na slici svog profila baš ja. Možda sam stavila sliku komšinice user posted image
U svakom slučaju, nešto drugo je tu posredi. Kadkad pomislim da je taj Fb prava sekta user posted image

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 733
29.11.2010 15:49:27   
Lu
IZVORNA PORUKA: indy_25

Lu rekla sam svima da je izbrisu mojim rodjacima i blizim prijateljima cak je i bila prihvatila Binci sa rr sjecas se nje? I ja sam sabini rekla ali vidim da je Sabina nije htjela izbaciti pa sam onda ja Sabinu izbacila. Mnogo je komplikovanio pobjeci od bolesnih ljudi uglavnom sam se iskljucila.Sada cu napraviti fb sa nekim cudnim nazivom i samo cu bas moje prijatelje da prihvatim koji su mi bliski i vas sa rr i nikog vise.

Ja se sjećam da sam jednom ili dva puta nekoga odbacila jer nisam znala ko je a tako se desilo i Nnaaddii sa RR, baš sam nju pitala jel zna ko je ta osoba i nije znala a bila je prihvatila pa kad je shvatila da je ne poznaje obrisala.
Ja se uvijek raspitam kod zajedničkih prijatelja ko je to ako ne znam!

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 734
8.12.2010 10:20:01   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: Mishica 77

Nekada je za raspad braka bio kriv otisak ruža na muškarčevoj košulji ili, poslednjih godina, lascivne poruke na mobilnom. Danas, kako pokazuju istraživanja, brakove uništavaju društvene mreže. Najnovije američko istraživanje pokazuje da je Facebook kriv za raspad jednog od pet brakova.
Osamdeset_ posto advokata koji su učestvovali u istraživanju istaklo je da su društvene mreže sve češće važan dokaz u brakorazvodnom postupku. Flerovanje porukama i fotografije koje se objavljuju na Facebooku sve su češće dokaz koji potvrđuje nemoralno ponašanje jednog od supružnika.
Uočeno je da ljudi često putem društvenih mreža pronalaze bivše ljubavi s kojima dugo nisu bili u kontaktu pa to obnove u virtualnom svetu, a često se to onda prenese i na stvarni život.
Kako pokazuje istraživanje, Facebook je korišten u 66 posto brakorazvodnih postupaka kao glavni dokaz. Slede ga MySpace sa 15 posto te Twitter s pet posto. I rezultati ovoga istraživanja pokazuju da su društvene mreže itekako uzele svoj deo moći u stvarnom svetu.

Izvor: www.bebac.com

Nemam profil na Face-u niti sam ga imala niti ću ga imati. Princip(i druga tema ).
Pitam se koliko su jake te veze tj. brakovi kada mogu zbog toga da se okončaju?
Šta mislite o tome? Imate li ikakva iskustva na ovu temu?

Molim moderatore da premeste temu ako misle da već postoji odgovarajuća. Ima tema o Face-u ali mislim da ovo nije isto. Hvala.

IZVORNA PORUKA: Iwana87

Ja imam profil.a napravila sam i mm kog to ni najmanje ne ineteresuje,Meni je to nacin da vidim sta se desava,ranije mi sluzio da igram igrice.Ma razvod zbog face,glupost.Koliko je stabilna veza kad punke zbog neta?Meni su to budalastine

IZVORNA PORUKA: nnaaddaa

Glupost !

Ja imam profil, koristim ga da se druzim sa dragim ljudima od kojih sam daleko !

IZVORNA PORUKA: jabudic

Ja imam profil, koristim ga da budem u kontaktu sa prijateljima i porodicom, drustvom sa fakulteta, koji zive u drugim gradovima, takodje medju prijateljima imam i par ljudi (stranaca), koje ne poznajem, ali koji su mi  postali veoma dragi. Moj muz nema profil, i ne zeli nikad da ga ima, a daleko od toga da je ljubomoran, ili da kad provjerava sta radim. Sve stoji otvoreno, face uvjek ulogovan, mail takodje, on nikad ne otvori nista od toga.

E sad, kad bi on imao profil, i ako bi poceo na njemu da skuplja kao prijatelje neke bivse djevojke, naravno da mi ne bi bilo svejedno, ali bas da bi otislo do razvoda, ne vjerujem, tim vise, sto znam da od svega toga nema nista, ni od profila ni od bivsih

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 735
9.12.2010 12:16:35   
Anoniman
Ladno sam kliknula aplikaciju Šta ćeš dobiti od Deda Maraza, i izbacilo mi je Nećeš dobiti ništa, nisi bio dovoljno dobar! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 736
9.12.2010 12:17:57   
Vučko.ba.
IZVORNA PORUKA: Tash

Ladno sam kliknula aplikaciju Šta ćeš dobiti od Deda Maraza, i izbacilo mi je Nećeš dobiti ništa, nisi bio dovoljno dobar! user posted image

sorry al moram user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PENDREK JE ČUDO, MOŽDA ČAK I VEĆE NEGO HEPEK

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 737
9.12.2010 12:18:57   
*Alexx*

user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 738
9.12.2010 12:23:01   
viking
To je neka greška, da je za tebe, pisalo bi da nisi bila dovoljno dobra user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 739
9.12.2010 12:23:34   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu Vučko.ba.)
  Direktna veza do poruke: 740
9.12.2010 12:27:52   
Anoniman
to je šlag na tortu nakon onog što sam sinoć pisala u postporođajnoj depri, možda je moj muž u pravu! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 741
9.12.2010 12:30:39   
Vučko.ba.
alo ba Tashke osmijeh na lice, poslaću ti ja paketić user posted image

PENDREK JE ČUDO, MOŽDA ČAK I VEĆE NEGO HEPEK

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 742
10.12.2010 9:37:01   
lanajelena
Prijavila sam se na novi profil i sad ne mogu da udjem...pokazuje mi gresku user posted image

(odgovor članu Vučko.ba.)
Direktna veza do poruke: 743
10.12.2010 12:22:03   
Anoniman
novi profil? 

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 744
10.12.2010 13:00:22   
viking
E, da, i ja sam htela da pitam u čemu je fora sa novim profilom, zašto svi prelaze na novi profil? Šta dobijamo time? Jel to obavezno?

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 745
10.12.2010 13:02:10   
*Alexx*
Pa valjda nije obavezno user posted image Ja kliknula, pitali jel hoćeš - hoću i sad imam novi profil. Kud svi, tu i ćelavi Mujo.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 746
10.12.2010 13:03:35   
viking
Mislila sam da li će u nekom trenutku svi morati da pređu (kao novi i stari pasoši user posted image ), pa su nam samo dali fore ili će doveka postojati paralelni profili (u šta sumnjam) :)

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 747
10.12.2010 13:04:53   
*Alexx*
Ja kontam da će kad-tad svi morati da pređu. user posted image  

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 748
10.12.2010 13:34:12   
viking
Počinje da me nervira FB, stalno nešto moram da radim tamo user posted image  

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 749
10.12.2010 13:45:36   
aleksandrova
IZVORNA PORUKA: viking RR

Počinje da me nervira FB, stalno nešto moram da radim tamo user posted image  

mene isto nervira ne znam kako pre je imala opcija za deaktiviranje profila sad ne mogu ni u jednim podesavanjima da je nadjem i izbrisem profil...jednostvno dzabe stoji pre sam visila danima na fb... a sad ga ne koristim  i kad ga koristim to je samo na 5 min nedeljno...2 godine i nesto vec mi dosadilo i sto kazes stalno nesto menjaju izvode brbbbbb i nervira me te fraze te lancana pisma

mozak mi je otiso na odmor

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here