|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nedostaje mi
1.12.2010 9:44:57   
caca81
Ma Lu u pravu si, ali u retkim trenucima kada me ovaj moj dovede do ludila, dovoljnoi mi je da zamislim lik ovog dečka i da se odmah oraspoložim...u poslednje vreme sam nešto često počela da razmišljam o njemu, uveče kada legnem, a mm na dežurstvu...mislim nemam pojma gde je, kakav je, ali eto on mi je ključ za izlaženje iz nemogućih situacija. user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 401
1.12.2010 13:04:38   
Vučko.ba.
Afrodita, mamanp i Sneža

sad će se smijati naročito stariji korisnici ovog portala al nedostaje mi Božana, ona je baš znala začiniti teme user posted image

PENDREK JE ČUDO, MOŽDA ČAK I VEĆE NEGO HEPEK

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu caca81)
Direktna veza do poruke: 402
1.12.2010 14:51:40   
Stellaa
Moja najbolja drugarica iz grada u kom sam se udala i gde sam do skoro zivela... user posted image i njena devojcica, moja S i ona su razlika mesec dana i bas su se lepo igrale i druzile.... user posted image tako sam tuzna sto nece odrastati zajedno...

(odgovor članu Vučko.ba.)
Direktna veza do poruke: 403
1.12.2010 20:19:05   
sneza24

IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

Afrodita, mamanp i Sneža

sad će se smijati naročito stariji korisnici ovog portala al nedostaje mi Božana, ona je baš znala začiniti teme user posted image

A stevajela?user posted image

(odgovor članu Vučko.ba.)
Direktna veza do poruke: 404
1.12.2010 20:28:22   
Diabla
Hahahha, jao Vule ja zaboravila na Bozanu. Ej Snezo, sad ce te Jeca opaliti po prstima user posted image I meni ona nedostaje, i ona na onom biciklu, stao mi mozak trenutno, davno me nije bilouser posted image Urbana!!! Najopasnija zenska na ovom forumu.

Something is rotten in the state of Denmark.

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 405
1.12.2010 20:30:09   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Mishica 77

IZVORNA PORUKA: viking RR

Zna li neko šta je sa lothroniell?

E, ovo se i ja pitam već duže vreme.

bila je noćas, videla sam je ali ništa nije pisala............

(odgovor članu Mishica 77)
Direktna veza do poruke: 406
   [Obrisana poruka]
1.12.2010 20:39:31   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 407
1.12.2010 21:21:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pcelica Maja

Meni faki caskanje sa shishicom i smeshkicom... user posted image

user posted image user posted image user posted image Bar sam nekome nedostajala user posted image

Meni nedostaje moja drugarica...koji dan idemo da vidimo jednu kucu,i ako je kupimo meni ce srce puci..jer cu svaki dan prolaziti pored njenog groba.... i posle 8 godina boli istoooo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 408
1.12.2010 21:48:10   
sneza24

IZVORNA PORUKA: Diabla

Hahahha, jao Vule ja zaboravila na Bozanu. Ej Snezo, sad ce te Jeca opaliti po prstima user posted image I meni ona nedostaje, i ona na onom biciklu, stao mi mozak trenutno, davno me nije bilouser posted image Urbana!!! Najopasnija zenska na ovom forumu.

(odgovor članu Diabla)
Direktna veza do poruke: 409
1.12.2010 21:51:51   
sneza24
Mene RR danas nešto ne voli a htedoh samo da kažem da je Urbana bila pre koji dan.

< Poruku je uredio sneza24 -- 1.12.2010 21:56:47 >

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 410
2.12.2010 0:05:41   
Modessty
meni nedostaje rr
ne mogu nikako preko dana da sednem za komp i ćaskamuser posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 411
3.12.2010 0:21:09   
viking
Urbana je skroz cool lik, imala je žena stav i tačka. Nema je, nema, onda dođe, zabiberi i ode user posted image
I Lenče mi nedostaje, ona je uvek imala zanimljiv, drugačiji pogled na svet ali to je ujedno i razlog što je otišla.

IZVORNA PORUKA: sneza24

Mene RR danas nešto ne voli a htedoh samo da kažem da je Urbana bila pre koji dan.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 412
3.12.2010 9:00:00   
sneza24
Da me neko ne shvati pogsešno nemam ja ništa protiv Urbane samo htedoh da kažem da je svraćala.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 413
3.12.2010 19:49:01   
Snelle

Zna li neko šta je sa lothroniell?

Dopisivala sam se sa Loth. Puno vas je sve pozdravila, kaže da je jako loše, mama joj je bolesna, ne znaju šta joj je, a pored toga ima još milion nekih problema...eto zato ne svraća user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 414
3.12.2010 19:54:16   
viking
Snežo, nisam ni mislila da imaš nešto protiv nje, nego si me samo podsetila na nju user posted image

IZVORNA PORUKA: sneza24

Da me neko ne shvati pogsešno nemam ja ništa protiv Urbane samo htedoh da kažem da je svraćala.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 415
3.12.2010 20:32:04   
Anoniman
Viking, i meni baš nedostaje lenče, jako mi je žao što ne svraća biše, baš je bila zanimljiv likuser posted image

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 416
3.12.2010 21:58:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Smeshkica

user posted image user posted image user posted image Bar sam nekome nedostajala user posted image

Normalno da si nedostajala!
user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio pcelica Maja -- 3.12.2010 21:59:02 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 417
4.12.2010 11:55:16   
*Alexx*

Urbana je skroz cool lik, imala je žena stav i tačka. Nema je, nema, onda dođe, zabiberi i ode user posted image
I Lenče mi nedostaje, ona je uvek imala zanimljiv, drugačiji pogled na svet ali to je ujedno i razlog što je otišla.

I agree user posted image

Snelle, pozdravi nam Loth, saljemo ++ energiju.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 418
4.12.2010 12:03:42   
Olga75
Meni nedostaj moj tata user posted image , juce bi mu bio rodjendan a vec je deset godina kako je umro user posted image user posted image user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 419
4.12.2010 12:06:37   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: olga75

Meni nedostaj moj tata user posted image , juce bi mu bio rodjendan a vec je deset godina kako je umro user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 420
4.12.2010 12:22:46   
Olga75
Dunja , hvala user posted image , kad dodje godisnjica , njegov rodjendan , praznici ja se sve osvrcem da naidje ali...nema ga 

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 421
4.12.2010 12:53:58   
Rivana

Dunja , hvala user posted image , kad dodje godisnjica , njegov rodjendan , praznici ja se sve osvrcem da naidje ali...nema ga 

user posted image user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 422
4.12.2010 12:54:48   
Jeca*
user posted image user posted image  to je tako tuzno....

user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 423
4.12.2010 12:58:18   
Olga75
hvala devojke user posted image . Volela bih de je bio na mom diplomskom , da je video Mariju , da je video svadbu mog brata user posted image ali vremenom , nekako , naucis da ga nema , nije lakse samo naucis user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 424
4.12.2010 13:01:12   
Rivana

hvala devojke user posted image . Volela bih de je bio na mom diplomskom , da je video Mariju , da je video svadbu mog brata user posted image ali vremenom , nekako , naucis da ga nema , nije lakse samo naucis user posted image

Postoje dogadjajii, stvari u zivotu koje vremenom nikad ne postanu lakse, ali se covek nekako nauci da zivi sa tim....sve je to jako tuzno....user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here