Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 21.6.2010 18:51:03
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: buhla IZVORNA PORUKA: marince IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: simke Šta to moje okice vide?Dunja pa ne hvališ se Simke nisam moderator, samo eto da se zna za koga radim Mali tupa ooooopet nista ne razume dunja dobi RR a marince ajd sto ne razumes, nego sto za devojcicu kazes da je predivan! (fb) Majko moja,idem da spavam To je bio lapsusu,Znam da je devojcica
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 21.6.2010 19:00:02
|
|
|
|
micketta
|
IZVORNA PORUKA: marince Majko moja,idem da spavam To je bio lapsusu,Znam da je devojcica idi, spavaj
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 21.6.2010 21:51:27
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: simke Pa,to smo znali Zbunićete sve curke ali nove devojke ne znaju, pa kada pišem nešto u ime RR mogu da ih zbunim pa da pomisle" šta se ova javlja" to sam ja pomislila kad si mi poslala poruku za paketic
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 21.6.2010 22:31:00
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: simke Pa,to smo znali Zbunićete sve curke ali nove devojke ne znaju, pa kada pišem nešto u ime RR mogu da ih zbunim pa da pomisle" šta se ova javlja" to sam ja pomislila kad si mi poslala poruku za paketic eto, baš zato smo dodali RR
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 21.6.2010 22:38:43
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Znam, ali nema veze. RR je RR, ostalo su nijanse :) , lepo rečeno
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 22.6.2010 7:02:38
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: simke Šta to moje okice vide?Dunja pa ne hvališ se Simke nisam moderator, samo eto da se zna za koga radim Pa zašto se odaješ tajni agentu
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 15.7.2010 11:52:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Neka nadležni moderator ovo prebaci gde treba: KLIK
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 15.7.2010 19:32:46
|
|
|
|
Ana RR
|
Prebačeno! Hvala,draga
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 16.7.2010 12:16:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Nije probl, pošto sam ja pratila tu temu, bila sam zadužena da javjam. Sada slabije pratim, ali sam utrčala pre koji dan i vidim, pa reko da javnem.
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 16.7.2010 12:22:53
|
|
|
|
Ana RR
|
Ti si moje
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 11.8.2010 0:24:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Crtice avgust zaključati, otvorila sam II deo.
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 30.11.2010 14:07:25
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
vidim neku anketu za mijenjanje moderatora pa je Lu pomenula da se zna koje postavio anketu i zašto a mene baš zanima...hajde nek mi neko šapne jesam mahaluša
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 30.11.2010 14:10:19
|
|
|
|
*Alexx*
|
Šut' bolan, erot'ka
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 30.11.2010 14:12:41
|
|
|
|
minavb
|
Ja nisam!
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 30.11.2010 14:12:54
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
jel mehka
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 30.11.2010 14:24:52
|
|
|
|
Trcosava
|
ja sam je postavila!!! a znam i zašto
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 30.11.2010 14:27:15
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ko je rek'o ja? Ja sam rek'o ja! Ko je rek'o ja sam rek'o ja?
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 30.11.2010 14:27:42
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava ja sam je postavila!!! a znam i zašto znala sam... da ti je da smijeniš nekog moderatora pa da ti postaneš šo ti je politika
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 30.11.2010 14:30:46
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: Trcosava ja sam je postavila!!! a znam i zašto znala sam... da ti je da smijeniš nekog moderatora pa da ti postaneš šo ti je politika al' si bre pronicljiva.... pa jel si morala da me odaš?? znaš od kad pikiram na mesto moderatora!!!!!!
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 30.11.2010 14:35:17
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
promijeni taktiku i nemoj da me upucaš ja sam ti jedan miroljubiv vučko
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 30.11.2010 14:36:52
|
|
|
|
Trcosava
|
ih pa znaš me, samo da te i da ne dobijem po prstima za off
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 30.11.2010 15:24:32
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. vidim neku anketu za mijenjanje moderatora pa je Lu pomenula da se zna koje postavio anketu i zašto a mene baš zanima...hajde nek mi neko šapne jesam mahaluša Zini, zini Eto Trca se odala, ma znala sam ja da je ona...e Trco moraš se prijaviti na natječaj da prođeš sve kvalifikacije, ne može to tek tako, prvo vježbe izdržljivosti a ne da daš otkaz nakon 3 dana
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 2.12.2010 11:07:44
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ja moram da kazem HVALA nasim dragim forumasicama
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 2.12.2010 11:12:31
|
|
|
|
viking
|
Jeste, slažem se, podrška je bila na nivou IZVORNA PORUKA: Alexx RR Ja moram da kazem HVALA nasim dragim forumasicama
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?