Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.11.2010 16:32:00
|
|
|
|
Podrum Š.
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica heheh....ma shta mi reche Shta mislish koliki je moj....pupak mi je josh uvek ko zgazena krofna Al ozbiljno...super mi izgledash...lice, vrat, ruke, sve lepo i na svom mestu...za stomak ima vremena...9 meseci se rastezao...ne moze za krace biti na svom mestu...daj telu vremena da se prilagodi
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.11.2010 16:33:03
|
|
|
|
Verus
|
hvala! Napunila sam 31 4 jula...pa evooo jos malo 32 Hvala zenice, znaci najvise kad druge zene daju komplimente!! Muskarci to rade samo da udju u pantalone Salim se. anajid, morala sam da gugulujem ko je Maja Zezelj IZVORNA PORUKA: aleksandrova Verus RR izgledas mi mnogo mnogo mlada kako da imas 16-17...sad ne znam kolko imas al super izgledas
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.11.2010 16:33:50
|
|
|
|
Verus
|
imam i ja krofnu! A tek kad mi lastis od trenerice stisne stomak, onako ukrivo, pa jedna strana visi i bude deblja od druge E to moram slikati ovih dana pa staviti za utehu drugima IZVORNA PORUKA: Podrum Š. IZVORNA PORUKA: Smeshkica heheh....ma shta mi reche Shta mislish koliki je moj....pupak mi je josh uvek ko zgazena krofna Al ozbiljno...super mi izgledash...lice, vrat, ruke, sve lepo i na svom mestu...za stomak ima vremena...9 meseci se rastezao...ne moze za krace biti na svom mestu...daj telu vremena da se prilagodi
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.11.2010 16:35:36
|
|
|
|
Podrum Š.
|
Nestrpljivo čekam sliku - za utehu. Iz kog si ti dela NS?
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.11.2010 16:36:34
|
|
|
|
indy_25
|
Verus moja omiljena ringerajko preljepa SI A I SUPER JE LINIJA NEMOJ DA TE CUJEM VISE DA KUKAS KAKO SI DEBELA.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.11.2010 16:37:28
|
|
|
|
LillyT
|
Verus, bićeš bivena, ako nastaviš da kukaš kako si debela.
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.11.2010 16:37:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Opaaaa , vidi šta je ribijana ovde ... A sve nešto kao : debeeela sam , njaaaaaaaaaa Verus ,
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.11.2010 16:38:12
|
|
|
|
indy_25
|
aaaa mishice prvi put te vidim divna si bogme.
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 27.11.2010 16:39:22
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.11.2010 16:41:26
|
|
|
|
anajid
|
A tu si mi ga meTla Gagi,da ga bolje vidim? Bogme i mene boli glava!(od njega)
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.11.2010 16:45:34
|
|
|
|
Podrum Š.
|
Gagi - Doooooooobar taj što od njega glava boli
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.11.2010 16:52:36
|
|
|
|
Verus
|
Odrasla na Podbari, a od 13te na Novom Naselju...trenutno zivim u SAD.... Staaavljam sliku iskrivljene krofne hocuu...na poslu sam pa ne mogu danas... Znam da mozda ne izgledam debela u odecu ali sam jako gadna kad sam gola. Pre bih da me uhvate mrtvu nego u kupacem kostimu...ili helankama IZVORNA PORUKA: Podrum Š. Nestrpljivo čekam sliku - za utehu. Iz kog si ti dela NS?
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.11.2010 16:53:36
|
|
|
|
Verus
|
Dobro zgodna bb, ti bar mozes kupaci vec da nosis IZVORNA PORUKA: LillyT Verus, bićeš bivena, ako nastaviš da kukaš kako si debela.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.11.2010 16:54:00
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR imam i ja krofnu! A tek kad mi lastis od trenerice stisne stomak, onako ukrivo, pa jedna strana visi i bude deblja od druge E to moram slikati ovih dana pa staviti za utehu drugima IZVORNA PORUKA: Podrum Š. IZVORNA PORUKA: Smeshkica heheh....ma shta mi reche Shta mislish koliki je moj....pupak mi je josh uvek ko zgazena krofna Al ozbiljno...super mi izgledash...lice, vrat, ruke, sve lepo i na svom mestu...za stomak ima vremena...9 meseci se rastezao...ne moze za krace biti na svom mestu...daj telu vremena da se prilagodi Zamisli kako je kad na taj mlitav stomak sednu dve bebe....jedna na jednu stranu, druga na drugu....a u sredini...moj stomak zvani branik da se njih dve ne potuku ...neznam dal je ovo smeshno ili zalosno...
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.11.2010 16:55:34
|
|
|
|
Verus
|
ja nekad mislim da stomak i ostane da bi bebe mogle da sedu i skacu po njemu
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.11.2010 16:56:40
|
|
|
|
indy_25
|
Smeshkice super izgleads. Nego bas sam se pitala sta je stobom nema te nikako na rr. A kako su nam dvije ljepotice jesuli porasle?
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.11.2010 17:00:05
|
|
|
|
Podrum Š.
|
Verus, zato si mi poznata... Novo naselje
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.11.2010 17:01:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Bila sam se zasitila...pa par dana nisam mogla da udjem...a da se ne posvadjam....i onda sam otishla da oladim .....pa eto me opet... Narasle su...ti me bar imash na fb...a tamo...tona slika... kao da na normu radim
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.11.2010 17:03:25
|
|
|
|
Podrum Š.
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica Bila sam se zasitila...pa par dana nisam mogla da udjem...a da se ne posvadjam....i onda sam otishla da oladim .....pa eto me opet... Narasle su...ti me bar imash na fb...a tamo...tona slika... kao da na normu radim Preslatke su, za golicanje, maženje, ljubljenje
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.11.2010 17:04:57
|
|
|
|
anajid
|
Smeshki samo slikaj,ja uzivam da ih gledam,preslatke su!Duse male!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.11.2010 17:05:05
|
|
|
|
aleksandrova
|
Smeshkice licis mi na moju sestru mnogooooo
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.11.2010 17:06:20
|
|
|
|
indy_25
|
Izbrisala sam profil na fb tako da me vise nema tamo smeshkice pa nisam vidjela slikice. Ali postavices ti nama koju ovdje pa da ih vidimo.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.11.2010 17:08:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Podrum Š. IZVORNA PORUKA: Smeshkica Bila sam se zasitila...pa par dana nisam mogla da udjem...a da se ne posvadjam....i onda sam otishla da oladim .....pa eto me opet... Narasle su...ti me bar imash na fb...a tamo...tona slika... kao da na normu radim Preslatke su, za golicanje, maženje, ljubljenje IZVORNA PORUKA: anajid Smeshki samo slikaj,ja uzivam da ih gledam,preslatke su!Duse male! Hvalaaaa :))) Ajd shto slikam...nego shto od 1000 slika...jedva izaberem koliko cu da izradim...tako da imam oko 800-900 izradjenih slika u albumima...i josh nekolicinu u ramovima, novchanicima i sl crazyyyy
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.11.2010 17:10:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Juče sam na FB postavila "slike za motivaciju" . Šta su slike za motivaciju ? To su moje slike od pre 2-3 godine kada sam mnooogo dobro izgledala , mršava , 52 kg , bez grama celulita ... I namerno sam sebi natakarila te slike , da se nagovorim da ponovo izgledam bar približno tako dobro ...
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.11.2010 17:10:48
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: indy_25 Izbrisala sam profil na fb tako da me vise nema tamo smeshkice pa nisam vidjela slikice. Ali postavices ti nama koju ovdje pa da ih vidimo. Evo...samo za tebe....stavljam sliku....u odgovarajutju temu....chim slikomat odradi svoje
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?