|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Strije
31.10.2010 22:30:40   
magde
ja nemam strije od prvi poradgaj nisam se mazala sa nista ni sad pa nemam evo nista .Imam na grude malo.A stavila sam 18 kg od prva trudnoca pa nista/sad sam se ugoila samo 4-5 kg i opet nemam

(odgovor članu bojanica7)
Direktna veza do poruke: 476
31.10.2010 22:48:53   
bojanica7
magde, divno! a sto ti je slatka beba na slici... ju! preslatka. pa i da si dobila strije, en bi smela da se nerviras user posted image

Panta rei

(odgovor članu magde)
Direktna veza do poruke: 477
17.11.2010 12:11:03   
Dudu25
Mene zanima od kad treba da se pocinje da koristi ulje ili sta vec nesto za mazanje i npr kad treba jel uvece pred spavanje ili kad?

(odgovor članu bojanica7)
Direktna veza do poruke: 478
17.11.2010 12:25:58   
boje
mazem se inace redovno niveinim mlekom za telo i to radim i sad, a od nedavno koristim striet i to za stomak, grudi i noge

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 479
17.11.2010 12:27:38   
Sanjica26 RR
najbolje bi bilo da pocnes odmah. Ja sam krenula odmah i koristila onaj Saljicev strijet. Nista mi nije pomoglo. Meni su izasle strije i po guzi i po grudima. Pa, mi je dr preporucio mustelu koja je jako dobra. Imala sam od one prve kreme veliki svrab i crvenilo. Cula sam da je i ulje dobro.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 17.11.2010 12:28:16 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 480
17.11.2010 12:30:54   
cicmil
ja se mazem od drugog mjeseca( menta Padej) navece nakon tusiranja. Ujutru namazem nekim mlijekom za tijelo za suvu kozu jer brze upije od melema. Sada sam 8 mjesec i nema ni jedneuser posted image nadam se da ce tako i ostati. E da jos je pozeljno da pijes najmanje 1,5 L tecnosti dnevno i da dobijanje na kilazi ne bude bas naglo kako bi se vezivno tkivo lagano rastezalo

< Poruku je uredio cicmil -- 17.11.2010 12:34:47 >

(odgovor članu boje)
Direktna veza do poruke: 481
17.11.2010 12:31:26   
jabudic
Ja se u prvoj trudnoci fino mazala 8 mjeseci, i na pocetku 9. mjeseca, ja slucajno podignem majicu ispred ogledala, kad pri dnu stomaka siroka crvena brazda... Eh, to je bio samo pocetak... Imam ih pri dnu stomaka, tanke po grudima, naravno sad su se vidno smanjile, ali tu su. Mazala sam se kasnije Striet-om, malo mi je pomoglo. Tako, mislim da ako koza nije dovoljno elasticna mozemo se mazati svim i svacim, ali dzaba...user posted image

(odgovor članu boje)
Direktna veza do poruke: 482
17.11.2010 12:32:43   
Jeca*
IZVORNA PORUKA: jabudic

Ja se u prvoj trudnoci fino mazala 8 mjeseci, i na pocetku 9. mjeseca, ja slucajno podignem majicu ispred ogledala, kad pri dnu stomaka siroka crvena brazda... Eh, to je bio samo pocetak... Imam ih pri dnu stomaka, tanke po grudima, naravno sad su se vidno smanjile, ali tu su. Mazala sam se kasnije Striet-om, malo mi je pomoglo. Tako, mislim da ako koza nije dovoljno elasticna mozemo se mazati svim i svacim, ali dzaba...user posted image

ovo kao da sam ja pisala...a u devetom mesecu sam dobila i malo strija po nogama. Srecom sad se jedva vide

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 483
17.11.2010 12:39:31   
cicmil
nazalost i ja sam cula da u 9 mjesecu znaju da se pojave doslovno preko noci user posted image , al sta da radim mazem i dalje cisto da mi je savjest cista da sam poduzela sto je do mene. A recimo ja ih imam po butinama i grudima jos od puberteta jednpstavno sam navikla a i nisu tako vidljive vremenom

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 484
17.11.2010 12:47:46   
boje
bas sam danas citala za strije. savetuju da kad se mazemo melemima da to radimo sto energicnije kruznim pokretima sve dok se koza ne zacrveni jer se tako postize prokrvljenost i zbog toplote koja se stvara krema se bolje upija.
pretpostavljam da tako treba raditi sve dok stomak bas ne pocne jaako da raste jer ako se tako radi kasnije kad je vec koza dosta rastegnuta bojim se da bi doslo do veceg pucanja koze

(odgovor članu cicmil)
Direktna veza do poruke: 485
17.11.2010 16:25:19   
maja19
I ja se slazem sa cinjenicom da sve zavisi od organizma, ili ti od elasticnosti koze..ako nema veliku elasticnost mozemo da se mazemo svime i svacime i ne pomaze pa cak iako se malo ugojimo..
Ja sam u prvoj kao i sad koristila strijet i da li od toga ili od same koze nisam imala ni jednu striju..a u prvoj trudnoci se ugojila oko 35kg..pa ti vidi kolika je to masa ali srecom nijedna strija...

(odgovor članu boje)
Direktna veza do poruke: 486
19.11.2010 9:48:17   
Barbarica
Za dva dana ulazim u 30. nedelju, i nemam ih, Bogu hvala...

Mazem, da kazem redovno, strijetom, grudi, stomak i bokove...

I nadam se da genetika ima udela, jer ih moja mama u sve tri trudnoce nije imala...

(odgovor članu maja19)
Direktna veza do poruke: 487
19.11.2010 10:57:02   
Dudu25
Meni je preporucila snaha iz Svajcarske ulje od badema, ja sam gledala kod nas u apoteci ima ga, ali kosta do 2e tako da mi se cini da nije to 100% ulje pa sam je zamolila ako bude u mogucnosti da mi salje ona od tamo, pa ako budem dobila javicu kakvi ce biti rezultati a inace planiram od sledece nedelje da pocnem da se mazem sa necim bar bebi uljem ili niveinom mlekom
...
cmokkkk

(odgovor članu Barbarica)
Direktna veza do poruke: 488
19.11.2010 11:10:23   
dunja RR
Naš partner koji daruje trudnice u Paketu za trudnice, proizvodi odlične kreme i ulja za strije - za trudnice, potpuno na prirodnoj bazi:

KREM PROTIV STRIJA

ULJE PROTIV STRIJA

Naravno imaju i kolekciju koja nije za trudnice, ona nam ulazi u sledeći paket ali za Porodilje user posted image

HAPPY WOMAN KOLEKCIJA

< Poruku je uredio dunja RR -- 19.11.2010 11:18:35 >

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 489
19.11.2010 11:16:00   
Dudu25
IZVORNA PORUKA: dunja RR

Naš partner koji daruje trudnice u Paketu za trudnice, proizvodi odlične kreme i ulja za strije - za trudnice, potpuno na prirodnoj bazi:

KREM PROTIV STRIJA

ULJE PROTIV STRIJA

Hvala draga user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 490
5.12.2010 18:30:28   
njunjka
STRIET rules  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MERYEN)
Direktna veza do poruke: 491
22.1.2011 1:00:24   
~Nim~
I ja koristim Striet user posted image
Nadam se da ce mi pomoci.

Zemske...kad su pocele da vam se pojavljuju prve strije?
U kom mesecu?

...od secera i sna ...

(odgovor članu njunjka)
Direktna veza do poruke: 492
22.1.2011 1:53:57   
maja19
Nim opet sve to zavisi od mnogo faktora ali cini mi se ne pre petog, sestog mesec, tek kad krenes ozbiljnije da se gojis..a mozda i ne bude bilo nijedne ako ti je koza rastegljivs..

(odgovor članu ~Nim~)
Direktna veza do poruke: 493
22.1.2011 21:38:56   
~Nim~
ja sam sad 6. i bas se non stop mackam
nadam se da ce to upaliti
mada mi genetske predispozicije nisu bas sjajne user posted image

...od secera i sna ...

(odgovor članu maja19)
Direktna veza do poruke: 494
23.1.2011 1:37:39   
Crvenkapa85
ja sam strijet koristila u prvoj trudnoci od samog starta,cak sam se mazala i susamovim uljem iz prodavnice zdrave hrane.....masno je do bola...trebala sam se 4 puta sapunjati da bi ga sprala.....i dzabaaaaaaaaaaaaaa.....sve je do koze...moja je inace rastegljiva a imam kratere od strija na bokovima,kukovima....butinama

(odgovor članu ~Nim~)
Direktna veza do poruke: 495
23.1.2011 19:53:09   
mirjanica
Pricale smo ovde o tim kremicama, pa nam je Boka preporucila obicnu nivea, plavu kremu, pomesanu sa bademovim uljem! Ja sam to sebi napravila i mackam se, mada ponekad uzmem i obicno mleko za telo koje inace koristim i dobro se namackam! Od vise devojaka, a i od doktorke, sam cula da Saljicev melem i nije nesto, a od ovih skupljih da je najbolja Mustela! Stvarno je preskupa, al kazu da vredi...

(odgovor članu Crvenkapa85)
Direktna veza do poruke: 496
31.1.2011 14:26:19   
maslachak
ne bi bilo lose da dodamo i da se posle porodjaja obavezno sve mazite i dalje..ja do porodjaja ni jednu jedinu striju nisam imala,ali 15 dana nakon porodjaja sam dobila nekolicinu pri dnu stomaka,valjda se koza nije lepo jos vratila i sad mazem Striet..videcemo,nisu velike,male su tj sitne i crvene su jos uvek,a kazu da dok su takve u nastanku mogu se ublaziti,nece nestati,ali i to je nesto..

znaci mazanje i posle porodjaja !!!!!!! user posted image

(odgovor članu mirjanica)
Direktna veza do poruke: 497
31.1.2011 16:07:14   
minavb
Ja sam se mazala Mustelom i nisam dobila ni jednu jedinu striju. Jeste skupa ali stvarno vredi.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu maslachak)
Direktna veza do poruke: 498
31.1.2011 16:16:59   
Mishica 77
Ja sam mazala COLLISTAR i imam ih nekoliko dole, nisko, nisko....
Za te pare nije trebala da bude ni jedna user posted image ali jbg kad mi je takva koža..... user posted image

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 499
31.1.2011 21:20:12   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Cindarella

Ma neee....cekaj ti nemas strije?
mene uzasno svrbi stomak vec par dana,osecam da cu biti kao zebrica.user posted image

I lepo sam osecala...stomak mi je unakaen,pored redovnog macka
nja raznih preparata.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Sve što niste znali o spinalnoj anesteziji
Bolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...
U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here