Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 21.5.2010 15:32:50
|
|
|
|
diamond
|
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 21.5.2010 18:37:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Liliana , draga ........
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 21.5.2010 18:41:29
|
|
|
|
Dora
|
Deda...došli smo iz porodilišta pravo tvojoj kući a ti nisi bio tu da nas dočekaš... Nedostaješ mi svakog dana. sad najviše...
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 31.5.2010 0:37:12
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 5.6.2010 12:04:14
|
|
|
|
New Mom
|
Ožalostila si me. Imale smo dogovor da ćeš biti ovde da podelimo zajedno moje najradosnije vesti. Nisi održala obećanje. Ne znam da li sam ti dovoljno pokazivala koliko mi značiš u životu. Moja druga mama. Ponosim se kad kod sebe uočim da sam, sem imena, nasledila i deliće karaktera, istog razmišljanja i ukusa. Uvek smo se lepo slagale. Hvala ti što si me podržavala, razumevala, mazila, odgajala, volela. Ništa nije isto bez tebe. Nadam se da si našla svoj mir i olakšanje. Nedostaješ mi...
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 5.6.2010 12:12:31
|
|
|
|
cicko
|
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 20.7.2010 10:01:40
|
|
|
|
Anoniman
|
e pa baba zbogom. koja si ti kraljica bila, zeno.. imala si uvrnute izreke koje si pokupila tamo u Kninu.. pa si me iznenadila kad si videla teu i rekla: " ko ti kose prebrojio taj ti naudio" mnogo lepa izreka i cudna: time babe hoce da kazu " posto ti niko nece nikad uspeti dlake na glavi prebrojati, nece ti niko ni nauditi" imala si prorocke snove i jaku intuiciju. kad sanjas konje znas da je neko dobro. neverovatno je da si odsanjala rodjenje svakog svog praunuceta...i pre nego sto su i roditelji znali da su trudni ti si sanjala i radovala se. a mi mislili da si luda...dok nismo uvideli da pogadjas iz cuga. zao mi je sto nisi makar umrla u svojoj kuci u Hrvatskoj medju konjima ali dobro sada. mudrica jedna bez dana skole. duga seda kosa skupljena u kiku ispod teget marame (niko te nije mogao nagovoriti da skines maramu kad si dosla u Srbiju) i siroke teget suknje zeno bre ti si na 35stepeni nosila dzempere ..stalno ti je bilo hladno i stalno si mislila da je drugima hladno. stalno si govorila da dobro izgledam kad sam bila najdeblja jer je tebi to oznaka zdravlja. a kad dodjem "lepa i mrsava" ti kazes "ala si propala" kad sam ti rekla da se udajem , pitala si me: "KAKO JEDE TAj TVOJ?" kakav na jelu takav na delu- to je tvoja parola bila e jesi bila show. smejala si se tako da ti se oci skupe u dve crtice... cetiri cerke za tobom, devet unucadi, sedam praunucadi. Svaka cas_t! htela si sina, volela si musku decu jer se tako trazilo u to vreme. mislim baba, da si dala svetu toliuko dobrote kroz moju mamu i moje tetke da ...od tebe i previse... zbogom
< Poruku je uredio OTI -- 20.7.2010 10:14:19 >
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 20.7.2010 10:07:07
|
|
|
|
Anoniman
|
OTI Ti si jedno !
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 20.7.2010 10:07:19
|
|
|
|
LillyT
|
Divan text i divna zena.
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 20.7.2010 12:15:12
|
|
|
|
lanajelena
|
Vesto izbegavam ovakve teme ali ima dana kada pozelim nesto da napisem,znam da cu se sad ugusiti plakajuci ali ce mi bar biti lakse Vec sa mojih godinu dana si morao da odes na tu strasnu operaciju,vise se nisi vratio na posao ali si zato meni priredio najlepse detinjstvo,vodio si me i vracao iz skole,spremao mi da jedem,branio me uvek od mame,budio si me svako jutro da zajedno gledamo crtani u 7 cak i kada sam isla u 8-mi razred(nije mi smetalo jer sam znala da sam ja tvoja mezimica)...nisam mislila da ces me tako brzo ostaviti i to na moj rodjendan,nisi bio tu kad sam imala maturu,kad sam se udavala,poradjala...toliko si voleo decu,uvek si nas sve iz dvorista vodio na sladoled kako bi se tek sad radovao kad bi znao da imas 6-ro unucadi a nisi nijedno uspeo da vidis,moja Lana ima oci na tebe a bratovih svih cetvoro tvoj zalizak...rasplacem se svaki put kad deci pevam pesmu Deda,deda niko te na svetu ne voli ko ja...Lana me cesto pita ko je tvoj tata pokazujem joj slike ali ona to ne shvata hoce da te vidi i ja toliko zelim da te vidim,strasno mi nedostajes...priblizava se 13 godina kako nismo zajedno a ja te jos uvek zeljno iscekujem...Volim te TATA PUNO,PUNO
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 20.7.2010 12:45:01
|
|
|
|
Anitaaa
|
dirnula si me pravo u
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 20.7.2010 12:46:36
|
|
|
|
Anitaaa
|
Otika....luda si 100 gradi
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 20.7.2010 12:56:07
|
|
|
|
pepino
|
Joj Oti legendo,kakav tekst! Baka je bila strasna,takve su ti nase babe Bosanke! Of topic,majka od mm ujne,baba Rosa,kakva je to kraljica! Mi kad odemo kod njih na Slavu,ona je moja glavna drugarica,nije u to vrijeme imala 4g dijece,znate kako je to tada bilo,odma ne moze,trazi drugu,itd.... Meni je davala strucne savjete kako da pravimo bebu,poze i sve,obozavam babe,al stvarnooo!!!!
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 20.7.2010 13:00:13
|
|
|
|
buhla
|
jelena
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 20.7.2010 13:03:01
|
|
|
|
micketta
|
jooj, LJ, rasplakah se i ja. grlim te puno, puno oti, hrabra zeno... sad vidim i na koga si
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 20.7.2010 13:04:38
|
|
|
|
lanajelena
|
Hvala Vam devojke sad mi to puno znaci
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 20.7.2010 13:10:20
|
|
|
|
Nensi*
|
Uh,bre,placem kao malo dete Oti,Jelena
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 21.7.2010 13:19:26
|
|
|
|
lanajelena
|
Žene moram da vam kažem da sam i mm pročitala šta sam napisala i on je plakao srce moje
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 30.7.2010 12:57:33
|
|
|
|
Rivana
|
Danas je jedan od ona tri dana, tvoj rodjendan drugarice moja, ovo je cetvrti tvoj rodjendan bez tebe, prerano si otisla......
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 8.9.2010 11:02:15
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
"Nema te a htela sam ti reci", da mi je da vratim vreme,da te usrecim jos jednom......kao onog dana kad sam vam saopstila da ce te postati baka.....eh da mi je......a nije... samo suze......a bili ste mi druga majka.....a cutali ste,niste mi hteli reci koliko vase vreme brzo prolazi....i kad se setim samo snage koju ste mi davali.....da me zastitite kad vetar duva......dok niste ispustali unuce iz ruku.....dok ste sedeli pored kreveca gledajuci je kako bezbrizno spava.....nedostaje mi....nasa tracaranja.....kafa u dubokoj noci....i zar cigarete kasno u noc.....eh da mi je svih onih babskih prica,a nije....sad bi ih rado slusala.....ne skupljaj mrve rukom.....secam se kad ste mi bacili so na glavu ne bi li doznali sta nosim u stomaku....secam se svake stepenice u porodilistu koju ste zakoracili samnom.....secam se koliko ste snage imali....a onda je odjednom nestala......zao mi je samo sto niste mogli vise da uzivate u svom unucetu ........i sada sto niste tu da ga opet gledate dok bezbrizno raste.....zauvek,u mom secanju.....
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 9.10.2010 15:13:47
|
|
|
|
jovana13
|
brate moj....ostavio si nas sve ne osvrnuvsi se na to kakav ce zivot biti tvojim najdrazima bez tebe... otisao si prebrzo ne ispunivsi najbitnije stavke zivota.... cekali smo pozivnicu za svadbu a dobili oprostajno pismo.... ljuti smo brate na tebe sto si nas ostavio bez objasnjenja i bez potrazene pomoci...mozda smo zajedno mogli da ti pomognemo...tada ne bi napravio ovu gresku... ZASTO????? na ovo pitanje nema odgovora..odgovor si znao jedino ti.... nisi stigao da upoznas bratanca,a sada ce on nositi tvoje ime,mozda nam tako budes blize,mozda ce to bar malo umanjiti bol sto vise nisi tu.... te noci kad si pocinio gresku,roditelji su ostali bez sina sestre bez najdrazeg brata a beograd je ostao bez najboljeg policajca... nakada necu zaboraviti tvoj decacki pogled i osmeh....neka ti je vecna slava brate... KAD JUTROM SE PROSIRI MIRIS TAMJANA TAD ODMAH SE PODSETIM NA NASEG IVANA.TVOJ OSMEH JE GREJAO OD SUNCA TOPLIJE TVOJE OCI SU BILE OD NEBA VEDRIJE. BRATE MOJ SAD SVIRACI OPET SVIRAJU, MOJ IVANE VISE TE NAMA U SRCE DIRAJU. BRATE MOJ PEVAJU PESME STO VOLEO SI TAD SAMO JEDNU ONI NE SMEJU ''AKO UMREM MLAD''. OTAC I MAJKA SESTRA I PRIJATELJI ZA TVOJU SU DUSU DLANOVE SKLOPILI....
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 9.10.2010 15:16:23
|
|
|
|
Ana RR
|
ja sam nedavno ostala bez brata.. bol koja nikad ne prestaje jovana
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 9.10.2010 15:18:10
|
|
|
|
jovana13
|
onda se razumemo odlicno Ana...
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 9.10.2010 15:27:03
|
|
|
|
indy_25
|
Jovana rasplaka me kako je tuzno
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 9.10.2010 17:12:33
|
|
|
|
bebolino
|
nažalost znam kako je to, 12 godina je od kako sam ostala bez brata, to je bol koja se ne može opisati, koja nikad ne prestaje, vreme ne pomaže
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.