|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Virak (vrkuta)
27.9.2010 22:23:17   
Crvenkapa85
evo skuvala sam ga i sad se sve kanim da ga srknemuser posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 326
27.9.2010 22:24:34   
Crvenkapa85
uf gorak je....al nije tako strasno...naprotiv bas mi se svidja.....slabije je nego gorcina grejfruta....prezivela prvo srkutanje hahahaha.....samo da me ne protera i da ne povracam

(odgovor članu Crvenkapa85)
Direktna veza do poruke: 327
11.10.2010 16:23:43   
mirjanica
ja i dalje imam problem, gde ga pronaci???

(odgovor članu Crvenkapa85)
Direktna veza do poruke: 328
11.10.2010 17:59:43   
isidora88
ja sam kupovala u prodavnici zdrave hrane user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu mirjanica)
Direktna veza do poruke: 329
11.10.2010 21:42:26   
Suncicabg
IZVORNA PORUKA: mirjanica

ja i dalje imam problem, gde ga pronaci???

Odakle si?

Direktna veza do poruke: 330
12.10.2010 10:47:22   
mirjanica
iz Beograda, ali u J. Pancicu nemaju, u nekim apotekama kod mene u kraju (N.Bg) nisam pronasla... znas li gde ga sada ima da odem da vidim? hvala unapred

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 331
12.10.2010 18:40:58   
Ana RR
Mirjanice, trebalo bi da ima u apoteci Beograd kod Instituta majka i dete user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 332
13.10.2010 12:29:30   
mirjanica
hvala, pogledacu vec sutra!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 333
15.10.2010 12:22:20   
saska89
zdravo!!!ja pocinjem danas da pijem caj od vrkute do sada sam pila caj od lista maline koji dosta smiruje,inace imam neredovne men a zelim bebca user posted image pa hocu da probam sve samo da uspem moja doktorka kaze da ne dolazi do pucanja jajnih celijauser posted image ,jel ovaj caj pospesuje rast i pucanje jajasca?....pozzuser posted image

Direktna veza do poruke: 334
26.10.2010 20:57:13   
Nella79
I ja sam pocela da pijem virak, pre par danauser posted image .

Za sada nema nikakvih nezeljenih efekata!user posted image

(odgovor članu saska89)
Direktna veza do poruke: 335
26.10.2010 22:16:25   
Suncicabg
IZVORNA PORUKA: mirjanica

iz Beograda, ali u J. Pancicu nemaju, u nekim apotekama kod mene u kraju (N.Bg) nisam pronasla... znas li gde ga sada ima da odem da vidim? hvala unapred

Kod travara na pijaci Zelini venac i Vidikovac provereno ima user posted image

Direktna veza do poruke: 336
27.10.2010 13:14:28   
mirjanica
hvala Suncice, nasla sam caj ima vec 15-ak dana kako ga pijem i skroz je ukusan, ni malo gorak, ujutru i uvece po solju! Sad posto mi je prestala m pocinjem da pijem macinu travu do ovulacije! pa sve cu pokusati, pa da vidimo ima li efekata! Ako smem da primetim, posto kazem da tek kratko vreme pijem vrkut (virak), ova user posted image mi je prosla mnogo lakse nego inace. Daj Boze da ima veze sa cajem...

Direktna veza do poruke: 337
28.10.2010 11:00:25   
Frajlica
Zdravo svima.

Ceo zivot se mucim sa neredovnim menstruacijama (vec 18godina)... toliko neredovnim da sam dobijala i na 60-70dan.
Posle dugog niza godina, pijenja koje kakvih hormonskih i kontraceptivnih pilula (Endometrila, Cikloproginove, Diane35...), odlucila sam da se vratim prirodi user posted image
Nikada mi nije bilo jasno zasto uvek trazimo neko brzo resenje koje na kraju ne moze da bude trajno?!
Poslednji put sam bila na terapiji sa Orgametrilom tri meseca i evo cim sam prestala, opet nista. Vec je 50-ti dan od prethodnog ciklusa i jos nisam dobila. Na zalost nije trudnoca u pitanju user posted image
Juce sam pocela da pijem virak i hajducku travu, pa cemo videti kakvi ce biti rezultati.
U Novom Sadu sam ga nasla u prvoj apoteci u koju sam usla. Cena za 50g je 96din.

Pozelite mi srecu user posted image

< Poruku je uredio Frajlica -- 28.10.2010 11:05:14 >

Ko zna zašto je to dobro!

Direktna veza do poruke: 338
28.10.2010 14:31:24   
Malecka074
Srećno, Frajlice...user posted image user posted image user posted image

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

(odgovor članu Frajlica)
Direktna veza do poruke: 339
28.10.2010 17:33:16   
mirjanica
Srecno frajlice i od mene... vredi probati, ne verujem da cajevi mogu da ti naskode! Ja hvala Bogu nemam nikakav problem niti sa user posted image , niti sa ovulacijom, a opet nikako da user posted image ! pijem virak i macinu travu za sada pa videcemo...

(odgovor članu Malecka074)
Direktna veza do poruke: 340
29.10.2010 14:42:28   
Frajlica
Hvala vam obema na podrsci user posted image

Vec dva dana pijem cajic i mogu vam reci da mi stomak toliko naduvan da ne znam sta cu.
Da li je to normalno... sta mislite?! Osecam se kao da sam se najela kamenja, samo sto ne puknem.
Kakva su vasa iskustva?
Pijem dva puta dnevno mesavinu virka i hajd.trave, po jednu kasike od svakog caja na 2,5dl *ukupno.
S obzirom da imam prilicno los zeludac i probavu uopste, nadam se da ce to nadimanje prestati, kada se organizam malo privikne na te travke.

Mislila sam da ce biti najbolje da pijem hajd.travu do user posted image , a nakon toga cu mesati virak sa macinom travom. Posto bih jako volela da budem user posted image u neko skorije vreme.
Podrazumeva se da cu morati da se konsultujem sa mojom DR. za te cajeve, kad se vrati sa godisnjeg.

Direktna veza do poruke: 341
29.10.2010 20:57:33   
mirjanica
Frajlice, ja samo vise piskim od cajeva, nije mi naduvan stomak... Ja pijem virak ujutru i uvece, a sada sam pocela macinu travu jedno desetak dana, od prestanka user posted image do ovulacije, hajd. travu ne pijem uopste, mislim da mi je i ovo previse posto cajeve ne volim da pijem nikada! Sa macinom travom budi oprezna, dok virak mozes stalno piti, i da, toliko je gorka da ne znam da li ces uspeti da je pijes, ja jedva uspem pola solje da popijem! Ja sve cajeve pijem na svoju ruku i samo na osnovu iskustava zenica sa foruma jer moja dr mi jedva protumaci nalaze a kamoli jos da sa mnom prica o cajevima... losa je, moracu je menjati!

(odgovor članu Frajlica)
Direktna veza do poruke: 342
29.10.2010 21:00:33   
Ana RR
Frajlice, mislim da se virak i macina trava ne smeju mešati. Možeš ih piti odvojeno.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Frajlica)
Direktna veza do poruke: 343
29.10.2010 21:13:20   
dejana007
ja, koliko se secam, pila macinu travu do O, a dosle vrkutu. Za vreme ciklusa nisam pila cajeve. I da, ne mesaju se :-)

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 344
31.10.2010 11:44:05   
blum
Jao pa jasam ih pila zajedno jedno pola mjeseca. Jel neko zna zasto se nesiju pit skupa?user posted image user posted image     user posted image user posted image

(odgovor članu dejana007)
Direktna veza do poruke: 345
31.10.2010 13:01:58   
dejana007
Ne bih znala, al pretpostavljam da tako gube na efikasnosti. Dakle posle zavrsetka ciklusa kreni sa macinom travom do ovulacije 3x1, a posle ovulacije do ciklusa vrkutu.
Ako ne dobijes, prestani da pijes i jedan i drugi caj, dok ne iskljucis/potvrdis trudnocu. A kad ostanes trudna batali cajeve, jer macina trava se nikako ne pije u trudnoci. Moze izazvati spontani. U apoteci mi rekli, inace, da trudnice mogu da piju i DOKAZANO NE STETI, samo caj od kamilice, kantariona i belog sleza.

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

(odgovor članu blum)
Direktna veza do poruke: 346
1.11.2010 22:57:01   
kospica
Treba mi informacija gde u Beogradu moze da se kupi ovaj caj? U apoteci J. Pancic ga nemajuuser posted image

(odgovor članu dejana007)
Direktna veza do poruke: 347
1.11.2010 22:59:59   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Mirjanice, trebalo bi da ima u apoteci Beograd kod Instituta majka i dete 

Vidi u toj apoteci user posted image

(odgovor članu kospica)
Direktna veza do poruke: 348
1.11.2010 23:47:39   
Suncicabg
IZVORNA PORUKA: kospica

Treba mi informacija gde u Beogradu moze da se kupi ovaj caj? U apoteci J. Pancic ga nemajuuser posted image

Kod travara na pijaci Zelini venac i Vidikovac provereno ima user posted image

< Poruku je uredio Suncicabg -- 1.11.2010 23:48:05 >

(odgovor članu kospica)
Direktna veza do poruke: 349
3.11.2010 15:13:59   
Frajlica
E dobro ste mi rekle, inace bih ja smuckala macinu travu i virak i tako pila.
Na kutiji od hajducke trave pise da se pije pre jela, a ja pametna pila posle jela.
Da li to ima neke veze?

Nasla sam na netu kako se pije virak, za osjetljive ljude (žedudac, jetra, žuč)
1 malu žlicu biljke preliti sa 1 šalicom kupuće vode, poklopiti i pustiti da odstoji pola sata. Potom procjediti, podgrijati po potrebi, zasladiti medom ako se baš mora piti slatko i popiti NA GUTLJAJE. Uvijek raditi svijež infuz ( ne piti onaj od jučer!). Tokom dana popiti 2-3 tople šalice ovako napravljenog čaja.
Mozda nekom i pomogne taj recept user posted image

Od moje user posted image jos uvek ni traga ni glasa user posted image

Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here