|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Haljine
17.8.2010 14:52:10   
anuksunamun
/Users/nebojsadobrijevic/Pictures/iPhoto Library/Modified/2009/Roll 91/IMG_0270.JPG

(odgovor članu Mivica)
Direktna veza do poruke: 276
17.8.2010 14:54:07   
pepino
I ja sam prije nosila samo kratke haljine,noge su mi u donjem dijelu-listovi jako tanke,mrsave,a gore u butinama nisu,pa sam uvijek nosila kratko da se vidi da ima i deblji diouser posted image user posted image
Ali ja zivim u sredini gdje malo ruzno gledaju zenu u mini haljini,odma je za njih takva i takva,ma da ti ne pricam,pa sam i ja pocela da nosim do koljena,meni uske haljinice do iznad koljena ili cak malo ispod,mogu da izgledaju sexy i bas zenstveno,a u njima se bolje osjecam,kad plesem i sve ostalo....
Za sivenje ti nemam ideju bas za tu duzinu,ali imam par za duze,ja volim plis,imam 3 plisane haljine,jednu crnu sam iznosala bas,bas,ljubicastu sam onako,ona moze biti i kratka skroz,a i malo da se spusti(na gumu je nabrana sa strane),a zlatnu nisam nikada obukla,katastrofa mi je sasilauser posted image

(odgovor članu AtenA)
Direktna veza do poruke: 277
17.8.2010 14:57:00   
anuksunamun
user posted image

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 278
17.8.2010 14:59:13   
anuksunamun
user posted image

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 279
17.8.2010 14:59:35   
bebironcic
IZVORNA PORUKA: AtenA

hmmm...pa koje kilouser posted image
na ovoj slici se ne vidi ali ima viška

kakvog viska????????!!!!!pa,ti extra izgledasuser posted image user posted image user posted image

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu AtenA)
Direktna veza do poruke: 280
17.8.2010 14:59:53   
AtenA
IZVORNA PORUKA: pepino

I ja sam prije nosila samo kratke haljine,noge su mi u donjem dijelu-listovi jako tanke,mrsave,a gore u butinama nisu,pa sam uvijek nosila kratko da se vidi da ima i deblji diouser posted image user posted image

upravo takve su i moje noge tako da ta neka dužina do pola butine to super prekrije!Ado kolena naglasi,još ja ima široke kukove,uzan struk,i pozamašnu guzu,a sise nigde,i onda u haljini do kolena izgledam kao bombonauser posted image
a takvih priča i pričica mi je muka,ufff...
nosim ono u čemu se osećam dobro

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 281
17.8.2010 15:00:08   
bebironcic
Anukuser posted image user posted image user posted image

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu bebironcic)
Direktna veza do poruke: 282
17.8.2010 15:00:34   
Anoniman
Anuk , obe su haljine vrh vrhova , ali PLAVA mi je fenomenalna !!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 283
17.8.2010 15:02:18   
Mivica
Sklanjaj se, bre, Anuk, hoćeš da odlepim?! user posted image user posted image user posted image

"Zeko, zeko, zeko...
tape meke...gude usi...lep...
zeko, zeko, lep!" :)

Direktna veza do poruke: 284
17.8.2010 15:03:36   
AtenA
anuk user posted image user posted image user posted image
crvena mi je super,baš takve haljinice volim

(odgovor članu Mivica)
Direktna veza do poruke: 285
17.8.2010 15:04:51   
AtenA
IZVORNA PORUKA: bebironcic

hmmm...pa koje kilouser posted image
na ovoj slici se ne vidi ali ima viška

kakvog viska????????!!!!!pa,ti extra izgledasuser posted image user posted image user posted image

hvala!
ali sam znala i bolje,i nadam se da ću ponovo

Direktna veza do poruke: 286
17.8.2010 15:05:26   
pepino

IZVORNA PORUKA: pepino

upravo takve su i moje noge tako da ta neka dužina do pola butine to super prekrije!Ado kolena naglasi,još ja ima široke kukove,uzan struk,i pozamašnu guzu,a sise nigde,i onda u haljini do kolena izgledam kao bombonauser posted image
a takvih priča i pričica mi je muka,ufff...
nosim ono u čemu se osećam dobro

Pa jos bolje i ljepse sto imas guzu,ja mislim da bi tebi i lijepa uska haljina do koljena dobro stajala,ja crnu obozavam,ali pretpostavljam da crno neces,naglasila si da bi nesto veselo
Ja nemam guzu,ali imam grudi basss velike,zamisli kako je kad je dole sve tanko i mrsavo,a samo grudi gore stoje,ma sta se opterecujes tim,sve mi sebi nadjemo 100 mana,a sta bi neki dali da izgledaju kao ti ili ostale nase RR cure....user posted image

(odgovor članu AtenA)
Direktna veza do poruke: 287
17.8.2010 15:05:37   
anuksunamun
cek cek :):):)volim crvene haljine bas :)

(odgovor članu AtenA)
Direktna veza do poruke: 288
17.8.2010 15:07:38   
anuksunamun
user posted image

Direktna veza do poruke: 289
13.9.2010 22:46:45   
AtenA
prošle nedelje sam bila kuma
user posted image

Direktna veza do poruke: 290
13.9.2010 22:51:09   
Suncicabg
Wauuuu kakve zenske user posted image user posted image

(odgovor članu AtenA)
Direktna veza do poruke: 291
13.9.2010 22:54:05   
dunja RR
AtenA videla sam i na FB, šta reći....

dvoje dece + tvoje telo + haljina= user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 13.9.2010 22:57:24 >

(odgovor članu AtenA)
Direktna veza do poruke: 292
13.9.2010 22:56:59   
AtenA
hvala ženske,ali od svega sam najviše ponosna na sandale user posted image ,izdržala sam na njima 14 sati,a nisu me ni najmanje nažuljale,a zaljubila sam se u njih

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 293
13.9.2010 22:57:17   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 294
13.9.2010 23:00:07   
anajid
Ajoj Ateeeeeena,pa ti si kao boginjaaaaaaa!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 295
13.9.2010 23:05:45   
AtenA
IZVORNA PORUKA: anajid

Ajoj Ateeeeeena,pa ti si kao boginjaaaaaaa!user posted image user posted image user posted image

aha,i to mudrostiuser posted image
a znaš ono- gledaj majku biraj ćerku user posted image user posted image user posted image user posted image
samo da te podsetim da bi mogle i da se orodimo

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 296
15.9.2010 9:55:11   
pepino
Atenauser posted image user posted image

(odgovor članu AtenA)
Direktna veza do poruke: 297
27.9.2010 18:54:45   
marince1
Devojke ja gledam slike i extra su haljine i super vam  stoje kad izgledate user posted image
Meni treba neki model za user posted image
Iduceg meseca cemo se vencati u crkvi i pravimo Davidu krstenje pa sam u potrazi za prikladnom haljinom.
Ako imate ideju...bila bih zahvalna user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 298
27.9.2010 19:40:35   
Anoniman
Marinče, a je l moraš haljinu?
Skoro sam se krstila, i prošla sam strašne muke u potrazi za haljinom koja je ispod kolena, sa pokrivenim dekolteom i ramenima. Nisu pomagali čak ni džemperi i jaknice, sve mi je delovalo nekako...slutty.
Ja sam obukla suknju ispod kolena i majicu kratkih rukava, nekako mi je to uvek lakše da pronađem nego haljinu.

(odgovor članu marince1)
  Direktna veza do poruke: 299
27.9.2010 22:15:26   
marince1
paaa u pravu si na neki nacin.
Ali ja bih ipak volela haljinu...SUknju i neko sako bih lakse iskombinovala,mozda si u pravu..

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Preporuka dermatologa za prvi korak u borb...
Bubuljice i akne problem su sa kojom se ne suočavaju samo mladi, već i oni stariji od 25 godina. Zajedničko za obe grupe...
Mella Cosmetics – lepota u bogatstvu prirode!
Mella cosmetics je ujedinila nauku i prirodu u jedinstveni pristup nezi kože, čiji je cilj vratiti i očuvati koži sjaj i...

Anketa

Бррррр....
пеперутка16

Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....

Click Here