Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 28.10.2009 8:15:03
|
|
|
|
sladjaaaa
|
Ne volim jesen, ni kišu ali volim RR
|
|
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 28.10.2009 8:20:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne dopadaju mi se boje.
|
|
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 28.10.2009 8:21:35
|
|
|
|
sladjaaaa
|
Kako si ti surovo iskrena, kao jedna moja drugarica
|
|
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 28.10.2009 8:27:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma jel moguće da još uvek niste navikle na to?
|
|
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 28.10.2009 8:30:36
|
|
|
|
sladjaaaa
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ma jel moguće da još uvek niste navikle na to? Navikavamo se... polako ali sigurno
|
|
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 28.10.2009 9:36:38
|
|
|
|
Anoniman
|
još kad dođe zima pa promijenimo boje ima da ne posjećujem rr do proljeća
|
|
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 28.10.2009 9:57:53
|
|
|
|
buhla
|
IZVORNA PORUKA: 2002m kome smeta, evo Meni mi smeta i posto vidim da niki nece ove zelene ja cu da ih uzmem! IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ne dopadaju mi se boje. Ubi me ova belina! Bas je pogubna za oci! Sto bi rekla: IZVORNA PORUKA: kaliopi oslep*o sam!
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 28.10.2009 10:01:18
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. još kad dođe zima pa promijenimo boje ima da ne posjećujem rr do proljeća vule možda ga oboje u plaaaaavo
|
|
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 28.10.2009 10:03:49
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. još kad dođe zima pa promijenimo boje ima da ne posjećujem rr do proljeća vule možda ga oboje u plaaaaavo nemoj u plavo ...ne volim želju
|
|
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 28.10.2009 10:22:59
|
|
|
|
NadaR
|
Pa sto vam se ne svidja? Bili smo iznenadjeni onom narandzastom ljetnom pa se navikli
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 28.10.2009 10:24:52
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. još kad dođe zima pa promijenimo boje ima da ne posjećujem rr do proljeća vule možda ga oboje u plaaaaavo nemoj u plavo ...ne volim želju hmmm... a sivo? mada mi to tmurno mnogo.... e nama ženama ugoditi....
|
|
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 28.10.2009 10:25:39
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: nnaaddaa Pa sto vam se ne svidja? Bili smo iznenadjeni onom narandzastom ljetnom pa se navikli nado draga nije poenta u tome da li nam se sviđa i da li ćemo se navići...meni smeta bela
|
|
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 28.10.2009 10:27:05
|
|
|
|
buhla
|
Meni stvarno smeta ova svetla boja za oci. Ja inace nosim dioptriju malo vecu, pa mozda je i zbog toga. Meni zimi kad ima snega suze oci, moram da nosim naocare za sunce, pa kao ludak te stavljam ove sa dioptrijom te cvike za sunce.
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 28.10.2009 10:32:41
|
|
|
|
Trcosava
|
buhla - fotogrej pa nemaš muke ja inače imam minijaturnu dioptriju - od crtanja noćom i virusnog konjuktivitisa, ali mi rekli da ne nosim naočari i ako mi smeta računar da uzmem planantireflex stakla - koštaju petra kajgana pa mi bilo jednostavnije da sve pozadine roknem na crno ionako mi omiljena boja
|
|
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 28.10.2009 10:46:39
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: nnaaddaa Pa sto vam se ne svidja? Bili smo iznenadjeni onom narandzastom ljetnom pa se navikli nado draga nije poenta u tome da li nam se sviđa i da li ćemo se navići...meni smeta bela Sorry,nisam mislila nista lose
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 28.10.2009 10:48:19
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: nnaaddaa Sorry,nisam mislila nista lose znam draga, samo pojašnjavam
|
|
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 28.10.2009 10:49:25
|
|
|
|
NadaR
|
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 27.9.2010 14:59:43
|
|
|
|
guppy RR
|
Stigla jesen 2010 :) Sigurno ste primetile
|
|
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 27.9.2010 15:01:09
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR Stigla jesen 2010 :) Sigurno ste primetile prelepo je
|
|
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 27.9.2010 15:01:36
|
|
|
|
indy_25
|
super je
|
|
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 27.9.2010 15:02:29
|
|
|
|
Jeca*
|
cuj primetile, vec i ispljuvale i nahvalile u temi problemi na RR
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 27.9.2010 16:18:06
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Meni se dopada novi izgled
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 27.9.2010 16:44:04
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 27.9.2010 16:57:18
|
|
|
|
Mishica 77
|
Kako je leeepoooo! Boja je diiiivna!!! Ne volim baš jesen al' volim RR!
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 27.9.2010 17:28:07
|
|
|
|
Lilly*
|
Promene, promene
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?