|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Strije
25.7.2010 17:15:26   
lenaa

IZVORNA PORUKA: Cindarella

IZVORNA PORUKA: lenaa

Cindarella pa kad su ti se vec pojavile , zar tako rano???

Pa kako...sta da radim...nabacila sam oko 17kg za sad,ne znam kako,jedem normalno,kao pre trudnoce,i to svojoj dr nikako da dokazemuser posted image ,ko tenkic sam+sarena.user posted image

ja sam nabacila 14 kila isto tako kao ti na brzinu, sad sam nesto stagnirala, evo za skoro dva meseca dodala sam jos oko 1 kguser posted image user posted image user posted image neverovatno al mozda tako bude i kod tebe, znam jos neke cure koje su isto ko ja prestale da dobijaju na tezini

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 426
25.7.2010 17:19:44   
lenaa
Natalie ja ne znam za tu kremu ali primetila sam da je dosta devojaka hvale, verovatno je dobra, ja sam svasta isprobavala i jedino me od vichy kreme nije svrbeo stomak al malo mi je skupa pa sam stedela i manje mazala

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 427
25.7.2010 17:20:03   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Cindarella

Cindarella pa kad su ti se vec pojavile , zar tako rano???

Pa kako...sta da radim...nabacila sam oko 17kg za sad,ne znam kako,jedem normalno,kao pre trudnoce,i to svojoj dr nikako da dokazemuser posted image ,ko tenkic sam+sarena.user posted image

ja sam nabacila 14 kila isto tako kao ti na brzinu, sad sam nesto stagnirala, evo za skoro dva meseca dodala sam jos oko 1 kguser posted image user posted image user posted image neverovatno al mozda tako bude i kod tebe, znam jos neke cure koje su isto ko ja prestale da dobijaju na tezini

Daaaaaaaaj Bozeeeeeeee....ako ovako nastavim...Kada sam se bila merila,'ladno sam 2 puta nabacila po 5 kg za ned danaa ne znam kako,i posle kako da ne budem prepuna sa strijama.

(odgovor članu lenaa)
  Direktna veza do poruke: 428
25.7.2010 17:24:57   
lenaa
mozda i bude tako pa i Zoka se zalila kako je brzo dodala oko 20 pa posle slabije, mozda je i to dok nam se navikne organizam na bujicu hormona, ni ja nisam mogla da verujem da sam skoro prestala da se gojim pa sam se istripovala da mi mozda i beba pati zbog toga al mi se dr ismejao user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 429
25.7.2010 17:26:44   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenaa)
  Direktna veza do poruke: 430
25.7.2010 18:00:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Natalie018

Mene interesuje koja je cena tom mustela mleku i serumu.. Ja za sad koristim strijet.. valjda je dobar.. ne znam. Jos je rano da bi se pojavile strije, pa ne mogu da procenim. Vidim da ovde dosta hvalite mustelu, pa bih probala i nju da ukljucim..

cene variraju od 2600 do 3600 zavisi od apoteke user posted image
u 29om sam naletela na taj serum koji je snizen i jos daju 10 % popusta na tu sumu tako da sam platila 2600 a svugde je mnogo skuplja .. eto ako niko ne zna gde ima jeftinije apoteka se zove vitalika . 29.novembra broj je ne znam oko 50 , preko puta zavoda je ..
a za mleko znam da su mi minavb i cvorak rekle  da je najjeftinije u apoteci koja je na bulevaru cini mi se da je broj 123 ..ispravite me ako gresim user posted image

(odgovor članu Natalie018)
  Direktna veza do poruke: 431
25.7.2010 21:32:27   
Ivanka 75
Verovali ili ne, ja se od pocetka mazem obicnom Dove hranljivom kremom za telo, svako vece posle tusiranja.
Koza mi je stvarno glatka, i ujutru ima one masnoce od kreme na njoj tako da se ja kunem u tu kremu.
Mozda je moja koza posebno rastegljiva, mozda se strije pojave u naredna 2 meseca, ne znam,a li za sad ih nema.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 432
2.8.2010 12:30:32   
Cvorak
Da podnesem raportuser posted image

Porodila sam se prosle nedelje u 39 nedelji trudnoce. Sve vreme sam koristila Mustela kremu ( i ovde sam je prepurcila) i nemam strija. Samo da dodam kako mi koza nije sjajna, imam stare pubertetske strije po guzi i grudima.
Investicija se isplatila

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 433
2.8.2010 19:06:36   
isidora88
ja inace nisam imala strije ali su mi se pojavile one crveno ljubcaste isprekidane linijice na uutrasnjoj strani butina po par malih i na ''guzi''
ima li spasa da se ne prosire,cime da ih mazem a da nije mustela,to mi je stvarno skupo user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Cvorak)
Direktna veza do poruke: 434
2.8.2010 19:08:46   
Sanjica26 RR
Isidora, meni se tako pojavilo na grudima i to dosta. I ja bas razmisljam sta da mazem. Mazala sam strijet, ali ocigledno meni to ne pomaze.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 435
2.8.2010 19:19:48   
isidora88
od svakog cujem drugacije,jedni hvale ovo,jedni ono.ja bih najradije neko ulje i masnu kremu jer mi je i koza inace jako suva i osetljiva,bitno mi je i da koza brzo upije,jer mrzim da sam masna 5 sati,uvek uflekam sve oko sebe user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 436
2.8.2010 19:23:01   
minavb
IZVORNA PORUKA: Cvorak

Da podnesem raportuser posted image

Porodila sam se prosle nedelje u 39 nedelji trudnoce. Sve vreme sam koristila Mustela kremu ( i ovde sam je prepurcila) i nemam strija. Samo da dodam kako mi koza nije sjajna, imam stare pubertetske strije po guzi i grudima.
Investicija se isplatila

Dakle Mustela se isplatila obema, bas mi je drago.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Cvorak)
Direktna veza do poruke: 437
2.8.2010 19:37:24   
lenaa
Mina ko je proizvodjac te kreme, pitam se mogu li ja ovde da je nadjem u prodajiuser posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 438
3.8.2010 13:22:25   
Sonreir
Meni su starije zene rekle da se mazem najobicnijom svinjskom mascu user posted image Njih su tako ucile jos njihove babe. Prvi put kada sam se namazala bilo mi je jako skrnavo, nema nikakav miris ali je masno dosta. Sada sam vec navikla i uopste mi ne smeta, a pomaze. Nekad namazem mast, nekad Mentu, nekad Niveino mleko za telo za suvu kozu i to je to - nemam nijednu striju (pu,pu da ne ureknem), a usla sam u 29-tu nedelju user posted image

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 439
3.8.2010 13:24:18   
guppy RR
SONREIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 440
3.8.2010 13:26:16   
Sonreir

IZVORNA PORUKA: guppy RR

SONREIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image

Mila moja najmilija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 441
3.8.2010 13:40:33   
choopa choops

Mina ko je proizvodjac te kreme, pitam se mogu li ja ovde da je nadjem u prodajiuser posted image

Mustela CH

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 442
3.8.2010 16:36:01   
lenaa
Choopa hvala za linkuser posted image user posted image user posted image . Evo bila sam da trazim Mustela kremu , nema je nigde ali moze da se naruci pa sam narucila i stize ujutru. Odabrala sam neku kombinovanu koja smanjuje postojece i sprecava pojavu novih, pakovanje je 150 ml cena je 30 chf znaci oko 20 evra.

Kazite mi jeste li koristile tu kremu ili je bila neka druga od Musteleuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 443
3.8.2010 19:39:44   
lenaa
cure jel to ta mustela koju ste vi koristile il da trcim sutra da narucujem drugu user posted image user posted image user posted image nisam ni pitala dal sme da se koristi u trudnoci

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 444
3.8.2010 19:50:17   
pepeljuga
znam da nije tema ali da li je neko od vas koristio mustela kremu za obnavljanje koze posle porodjaja? i kakvi su efekti?

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 445
3.8.2010 22:00:54   
minavb
Mustela strech mark double action, pakovanje od 200ml. Mazi se ujutru i uvece, od grudi do pola butina.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 446
4.8.2010 22:49:27   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: minavb

Mustela strech mark double action, pakovanje od 200ml. Mazi se ujutru i uvece, od grudi do pola butina.user posted image

hvala mina user posted image
a je l' znas kakvo je ovo
http://www.mustela.com/en/main.html#/baby-products/newborns-9-months/newborns-9-months/post-natal-body-care

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 447
6.8.2010 9:53:21   
Anoniman
Strija na stomaku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu pepeljuga)
  Direktna veza do poruke: 448
30.8.2010 17:09:20   
Marija190
U onoj knjizi "Vodic kroz zdravu trudnocu" koju je izdala Majo klinika (neko je postavio link na forumu pa moze da se skine PDF izdanje) pise da je zabluda da krema/mleko moze da spreci nastajanje strija. Navodno, krema moze da deluje na prvih ne-znam-koliko slojeva koze (svakako jako malo) a kada strije nastaju onda u stvari pucaju i mnogo dublji slojevi do kojih kreme ne dopiru. Tako da ispada da nas kozmeticka industrija laze i maze, a da najvise uticaja na to da li cemo imati strije ili ne, ima genetika. user posted image
E, sad, ja prosto ne zelim da verujem u ovo, ali, racunam, Majo klinika je jedna od najpoznatijih u svetu i ne verujem da bi lupali gluposti. U pisanju knjige je ucestvovalo na desetine lekara.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 449
30.8.2010 22:12:02   
bojanica7
marija, a gde se nalazi taj link za vodic kroz trudnocu, bas bih skinula pdf. fala
a inace se mazem cime stignem, dva dana bebi ulje, pa onda niveino, pa onda babylove... valjda ce nesto upaliti user posted image

Panta rei

(odgovor članu Marija190)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here