|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nedostaje mi
23.8.2010 14:50:16   
Sonreir
Pridruzujem se onim devojkama kojima nedostaje stara RR user posted image Mislim na onu staru RR kada sam bila registrovana kao Katjica. Tada je sve nekako bilo iskrenije, ljubaznije, svako je svakome pritrcao u pomoc, nekako je sve bilo bliskije, bile smo kao jedna velika porodica, a sada... Ne zelim da nabrajam devojke po nickovima jer sam sigurna da cu neku zaboraviti, a to ne zelim, jer su mi sve podjednako drage, a one devojke koje spadaju u njih same ce se prepoznati user posted image Neke od njih vise nisu aktivne, a neke su ostale tu makar u prolazu. Sada vidim da su i njih par koje su ostale polako otisle. Svi oni postovi koji sada stoje pod Anoniman, a znam ko ih je napisao, bas bude veliki osecaj nedostajanja i praznine user posted image

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 301
   [Obrisana poruka]
23.8.2010 15:02:27   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 302
23.8.2010 15:13:54   
Ivanka 75
Nedostaje mi .... Tasha... puuuno....
Hrabro napred u narednim nedeljama...
Iako nisi tu mi smo sa tobom...user posted image

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 303
23.8.2010 15:23:14   
pepeljuga
meni nedostaju sve devojke koje nisu vise tu user posted image

ja se ovde informisem sta god mi treba  i nemam puno vremena ali kad se ulogujem i svaka druga slicica je "anoniman" nekako mi je tuzno user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 304
23.8.2010 15:24:15   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: pepeljuga
ali kad se ulogujem i svaka druga slicica je "anoniman" nekako mi je tuzno user posted image

Vala, baš user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 305
23.8.2010 15:26:16   
pepeljuga
one koje su otisle zbog prozivki molim da se vrate, sta vas briga sta ko misli, ovde smo da razmenimo nasa misljenja a ne da ih jedni drugima menjamo user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 306
23.8.2010 15:28:42   
LillyT
IZVORNA PORUKA: Sonreir

Pridruzujem se onim devojkama kojima nedostaje stara RR user posted image Mislim na onu staru RR kada sam bila registrovana kao Katjica.

A baš sam htela da pitam pre koju nedelju šta je sa tobom. Drago mi je da si ovde user posted image

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 307
23.8.2010 15:30:24   
smeško
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

ovde smo da razmenimo nasa misljenja a ne da ih jedni drugima menjamo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 308
23.8.2010 15:38:42   
Anoniman
Meni nedostaje jedno 10 pari gaća u koje mogu opušteno da stanem , ove stare su nekako postale tesne , ne znam zašto user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smeško)
  Direktna veza do poruke: 309
23.8.2010 15:42:42   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Meni nedostaje jedno 10 pari gaća u koje mogu opušteno da stanem , ove stare su nekako postale tesne , ne znam zašto user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga, ne teraj me da te stavim u najbolje citate user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 310
23.8.2010 18:11:47   
Lu
Ej Tašo, koliko si nam posla ostavila sa onim anoniman baš sam bila ljuta na tebe, 90% tema si ti otvorila na ovom forumuuser posted image
Ne da mi nedostaješ nego kad vidim one ružne anonimce umjesto tvog imena kao da je neko umro, Bože mi oprostiuser posted image
Nije taj samo tebe napao, nego sve majke pod navodnicima a mene posebno, pročitala si možda kakav sam ja mučitelj svog sina...ali nema veze, stotine takvih mene ne može otjerati, jer znam da su to nečije frustracije upućene na pogrešnu adresu!
Sigurna sam da ćeš se vratiti, dok se malo hormončići staložeuser posted image
Ljubim teuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 311
23.8.2010 18:14:28   
Lu
IZVORNA PORUKA: Sonreir

Pridruzujem se onim devojkama kojima nedostaje stara RR user posted image Mislim na onu staru RR kada sam bila registrovana kao Katjica.

Katjica ... user posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 312
23.8.2010 18:27:51   
Daca88
...i meni nedostaje Tasha...user posted image
...nedostaje mi moj tata kojeg nisam videla godinu danauser posted image
...nije mi bio na venčanju,nije mi propratio trudnoću,nije bio ovde kada se rodio Alen,nije bio još ni da ga vidi,i još uvek nije tu...
i sad neznam da li da budemuser posted image iliuser posted image ali nedostaje miuser posted image

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 313
23.8.2010 18:35:11   
anuksunamun

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Ej Tašo, koliko si nam posla ostavila sa onim anoniman baš sam bila ljuta na tebe, 90% tema si ti otvorila na ovom forumuuser posted image
Ne da mi nedostaješ nego kad vidim one ružne anonimce umjesto tvog imena kao da je neko umro, Bože mi oprostiuser posted image
Nije taj samo tebe napao, nego sve majke pod navodnicima a mene posebno, pročitala si možda kakav sam ja mučitelj svog sina...ali nema veze, stotine takvih mene ne može otjerati, jer znam da su to nečije frustracije upućene na pogrešnu adresu!
Sigurna sam da ćeš se vratiti, dok se malo hormončići staložeuser posted image
Ljubim teuser posted image

ja sam tek naknadno skontala...o cemu su devojke pisale...i kako je on stavio majke pod navodnike...meni se bilo ucinilo groznim ono sto je lik pisao o bolovima dece...a stvarno je kretenski sto je napao tako zene...uzas..

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 314
23.8.2010 18:59:54   
liliana
Anuk, a gde je to pisano? U kojoj temi i kog dana (ako znaš)? Baš bih htela videti što pišu kreteni...

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 315
23.8.2010 19:01:41   
anuksunamun
higijena decakove pise...ja preletela preko ogromnog posta...zadrzala se na nekim gadostima...nisam skontala da je retard prozivao zene...

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 316
23.8.2010 19:02:15   
liliana
E baš ču da vidim...

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 317
23.8.2010 19:12:08   
liliana
videla... kakaV DEBIL...

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 318
23.8.2010 19:15:08   
anajid
(puke)

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 319
24.8.2010 7:45:47   
NadaR
   Tasho ...user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 320
5.9.2010 16:40:09   
Sonreir
LillyT, Lu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 321
5.9.2010 17:02:46   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: BubaMira

E pa Buba Miro...... nisi jedina koja kuburi sa gaćeronama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 322
5.9.2010 17:18:28   
Anoniman
Pročitala sam sve u vezi teme o dečacima i održavanju njihove piše!
....ne želim da me pogrešno shvatite ali pod SLOBODOM IZDRAŽAVANJA to jest javnog mišljenja, se ne podrazumeva bilo čije lupetanje! nisam ja ta koja treba da odredi da li je neko dovoljno kompetentan ili ne da iznese svoje mišljenje ali postoji zdrav razum na koji se treba osloniti u ovakvim slučajevima!

Ne bih želela da mi se desi da na ovom forumu pročitam neke nastrane gadosti i tuđe frustracije... mora postojati granica!
I sad umesto komentara nekih žena, čije sam komentare volela da pročitam, imamo idiota sa jednom posetom i 25 postova prožetih Edipovskim kompleksom i šoviništičkim pizarijama!

UZ DUŽNO POŠTOVANJE MUŠKARCI NE ZNAJU, NE MOGU, NISU SPOSOBNI I NISU PREDODREĐENI DA BUDU MAJKE NITI DA OSETE ONO ŠTO PRAVA MAJKA MOŽE DA OSETI I PREDOSETI !!!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 323
5.9.2010 22:08:41   
Shishica
RR od pre pola godine......

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 324
5.9.2010 22:16:15   
magde
.......nedostaje mi moj muz nisam ga videla 100 dana doso 1 nedelju i danas otisamo jos 3 meseci u Bosnu na poso....on je bilo svetlost u kuci doneo mi radost a danas kad je otisao i ostala sama sa svekrvom :( tako sam tuznaaaaa

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here