Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: gde je sta povoljnije 26.7.2010 13:07:43
|
|
|
|
cicko
|
Joj, i je sam te nosila... fenomenalan osecaj! IZVORNA PORUKA: Jeca RR na pijaci, one bapske, duboke...milina
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 26.7.2010 13:20:48
|
|
|
|
Lady412
|
Ali mislila sam neke sa koje su malo cvrsce, da imaju elastina, ali da ne stezu. A te babkske nisu toliko duboke,... Zato me i zanima da li ima neka prodavnica gde bih mogla pogledati? Vidim da ovde pisete uglavnom za krpice za bebe,...
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 26.7.2010 13:23:18
|
|
|
|
Jeca*
|
ako si u beogradu imas u trudnickim radnjama, ali mislim da su skupe. Imas i u apotekama. Imas i u chicco radnji
|
|
RE: gde je sta povoljnije 26.7.2010 13:50:11
|
|
|
|
Lady412
|
Da i solucija apoteke,... A u apotekama da li neko zna cenu? I u kojoj apoteci da pogledam, gde je je jeftinije,... Mislim na ime apoteke.
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 26.7.2010 13:54:21
|
|
|
|
Jeca*
|
ja se uvek kladim u onu u sindjelicevoj, poslacu ti ime na pp, da ne bude da reklamiram
|
|
RE: gde je sta povoljnije 26.7.2010 14:11:07
|
|
|
|
Lady412
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR ja se uvek kladim u onu u sindjelicevoj, poslacu ti ime na pp, da ne bude da reklamiram Hvala.
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 26.7.2010 14:25:35
|
|
|
|
buhla
|
zene, ima li gde one puzze (velike) za pod da se kupe... ja gledala u aksi, neke osrednje 10kom oko 1.700din!!! kupila bi da ih stavim na pod, posto se vrti kao lud i frka mi na krevetu i minut samog da ga ostavim, ovako ce biti lakse, mogu bar 5min da ga ostavjam samog
|
|
RE: gde je sta povoljnije 26.7.2010 14:28:08
|
|
|
|
Jeca*
|
KLIK
|
|
RE: gde je sta povoljnije 26.7.2010 14:31:34
|
|
|
|
*Alexx*
|
Vidi OVO, buhla Nije povoljno, ali jako zgodno. Mada, meni je za ostavljanje najbolja ogradica. Ostaviš i ne misliš. Bez zezanja.
|
|
RE: gde je sta povoljnije 26.7.2010 14:32:26
|
|
|
|
buhla
|
Hvala Jeco Alexx pisala sam ti tamooo
< Poruku je uredio buhla -- 26.7.2010 14:37:17 >
|
|
RE: gde je sta povoljnije 26.7.2010 19:14:45
|
|
|
|
Lady412
|
Vidim da je nesto malo pisano: Za Arilje ves, da li neko zna VISE adresa gde bi u Beogradu moglo da se pogleda?
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 26.7.2010 19:27:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Lady412..ja znam za jednu prodavnicu u bulevaru...ali najvise ima za bebe....onda spavacice, pidzame, obicne majice u boji, muske zenske... Nego, u BULEVARU (kome je blizu), ima radnja MTČ( hrvatska roba iz Čakovca) gde je kompletna AKCIJA i rasporadaja decje garderobe koja je sasvim OK kvaliteta. Letnjih stvari ima manje ali evo primera_ '-letnji trodelni komplet za bebe (benkica, šorts, majica na bretele preko- roze, crveno, narandžasto) - 415 dinara - bebi pidžame jesenje- zimske u nekoliko boja- 450 dinara - trakice za glavu - beba - 100 dinara - zeke sa štopicama jesenje zimske- 320 dinara - kompletići za zimu 520 dinara jedino što nema bodića i benkica kratkih rukava..ima ali manji izbor znači, zimska deblja i jesenja garderoba za bebe neverovatne cene.. sve rasprodaju...!!! sasvim lepo izgledaju.
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 26.7.2010 19:30:00
|
|
|
|
Nena81
|
IZVORNA PORUKA: Lady412 Vidim da je nesto malo pisano: Za Arilje ves, da li neko zna VISE adresa gde bi u Beogradu moglo da se pogleda? ariljski ves za velike i male ima radnja kod DZ Zvezdara, preko puta cvetkove pijace
|
|
RE: gde je sta povoljnije 26.7.2010 19:30:44
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Lady412 Vidim da je nesto malo pisano: Za Arilje ves, da li neko zna VISE adresa gde bi u Beogradu moglo da se pogleda? preko puta Đeram pijace preko puta Cvetkove pijace( mislim da je ova veća radnja)
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 26.7.2010 19:32:48
|
|
|
|
Nena81
|
e da i preko puta djeram pijace sto kaze dunja ima unutra u prolazu vidi se napolju reklama ima stvari i za nas i za bebe
|
|
RE: gde je sta povoljnije 27.7.2010 12:11:34
|
|
|
|
Lady412
|
Hvala vam devojke na pomoci.
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 27.7.2010 13:45:33
|
|
|
|
Neela11
|
Tashke, ja sam lepe peskire kupila u Merkatoru....ima veliki izbor. Pozz
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 27.7.2010 13:47:21
|
|
|
|
Neela11
|
I da, gde je tacno ta radnja Roda plus????? Ja nisam jos pocela sa kupovinom, i nisam bas u toku ali mi se cini da su ove cene koje si napisala bas povoljne. U svakom slucaju, vredi pogledati , zar ne?
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 12.8.2010 8:07:45
|
|
|
|
Jele
|
Pre 4 godine kada se Luka rodio, peškire, pokrivače i slične stvarčice sam kupila u RODA PLUS, u krugu Betanije.
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 12.8.2010 8:11:18
|
|
|
|
Jele
|
Ja sam dosta povoljne letnje kompletiće tipa šorc/bermude i atlet majca kupila u onoj radnjici Tref u Dunavskoj. To je valjda neka izraelska roba i ima jako slatkih i povoljnih stvari. Znam da sam na sniženju kompletić za Uroša platila oko 550 dinara. Jedino što za sada imaju veličine do dvojke, a to otprilike ja sad kupujem Urošu, pošto je krupan .
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 12.8.2010 8:13:08
|
|
|
|
Jeca*
|
šta da ti kažem...moj sin ima 2 godine i 12 dana, a ja mu uveliko kupujem četvorku i to mu je taman!
|
|
RE: gde je sta povoljnije 12.8.2010 8:17:41
|
|
|
|
Jele
|
Pa Jeco, izgleda da ih dobro hranimo . Inače, prodavačica u Trefu mi je rekla da treba da počnu da dobijaju i veće brojeve, pošto u njihovoj radnji u Bg-u ima i većih brojeva.
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 12.8.2010 8:21:18
|
|
|
|
Jeca*
|
pa sad nesto razmisljam...ako je to ova radnjica na cvetnom trgu onda da...imaju i vece brojeve.
|
|
RE: gde je sta povoljnije 12.8.2010 8:29:36
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR pa sad nesto razmisljam...ako je to ova radnjica na cvetnom trgu onda da...imaju i vece brojeve. Ne znam gde im je radnja u Bg-u, samo znam da tamo imaju i veće brojeve. Ne znam koji im je to fazon da u NS-u imaju samo do dvojke, glupo je. Ali eto, kažu biće i većih. Uglavnom, svideo mi se pamuk jako i ima baš slatkih dezena.
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 20.8.2010 13:26:16
|
|
|
|
ivaj
|
Zna li neko koja je najveca Aksina(valjda se ovako kaze) radnja? Bila sam samo u onoj na Medaku ali otisla bih tamo gde ima najvise izlozenih kolica,komoda i sl. pa da pogledam. Da nije ona na Novom Bg.?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?