*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Dada81 Već neko vreme imam dilemu,kako rešiti jedan manji problem. U isto vreme,pročitah u nekom časopisu kako na razna životna pitanja ljudi,umesto psihologa,odgovaraju i savete daju čitaoci.Pošto smo ovde ionako jedna za drugu (pa smo i psiholozi i majke i domaćice i poslovne žene..) i u sreći i u tuzi,brigama i nedoumicama, biće lakše podeliti i videti mišljenje i stvari iz drugog ugla (bar ja to volim) pa odlučiti opet sam šta uraditi. Uvek mi je bilo lakše naći rešenje za tuđe probleme i iskeno dati svoje mišljenje. I,naravno,da je počnem prva,pa kome se da,neka savetuje,bar neću više sanjati gluposti,kad ovo podelim Problem ,ništa strašno, ali meni ,eto, ipak ne da mira. Naime,moj muž je bio kum bračnom paru mnogo pre nego što smo se mi venčali.Posle je krstio i njihovu dečicu.Devojčice prosto obožavam,sa kumovima se fino slažem,iako imaju''zastarela''shvatanja,o većini stvari. Na našem venčenju,taj kum je bio kum,a kuma moja drugarica. I tu su se jaaaako uvredili,ali smo to rešili. Najteže u svemu ovome mi je bilo kada mi je njegova žena rekla da je on ljubomoran što ja nosim sina ?!? A,reći to trudnici,tada,pa,bilo mi je strašno!Pa i sada me pogodi..Na moje zlato i moju sreću neko da je ljubomoran?! Shvatam ja da bi on da produži lozu,ali,ja to nikada ne bih pomislila i stalno sam naglašavala da je najveće bogatstvo to što on ima dve princeze,jer neko se mnogo namuči i za to. Nama uostalom nikada nije bio važan pol (čak je mm priželjkivao devojčicu) samo da je živo i zdravo! Nego,od uzbuđenjalo skrenuh sa teme i pravog pitanja Uskoro će krštenje našeg sinčića,muž bi da kuma bude moja prijateljica(kuma) to joj je čak i spomenuo. Ovo sad izgleda kao da i nema problema,ali otkud u meni onda ova teskoba..?! Ne želim ponovo svađu,a znam ,biće toga i biće do smrti povređeni, pa kako im reći, šta uraditi? Misliće, naravno,ja sve kriva, iako im to muž saopšti.Još i svekrva kaže ,ma,kao,red je da oni budu ''staro''su kumstvo.Ma kako staro,počelo sa mojim mužem,a svi smo mlađi od 30.! Uz osmeh je lakše,a i kad ovo izbacih iz sebe..