|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Gde u Crnu Goru?
21.7.2010 13:50:47   
pepino
Moj je nesto poslovno saradjivao sa nekim sto ima veze sa onim tamo najboljim hotelom,Splendid cini mi se,pa je dok je bio u izgradnji obecao da ce me voditi kad se zavrsi,al sipak!user posted image
Ne vidi ja taj luksuz!user posted image
Pa super,bez obzira na sve mozda vam bude odlicno,malo kupanja i suncanja vam nece na odmet!user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 251
21.7.2010 13:51:54   
micketta
IZVORNA PORUKA: Trinny

e pa samo da obavestim da idem u hotel Obala!  user posted image user posted image user posted image na samoj je plazi!

super, trinny user posted image
mnogo volem rafailovice, bre user posted image

zna baba

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 252
21.7.2010 13:54:39   
Anoniman
ja jedva cekam, i ne mogu da docekam i ako je to za samo mesec dana!!! aaaa, kad ih mogla da prespavam ceo mesec!

(odgovor članu micketta)
  Direktna veza do poruke: 253
21.7.2010 14:04:06   
Mari86
IZVORNA PORUKA: pepino

Moj je nesto poslovno saradjivao sa nekim sto ima veze sa onim tamo najboljim hotelom,Splendid cini mi se,pa je dok je bio u izgradnji obecao da ce me voditi kad se zavrsi,al sipak!user posted image
Ne vidi ja taj luksuz!user posted image
Pa super,bez obzira na sve mozda vam bude odlicno,malo kupanja i suncanja vam nece na odmet!user posted image

user posted image user posted image user posted image ma bas me briga...ne znam kakav je septembar u Crnoj Gori user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 254
21.7.2010 14:04:26   
Mari86
IZVORNA PORUKA: Trinny

ja jedva cekam, i ne mogu da docekam i ako je to za samo mesec dana!!! aaaa, kad ih mogla da prespavam ceo mesec!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kad vi ono idete draga? user posted image mislim na datum user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 255
21.7.2010 21:40:07   
Suncicabg
Ja idem u Budvu user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 256
22.7.2010 0:10:35   
dacca
Imate sajt www.turizamcg.com Pogledajte

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 257
22.7.2010 0:40:23   
Mishica 77
Da li je još negde, osim u Ulciju, peščana plaža? Ili bar sitan, sitan šljunak. 

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 258
22.7.2010 10:02:21   
Mari86
IZVORNA PORUKA: Suncicabg

Kada ides draga? user posted image

Direktna veza do poruke: 259
22.7.2010 10:16:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mishica 77

Da li je još negde, osim u Ulciju, peščana plaža? Ili bar sitan, sitan šljunak. 

Canja je lep za decu,bas plitko ali ne znam da li je peskovita plaza!

(odgovor članu Mishica 77)
  Direktna veza do poruke: 260
22.7.2010 16:52:12   
dacca
Imate u Canju lijep pijesak, posebno lijep na kraljicinoj plazi i u Becicima.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 261
22.7.2010 20:00:37   
Suncicabg
IZVORNA PORUKA: Mari86

Mozda ipak ne idem  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Promena plana zbog posla user posted image Nista me ne pitaj

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 262
22.7.2010 20:21:30   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Mari86

Mozda ipak ne idem  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Promena plana zbog posla user posted image Nista me ne pitaj

ju šta bi?

Direktna veza do poruke: 263
22.7.2010 21:02:44   
Mishica 77
Hvala Majo i dacco. user posted image Sad će vidnem.

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 264
23.7.2010 11:28:14   
Anoniman
Ja idem oko 20.og jer planiramo da svratimo do nekih rodjaka u podgoricu na dan, pa onda na more. Jaoj, ja stvarno ocu da prespavam ceo mesec pa da samo bucnem u more!!!! aaaaaaaaaa

(odgovor članu Mishica 77)
  Direktna veza do poruke: 265
23.7.2010 11:56:48   
micketta
znam taj osecaj user posted image

danima pre nego sto cemo krenuti na more sve vriskam od srece user posted image

ove godine nema user posted image

zna baba

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 266
23.7.2010 12:04:30   
Anoniman
bice sledece! ne tuguj, ja sam otpisala bila ovu godinu i pomirila se sa time da necu ici, al nam je ovo iskrslo ipak, tako da sam se malo opustila!

(odgovor članu micketta)
  Direktna veza do poruke: 267
26.7.2010 0:45:35   
vaca
Blago vama kad znate gde cete!!! MM i ja jos uvek ne mozemo da odlucimo, a imamo jos dve nedelje user posted image .

Znam samo da necemo Ulcinj. Jeste sitan pesak i nisu visoke cene, ali.... Prosle godine smo bili u Utjehi i na jedan dan smo otisli do Ulcinja i neka hvala, nikad vise. Prepuno je Albanaca, mada nas niko nije uznemiravao, cak su bili fini i ljubazni i u prodavnici, na pijaci, na prakingu, ali sama pomisao uf, grozno. A uz sve to plaza je prljava.

A Utjeha je prelepa, ali...ima jedno ali.. Nije za odmor sa malim detetom. Plaza je mala i ima guzve, a uz to je i krupan kamen pa je preporucljivo da imas neke papuce ili sandale i za vodu. cim udjes u vodu za par koraka voda je do struka, tako da nema brckanja. Ali u jednom Utjeha nema premca: voda je predivna!!!!!!!!!! cista, cista, cista, cini ti se da bi je popila. Kad se izadje rano ujutru na plazu do same obale dolaze jato riba, ma predivna je, a uz sve to voda nije hladna.
Bili smo i do Sutomora i  user posted image  kao i u Canju.

Svidja mi se recimo Dobre Vode. tamo je sitniji kamen tj. sljunak pa deca mogu mogu da se igraju.

ja bih ove godine da odem negde u zaliv. Ali gde?!user posted image  A tu je i otezavajuca okolnost- finansijeuser posted image
Tako da, ako znate za neko mirno i ne bas skupo mesto, vi javite

A svima koji ovih dana putuju, srecan put i lepo vreme i naravno provod

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 268
26.7.2010 11:52:53   
choopa choops
Vaca sreco zaliv je tek smjesan sto se tice plaza (osim Radovica i Plavih Horizonat-a)...ali recimo sto se tice HN, ja bi svakako trazila smjestaj (sa parkingom) blizu sledecih plaza:
Milasinovic, Yachting Club, Žalo, Savina kod hotela Plaze, Savina kod Galije, Savina kod Hotela Perla, Meljine- Lalovina.
Ima negdje u prethodnim postovima link za virtuelnu mapu HN pa pogledaj.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu vaca)
Direktna veza do poruke: 269
26.7.2010 15:16:45   
vaca
Hvala choopa choops!
Ne znam, nikad nisam bila u zalivu i uopste nemam predstavi kako sve to izgleda. Na slikama je fenomenalno, ali uzivo...user posted image

Danas sam primila mail/odgovor za smestaj u Tivtu, u pitanju je Donje Seljanovo, i cena je super (studio apartman 23e/dan), ali mi drugaricu ubaci bubice u glavu. Kaze tamo se mnogo cuju avioni user posted image , kao mnogo je blizu aerodrom. A gde se ne cuju?!

Nesto sam gledala na Google earth i cini mi se da mesto nije lose, pogotovo sto idemo kolima i ne moramo da budemo vezani za jedno mesto.

Da li je neko bio Tivtu? Kako je uopste tamo?
Pozz

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 270
26.7.2010 15:49:50   
dunja RR
Ja sam jedne godine bila mesec dana u Kumboru, kod prijatelja, i bilo je extra. Naravno da nema plaža tj.betonske su, ali su kuće mahom pored plaže tako direktno ulazite sa jutarnje kafice u vodu koja je bila topla i čista( za razliku od Igala).....

neko ko voli potpuni mir može ići i na Žanjice; ja sam bila samo na izletu( + Plava špilja, brodićem) i ubedljivo je najlepša plaža u Crnoj gori, ali sam čula da sada ima i mogućnosti baš za smeštaj na Žanjicama. Mislim da je preporučljivo imati kola, ne znam kakva je povezanost sa ostalim mestima, nemam dobru orijentaciju jer sam tamo došla brodom( Tivat, Krašići da li su blizu?)

user posted image
user posted image
user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 26.7.2010 15:51:15 >

(odgovor članu vaca)
Direktna veza do poruke: 271
26.7.2010 16:09:32   
choopa choops
Dunja jesu Zanjice najljepse user posted image , ali su samo za izlete. Ipak nemaju nista sto mnogi ljudi traze-npr. prodavnice, blizina doma zdravlja i td.

Vaca ne znam ti za Seljanovo...Meni nekako ne djeluje bas sjajno. Nisam nikad bila iako godisnje prodjem bar 100 puta kroz Tivat user posted image

ma ne znam...I ja sam sam zahtjevna, pa bi se tesko odlucila user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 272
26.7.2010 23:03:21   
vaca
aaaaa  i to Seljanovo je zauzeto!!! A taman smo se odlucili za tamo pa kako bude!!!user posted image

A sada, nazad na projektovanje! Mada mi je vise muka da trazim!

Na kraju sescemo u auto pa gde stignimo! Valjda nesto i nadjemo user posted image

Avanturisticki duh se budi u meni user posted image !!!

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 273
27.7.2010 10:03:41   
Anoniman
Vaco, ja sam jedno mesec dana trazila, da bi na kraju mm rekao da njegova koleginica ima nekog u rafailovicima, pa nam je sredila! eto, i taj moj trud i coravljenje za kompom mi nije urodio plodom! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaca)
  Direktna veza do poruke: 274
27.7.2010 11:19:17   
Lu
IZVORNA PORUKA: dunja RR

neko ko voli potpuni mir može ići i na Žanjice; ja sam bila samo na izletu( + Plava špilja, brodićem) i ubedljivo je najlepša plaža u Crnoj gori, ali sam čula da sada ima i mogućnosti baš za smeštaj na Žanjicama. Mislim da je preporučljivo imati kola, ne znam kakva je povezanost sa ostalim mestima, nemam dobru orijentaciju jer sam tamo došla brodom( Tivat, Krašići da li su blizu?)

user posted image  

E to ja zovem odmorom a ne one gradske krcate plaže (mravinjaciuser posted image ) i još vučeš stvari 200-300 metara od plažeuser posted image
Hvar je pun ovakvih uvala a autom si za 15 min u centru, u koji se obično ide samo naveče na večeru, šetnjicu, u zabavuuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Gde nestaju čarape iz veš mašine
video
Ovo je misterija koja muči muškarce i žene širom sveta i svi oni u nekom trenutku pomisle da gube zdrav razum.
HOTEL FONTANA - gde nastaju najlepše porod...
Fontana nam se uvukla pod kožu... Jedno od mesta kojem se moja deca uvek neizmerno raduju je naša najlepša Banja - Vrnja...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here