Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 13.11.2008 15:03:39
|
|
|
|
kumara
|
Jao boze kako to mene nervira! Ali znate sta me jos vise nervira? To sto se meni obavezno posle sexa uopste ne spava. On zaspi, a ja ustanem, blejim, gledam tv, citam... E to je jako strasno!
|
|
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 13.11.2008 15:07:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Ni meni se ne spava. A ima još jedna čudna stvar: svi pušači kažu da je cigara posle sexa super, a meni uopšte ne prija.
|
|
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 13.11.2008 15:09:32
|
|
|
|
kumara
|
E meni cigara bas prija! Ja sam citala da je to neki francuski fazon... Kao posto su oni poznati kao veliki ljubavnici, onda su oni kao uveli i cigare kao ritual posle sexa.
|
|
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 13.11.2008 15:12:02
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 13.11.2008 17:48:59
|
|
|
|
Lu
|
moj neutone u san nego mu je bilo prešlo u naviku da uzme daljinski,hej tad se osjećam kao da smo odradili posao i doviđenja,ali nesmije više uf kako je dobio upozorenje
|
|
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 13.11.2008 18:03:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Sve u svemu, nema romantike posle sexa ni kod jedne...
|
|
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 13.11.2008 19:45:48
|
|
|
|
guppy RR
|
A meni baš obratno, sva se uspavam
|
|
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 13.11.2008 19:46:40
|
|
|
|
Jeca*
|
mi bi se obično zagrlili i zaspali
|
|
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 13.11.2008 23:35:49
|
|
|
|
kumara
|
IZVORNA PORUKA: Jeca02 mi bi se obično zagrlili i zaspali E to je drage moje prava romantika!!!
|
|
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 14.11.2008 8:20:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Nije to romantika, već ljubav!
|
|
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 14.11.2008 17:12:43
|
|
|
|
andrijana
|
Mi se posle sexa mazimo jedno pola sata,cigare ne konzumiramo,pa tek onda sporazumno odemo na spavanje.
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 14.11.2008 19:57:48
|
|
|
|
guppy RR
|
IZVORNA PORUKA: Lenka IZVORNA PORUKA: Jeca02 mi bi se obično zagrlili i zaspali E to je drage moje prava romantika!!! E to ti je draga moja, pravi umor
|
|
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 15.11.2008 14:56:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: andrijana Mi se posle sexa mazimo jedno pola sata,cigare ne konzumiramo,pa tek onda sporazumno odemo na spavanje. SPORAZUMNO...
|
|
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 15.11.2008 16:01:26
|
|
|
|
andrijana
|
Umorni smo i jedno i drugo. On radi kao obezbedjenje dve noci zaredom po 12 sati pa je stalno neispavan,to me nekad nervira,a ja sam po ceo dan sa bebom,nocu se budim da dojim i uvek mi se spava tako da smo isti. Nocas smo bauljali do 3 sata pa smo sada oboje slogirani!
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 27.11.2008 14:36:08
|
|
|
|
maslacak
|
Ja zaspem prije njega jednostavno me iscrpi.. eto da ne ispadne da sam oni zaspu odmah! Mene samo živcira ako smo se poriječkali prije spavanja što on zaspe i spava kao mala beba, a ja se prevrćem cijelu noć..
|
|
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 27.11.2008 14:40:42
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: maslacak Ja zaspem prije njega jednostavno me iscrpi.. Kako onda vidiš onu njegovu pozu posle sexa?
|
|
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 27.11.2008 14:42:01
|
|
|
|
maslacak
|
Odem da zapalim cigaretu i kad se vratim frajer pozira.. Toliko još imam snage, jer mi baš paše cigareta , a u međuvremenu još skupim malo snage..
< Poruku je uredio maslacak -- 27.11.2008 14:46:33 >
|
|
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 27.11.2008 14:43:16
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 6.4.2009 0:00:35
|
|
|
|
eugenija
|
Kopiraću jedan deo sa ovog linka koji si postavila i mislim da ima istine u sledećim redovima: ...naučna istraživanja su pokazala da je za postizanje orgazma neophodno da se "oslobodimo strahova i anksioznosti", a kada to postignemo, san je na vidiku...
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 6.4.2009 0:03:43
|
|
|
|
Verus
|
hm, mislis da oni uvek dozive orgazam? Mislim da i muskarac moze da dostigne kraj, a da ne dostigne vrhunac?
|
|
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 6.4.2009 0:05:13
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Verus hm, mislis da oni uvek dozive orgazam? Mislim da i muskarac moze da dostigne kraj, a da ne dostigne vrhunac? Ovo prvi put čujem!!!! Nisam imala priliku da svedočim takvom činu...
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 6.4.2009 0:07:02
|
|
|
|
Ptičica
|
Ja redovno zaspim posle mućenja! K'o magare... a mm bi da se mazi. Ne znam, jeste čudno, ali posle orgazma mi ne prijaju dodiri, već samo da dremam.
|
|
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 6.4.2009 0:08:14
|
|
|
|
Verus
|
Citala sam da muskarci mogu da svrse, a da ne moraju svaki put dostignuti orgazam. Ja sam se malo nasla u cudu, jer sam uvek mislila da ako izadje sperma, to je to, onda su i orgazam doziveli, navodno ne.. IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: Verus hm, mislis da oni uvek dozive orgazam? Mislim da i muskarac moze da dostigne kraj, a da ne dostigne vrhunac? Ovo prvi put čujem!!!! Nisam imala priliku da svedočim takvom činu...
|
|
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 6.4.2009 0:12:30
|
|
|
|
eugenija
|
Ovo je za mene otkrivanje Svetog grala! Pa i ja sam mislila da je orgazam povezan sa izbacivanjem sperme! Ajde nađi članak... Ovo je za mene šok šokova!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?