|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Gde u Crnu Goru?
15.7.2010 12:59:58   
Anoniman
neno, rafailovici su ti spojeni maltene sa becicima
a budva onda znas da ti je na samo par kilometara pored becica
e ova vila mi je extra... Micki ozbiljno cu da porazgovaram sa mm, naravno ako uopste ima mesta, jer je super

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 201
15.7.2010 14:04:33   
micketta
IZVORNA PORUKA: Trinny

Micki, gledam slike i stvarno je ok potpuno, nemam nikakvih zamerki... sta fali! a jel ste negde mozda mogli da uplatite po dva obroka u nekom obliznjem restoranu?

mi smo jeli gde smo stigli, ali mislim da u obliznjim hotelcicima moze to.
ako ne moze, znam sigurno da u restoranima takvih hotela, moze bilo ko da klopne za oko 3 evra po osobi. to je ta tzv. pansionska klopa.
a imas u sklopu vile, ogromni plato koji predstavlja zajednicu terasu sa stolovima i kuhinjicom pa uvek mozes da skuvas makar supicu. mi smo tu stalno doruckovali npr.

zna baba

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 202
15.7.2010 14:07:52   
Anoniman
Ma Micki, dovoljno mi je sto cu maleckoj praviti, a hocu malo da se opustim bar tih nedelju dana od kuvanja nama... necu ni supu da kuvam, smucilo mi se... svaki dan u kuhinji! user posted image user posted image user posted image
Hocu a uplatimo negde, mislim da mi je to isplatljivije

(odgovor članu micketta)
  Direktna veza do poruke: 203
15.7.2010 14:12:21   
micketta
ma, naravno! user posted image

ako odes, raspitaj se za klopu u hotelima plaza ili obala, oni su tik uz plazu, ne mozes ih omasiti.

zna baba

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 204
15.7.2010 14:15:30   
Anoniman
to definitvno, pa valjda se i njima isplati tako nesto... imaju zagarontavnu musteriju user posted image

(odgovor članu micketta)
  Direktna veza do poruke: 205
15.7.2010 18:32:39   
choopa choops
Super djeluje ovo za Rafailovice user posted image A sto se ishrane tice, obavezno pitaj nekoga od mjestana gdje je dobra hrana i jeftina. pitaj na par mjesta npr. u posti, prodavnici i tako cisto da vidis sta kazu, jer tako ti je najsigurnije user posted image
Lijep provod zelim  user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 206
15.7.2010 20:05:17   
Diabla
Nisam uspjela da iscitam sve, sta su ti srugi savjetovali, ali evo da dam moje misljenje. Ja sam mislila da Grcka dodje jeftinije od CG. Provjeri, ako je tako idi tamouser posted image Zasto? Ovo ne govorim kao neko ko zivi u Cg, vec govorim kao turisticki vodic i znam kakvo je stanje i ludnica. Upravo sam se vratila sa ture koja je trajala 14 sati, krepala sam. Budva je u haosu, pretrpana, nema se dje staviti peskir. Ulicama se ne moze ici. Tako je i u HN. Sinoc smo izasli da prosetamo na Igalo, pobjegli smo jer je ogromna guzva. U Hn je lijepo kada je manja guzva. Ima lijepih plaza na rivijeri i na Savini. Najiskrenije ja mislim da ti je jeftinija Grckauser posted image Ili je meni dosadila CG jer se 5 puta sedmicno vozikam jednim istim relacijama.user posted image user posted image user posted image

Meni se licno svidja onaj dio od Budve prema Baru, predivnih ima plaza, more je cisto sto je VEOMA bitno za Saru.

A kad ides? Znas da organizujemo RR vidjanje u CG pocetkom avgusta. Bice tu Zille, Maya, a ne znam je li ko kontaktirao Vodoliju. Bas bi bilo lijepo da se svi vidimo.user posted image user posted image user posted image

Something is rotten in the state of Denmark.

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 207
15.7.2010 21:28:39   
Anoniman
Evo i mene user posted image
Mi smo prvi put dete vodili u Šušanj pre tri godine, tada je Lazar imao godinu i 4 meseca. Super nam je bilo. Plaža Šušanjska je sa krupnim šljunkom, to je u stvari oveće kamenje i nije baš zgodno za malu decu jer ima često i velikih talasa. Ali je zato borova šuma uz plažu fantastična, i tu dete može komotno da ti spava po danu, a i ti zajedno sa njimuser posted image Mada u okolini ima i manjih plaža koje su jako lepe, sa hladovinom i sitnijim šljunkom. I svuda možeš peške da stigneš. Što se tiče hrane, mi smo se hranili po restoranima, ja nisam ništa kuvala. Sve je prilično jeftino, ima lepo šetalište gde uveče možete da se šetate uz obalu mora.
Pre dve godine sam bila sa detetom u Prčnju. Tamo je sitan šljunak i pesak, lepo je  ali mi je ipak lepše u Šušnju.
I ove godine idemo u Šušanj, ovaj put sa dvoje deceuser posted image

(odgovor članu Diabla)
  Direktna veza do poruke: 208
16.7.2010 6:35:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Diabla

Nisam uspjela da iscitam sve, sta su ti srugi savjetovali, ali evo da dam moje misljenje. Ja sam mislila da Grcka dodje jeftinije od CG. Provjeri, ako je tako idi tamouser posted image Zasto? Ovo ne govorim kao neko ko zivi u Cg, vec govorim kao turisticki vodic i znam kakvo je stanje i ludnica. Upravo sam se vratila sa ture koja je trajala 14 sati, krepala sam. Budva je u haosu, pretrpana, nema se dje staviti peskir. Ulicama se ne moze ici. Tako je i u HN. Sinoc smo izasli da prosetamo na Igalo, pobjegli smo jer je ogromna guzva. U Hn je lijepo kada je manja guzva. Ima lijepih plaza na rivijeri i na Savini. Najiskrenije ja mislim da ti je jeftinija Grckauser posted image Ili je meni dosadila CG jer se 5 puta sedmicno vozikam jednim istim relacijama.user posted image user posted image user posted image

Meni se licno svidja onaj dio od Budve prema Baru, predivnih ima plaza, more je cisto sto je VEOMA bitno za Saru.

A kad ides? Znas da organizujemo RR vidjanje u CG pocetkom avgusta. Bice tu Zille, Maya, a ne znam je li ko kontaktirao Vodoliju. Bas bi bilo lijepo da se svi vidimo.user posted image user posted image user posted image

Diablic,
ici cemo dace bog drugom polovinom avgusta, sad jos cekam odgovor iz ove jedne vile za cenu i da li ima tada slobodno... necemo moci ranije, jer mm prima platu tek 15-og. Bilo bi super da mozemo da se iskombinujemo za vidjanje, samo sto jos nisam sigirna da li cemo kolima ili avionom, jer mi je drugarica nesto natukknula da ima nekih avionskih karata sada i za 50-ak evra, jos to nije sigurno, moram da proverim negde, ili cekam nju da mi javi.
Ali mi pod obavezno javite ako i kad bude skupljanje! user posted image

(odgovor članu Diabla)
  Direktna veza do poruke: 209
16.7.2010 23:23:17   
MERYEN
Ovako draga od sveg srca predlazem petrovac i hotel castellastwa,odlicna hrana nije skupo imas popuste npr.kontiki daje dobar popust,placanje do decembra,plavi horizonti takodje,bila sam prosle godine,extra je za malu decu jer nema sta da te mami uvece da setas jer tamo nema nicega osim jednog kafica i jednog restorana,hotel je veliki i hrana je fantasticna kuvaju i za bebe....cisto je...ja idem u petrovac u hotel castall. i u dobre vode privatan smes.25e apartman po danu trokrevetni je sa velikom terasom gleda na more.E DA SPUSTIO NAM JE NA 23E PRETRGO SEuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 210
18.7.2010 18:55:08   
Suncicabg
Kakva su vasa iskusta sa Budvom? Ja iskreno se ok tamo provedem. E sad, ja nemam decu pa je sve drugacije.. Kod ove zene sto idem par godina ove godine su skocile cene user posted image  

(odgovor članu MERYEN)
Direktna veza do poruke: 211
18.7.2010 20:51:56   
dacca
Ma Budva je preskupa, kafici ubijaju sa cijenama!

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 212
18.7.2010 20:59:46   
Suncicabg
Ja generalno nemam takva iskustva. Mislim, nisam bila u Trokaderu tamo verovatno jesu visoke cene. A smestaj sam do sada placala 10 eura 

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 213
18.7.2010 21:25:11   
dacca
znam je li vama skupo, npr.
kugla sladoleda 80 centi, slatki kornet 50 centi, a obicni 20 cent, , espreso 1,70, nes kafa (zavisi) od 1,80 do 2,50, limenka od 2- 4 eura, kolaci od 2 - 6 eura... itd

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 214
18.7.2010 21:43:25   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: dacca

znam je li vama skupo, npr.
kugla sladoleda 80 centi, slatki kornet 50 centi, a obicni 20 cent, , espreso 1,70, nes kafa (zavisi) od 1,80 do 2,50, limenka od 2- 4 eura, kolaci od 2 - 6 eura... itd

Jesu li u cijeloj Budvi ovakve cijene ili sve zavisi? Ja se stvarno ne sjecam user posted image Znam da smo proljetos recimo pili kafu, sok i jeli picu u starome gradu (mislim da se kafic zove Mozart) i da pica nije bila uopste skupa, ali zato pice jeste. Mada nekako mi se cini da su u onim kaficimapored slovenske plaze normalne cijene? Ne znam, nisam obracala paznju, a i to je bilo van sezone.

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 215
18.7.2010 22:17:25   
lanajelena
meni kad odem u CG sve jeftino jer mi euro zvuci kao dinar pa se mnooogo opustim user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 216
18.7.2010 22:18:37   
Nena81
IZVORNA PORUKA: lanajelena

meni kad odem u CG sve jeftino jer mi euro zvuci kao dinar pa se mnooogo opustim user posted image

joj dobra si majke mi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Love me, Hate me, either way you are thinking of me !!

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 217
18.7.2010 22:23:12   
Lu
Mene zanima, kolike su cijene apartmana u CG, izvan grada (gužve), uz more, 3-soban apartman, 3-4*user posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

Direktna veza do poruke: 218
18.7.2010 22:46:19   
micketta
IZVORNA PORUKA: lanajelena

user posted image user posted image user posted image

i meni isto pa sve vicem 'ajs kafa 3 dinara' itd

zna baba

Direktna veza do poruke: 219
18.7.2010 22:49:15   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: Lu RR

Mene zanima, kolike su cijene apartmana u CG, izvan grada (gužve), uz more, 3-soban apartman, 3-4*user posted image

Na sta tacno mislis? Slabo kod nas ima apartmana van grada, a da su uz more...user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 220
18.7.2010 23:03:55   
Lu
IZVORNA PORUKA: choopa choops

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Na sta tacno mislis? Slabo kod nas ima apartmana van grada, a da su uz more...user posted image

Mislim apartmani uz more, privatne kuće, vile...ne znam kak da drugačije objasnim, da su prvi red do mora, tik uz plažu, obično takvih i nema u centru gdje su uglavnom hoteli...
Da iz apartmana zakoracim u moreuser posted image
Da ne duljim,ovako nešto
user posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

Direktna veza do poruke: 221
18.7.2010 23:05:20   
choopa choops
Evo nadjoh nesto u HN van guzve (ako mislis na one nocne lumperajke), a pored mora, ali nema 3 soban apartman.
http://www.villagalija.com/eng_prices.html
pretpostavljam da je u Budvi skuplje, a u ostalim gradovima je isto kao u HN otprilike.

Direktna veza do poruke: 222
18.7.2010 23:07:17   
lanajelena
Lu zeno ovo ti je mnogo daleko od mora...tebi treba  pijes jutarnju kafu talas zapljuskuje itd user posted image  ustvari to meni treba...dosta sale ajmo devojke nadjite za nasu Lu neko lepo mesto za odmor

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 223
18.7.2010 23:09:31   
micketta
Lu hoce da sa terase skace direkt u more

zna baba

Direktna veza do poruke: 224
18.7.2010 23:12:19   
choopa choops
Lu je l' to treba za tebe? Ili onako pitas?

(odgovor članu micketta)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praznični pokloni su još bolji kada nose p...
Praznici su iza ugla i svakog decembra ljudi širom sveta učestvuju u dirljivoj tradiciji darivanja, a umetnost davanja p...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here